spineshank Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 to já se zamiloval do těhle.... http://www.giantstore.eu/giantstore/eshop/65-1-Obleceni/133-2-Tretry/5/2292-GIRO-Code-Highlight-darek-v-hodnote-1499 ale zůstane asi jen u toho snu tak já myslím že ta cena zase tak hrozná....vzhledem k ceně kola co máš jinak já dal včera c dcerou a moji polovičkou něco lehce přes 30km a musím říct že ty Drako jsou o poznání víc tuhé jak Eagle5
African Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Poslušně hlásím,ze mi právě prasknul řetěz sakra' čeká mě 12 km pěší tůra :-(
Micey Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 No jo, to ti nezávidim, ale dobře to znám. Jedinej rok kdy mi nerup řetěz byl ten, kdy jsem vozil nejtovačku..
Gustaf Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 tak já myslím že ta cena zase tak hrozná....vzhledem k ceně kola co máš jinak já dal včera c dcerou a moji polovičkou něco lehce přes 30km a musím říct že ty Drako jsou o poznání víc tuhé jak Eagle5mno...5k za botky je docela dost, ikdyž jsou fakt parádní....je fakt, že novýmu kolu by slušely, ale zatím se musím spokojit se svýma Shimanama :-)
B.F.G. Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Poslušně hlásím,ze mi právě prasknul řetěz sakra' čeká mě 12 km pěší tůra :-(Máš vozit multiklíč s nýtovačkou a jednu spojku na řetěz. Spojku můžeš dát do krabičky s lepením Tak snad příště...
JakubS Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Dnes pěkných 65km s parádní vyhlídkou Musím taky poděkovat, všem co mi doporučovali 29" od Zmizíka, kolo je fakt parádní a velký opožděný dík Zmizíkovi za super obchod
African Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Už jí mám v baťůžku, tak příště už to bude v pohodě Čím to je, že dnes ty řetězy praskají na počkání, to se přeci dříve nestávalo, né? Aspoń já nepamatuji, že by kdokoliv koho znám vozil nýtovačku Dnes mě taktéž kámoš, co prodává kola řekl, že nýtovačka je povinná výbava" Nedávno mi ten řetěz dávali novej, je na něm asi 300km, to je krach" Máš vozit multiklíč s nýtovačkou a jednu spojku na řetěz. Spojku můžeš dát do krabičky s lepením Tak snad příště...
kloubik Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Stane se i v lepsich rodinach, pamatuju strasne stary clanek ve Velo o jedne z prvnich navstev Garyho Fishera v CR. Jeli na svih na Tocnou nebo tak nejak a pretrhnul retez jen co vyjeli :-)Ja nytavacku vozim, ale jedinkrat kdy jsem ji musel pouzivat bylo kdyz jsem kamaradovi pujcil kolo...behem pul hodiny prervanej retez 2x, pak jsem mu rekl, ze uz bych si radsi vzal to kolo zpatky Jezdil strasne silove a odlehcit pri razeni mu nic nerikalo, celkove s tim kolem zachazel dost humpolacky.....
Godin Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Už jí mám v baťůžku, tak příště už to bude v pohodě Čím to je, že dnes ty řetězy praskají na počkání, to se přeci dříve nestávalo, né? Aspoń já nepamatuji, že by kdokoliv koho znám vozil nýtovačku Dnes mě taktéž kámoš, co prodává kola řekl, že nýtovačka je povinná výbava" Nedávno mi ten řetěz dávali novej, je na něm asi 300km, to je krach" Já si myslím, že to praskání je tím, že dříve kdo měl 9-ti kolečko, tak byl king a ten řetez byl prostě o poznání širší, než dnes na 10 nebo 11-ti kolečku. Mě onehdá šokoval můj oblíbený prodejce kol, když mě sdělil, že Shimano garantuje na řetez pro 11 kolo, 400 km, to mě teda přijde sakra málo. Ale jestli to tak opravdu je to netuším.
