Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Já slyšel, že právě na závodech se používají hlavně duše, jelikož jejich výměna je o hodně rychlejší než měnit bezdušáky, které sundat a nandat je prej hrozná pakárna. Běžnej čas výměny duše dělají okolo dvou minut. Já nedávno bodnul a měl jsem obrovské starosti sundat blbou pneumatiku z mých nových Roval ráfků a teď si uvědomuji, že to je možná právě tím, že jsou také ready na bezdušáky, nikdy před tím jsem s normálním ráfkem totiž problém neměl, docela jsem zuřil...

Na závod v těžkém terénu (nemyslím kopce, ale kořeny a kamení) bych raději volil bezdušáky. Pokud potřebuješ podhustit (ať už pro zvýšení komfortu nebo hlavně kvůli vyšší přilnavosti k podkladu), tak duši cvakneš raz dva. U tubeless toto nehrozí. A protože cvaknutí je příčina minimálně poloviny defektů, tak se tubeless pláštěm dá poměrně dobře eliminovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hm, tak jak to tak čtu, tak asi zůstanu u duší...přeci jen je to pohodlný..nafouknu a když jí bodnu, tak koupím novou a je vystaráno. Nevím, jaký je cenový rozdíl mezi bezdušovými plášti a normálními. Ale nová duše stojí pakatel, tak je asi výhodnější jí měnit...

Afri: co ten bajk kolegy, trefili jsme to??? Jestli koupil toho Cannona za 70k, tak to bych asi za tu cenu šel do toho Anthema (byla to od vás většina doporučení i pro mně a musím říct, že jsem rád, že sem vás poslechnul) 

Odkaz ke komentáři

Jak jsme psal Gustafko, je to Canónek a krása jednočepového pérování, už mě  kámoš vezl fešáka ukázat a já byl vyjímečně v lese, sakra :frusty:  Zítra Prague, Gabriel, kalba, bloudění a myslím, že tak v neděli vyrazíme, pak dáme fotečky :clap:

mno Racing Ralph jsem měl na Meridě a nevím nevím...zdálo se mi, že hodně klouzaly v terénu. Ale moc se v těch Schwalbíkák neorientuju. Teď tam mám nějaký typ Maxxis.

Jooo, Afri nás napíná hrozně. Nebo možná kolega už by sem mohl hodit obrázek :-D

Odkaz ke komentáři

mno Racing Ralph jsem měl na Meridě a nevím nevím...zdálo se mi, že hodně klouzaly v terénu. Ale moc se v těch Schwalbíkák neorientuju. Teď tam mám nějaký typ Maxxis.

Jooo, Afri nás napíná hrozně. Nebo možná kolega už by sem mohl hodit obrázek :-D

no tak to asi zůstanu u RocketRona,jsem s něma vcelku spokojenej a testnu ty modely 2013 co jsou inovovaný letos,nebo dám na doporučení kámoše a půjdu do Hutchinson Python kterej prý taky velmi dobře odvaluje

Odkaz ke komentáři

no tak to asi zůstanu u RocketRona,jsem s něma vcelku spokojenej a testnu ty modely 2013 co jsou inovovaný letos,nebo dám na doporučení kámoše a půjdu do Hutchinson Python kterej prý taky velmi dobře odvaluje

njn, ono je to rocket ron, racing ralph, rapid rob....pes aby se v tom vyznal :D taky asi koupím ty samy, co tam jsou teď ;)

Jozan: pěknej bajk, přeju hodně šťastných km a zábavy ;) povytahni si sedlo :D

Odkaz ke komentáři

njn, ono je to rocket ron, racing ralph, rapid rob....pes aby se v tom vyznal :D taky asi koupím ty samy, co tam jsou teď ;)

Jozan: pěknej bajk, přeju hodně šťastných km a zábavy ;) povytahni si sedlo :D

´jaký teď jezdíš??někde si to tu psal tuším,ale nechce se mi to hledat :cheers: 

Odkaz ke komentáři

Tak tady je: Cannondale RZ120 XLR 2 2013

tak gratulace a hodně spokojenech km na něm :clap: koukám nová Lefty...hlavně ať ti šlape zadní přepákovyný jednočep,u Scalpela to moc nevychytali

hlavně si tam dej pedály bez nich se blbě jezdí :lol2:

Odkaz ke komentáři

tak gratulace a hodně spokojenech km na něm :clap: koukám nová Lefty...hlavně ať ti šlape zadní přepákovyný jednočep,u Scalpela to moc nevychytali

hlavně si tam dej pedály bez nich se blbě jezdí