spineshank Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Sidi jsem měl dvoje jedny už tak před 18 lety. Loni jsem je vyhodil jen proto, že už byly notně omšelé, jinak držely. Pak mám tuším vtipně zlatý model Tecno - přezka+kolečko...jsou jako papučky, dá se v nich jezdit i naboso a s mojí ultra úzkou nohou. Nevýhoda je na turistiku, jsou docela tuhé a blbě se v nich chodí, hlavně po skalkách a šutrech...ale jinak komfort.souhlas s tou turistikou,na to opravdu nejsou Sidi,hlavně ty carbonové,ale co se týče komfortu na noze a hlavně ježdění,tam prostě
Micey Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Ještě s tou nejtovačkou.. sranda je, když se vám podaří ten čep úplně vyšroubovat. Horší je, když se vám to povede i s tim druhym.. pamatuju si na příjemnou hodinku strávenou v lese snahou dostat vypadlej čep zpátky do článku. No, nepovedlo se:)
spineshank Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Už jí mám v baťůžku, tak příště už to bude v pohodě Čím to je, že dnes ty řetězy praskají na počkání, to se přeci dříve nestávalo, né? Aspoń já nepamatuji, že by kdokoliv koho znám vozil nýtovačku Dnes mě taktéž kámoš, co prodává kola řekl, že nýtovačka je povinná výbava" Nedávno mi ten řetěz dávali novej, je na něm asi 300km, to je krach"čím novější tím menší nájezd km,já mám 10 a nájezd 800-1000km max
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Doprčic, jak se to pozná, že je kaput? Jen nějak s tou měrkou?
Godin Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Doprčic, jak se to pozná, že je kaput? Jen nějak s tou měrkou?No měrka napoví, ale mě prasknul a dle měrky ještě vytahanej nebyl, tak si pak vyber.
spineshank Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Doprčic, jak se to pozná, že je kaput? Jen nějak s tou měrkou?aspoň ty měrka je dobrá abys věděl kdy jej vyměnit,aby si pak nemusel měnit i kazetu
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 No měrka napoví, ale mě prasknul a dle měrky ještě vytahanej nebyl, tak si pak vyber.To je nohama.
spineshank Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 aspoň ta měrka je dobrá abys věděl kdy jej vyměnit,aby si pak nemusel měnit i kazetu
African Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Mě v autorizovaném Cannondajlu řekli, že na moje RZ120, kde mám Sram systém každých +- 1000km, dle měrky. Měl jsem tam první krásných 3000km, tak mě vynadali, ale přeměřily kolečka a přední tácy a bylo vše ok, tak řekli, že mám kliku, že jsem měkkej na to kolo a neměnily tyto komponenty. Dali novej a ten jsem přetrhl v 200km. Prej chytneš kamínek, nebo špatně zařadíš a řetěz končí, pokud ti ho mění v Cannonu, odpovídá měrce a není vytahaný, opravují je zdarma, dnes tam kolo vezu" Udělal bych si to sám, ale je dobré to celý zkontrolovat, jestli není někde chyba v přehazovačce nebo ták, chce to péči no, ty kola jsou dnes jako miminka Doprčic, jak se to pozná, že je kaput? Jen nějak s tou měrkou?
323GT Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Já měřím řetěz posuvkou. Deset článků nového řetězu má délku 132,1 mm. Jakmile je délka 132,8 mm, tak měním. Pokud se nechá déle, hrozí to, že nový řetěz bude "střílet", protože se vymelou pastorky. Chce to hlídat. Mám zkušenost, že řetěz mi vydrží většinou něco mezi 900 až 1.200 km bez vytažení a pak jde během 300 km do kopru. Vozím Shimano HG93.
spineshank Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 já vozím HG-74 - Dyna-Sys nebo HG-94 - Dyna-Sys a moc rozdílů mezi něma nepozoruju
Doporučené příspěvky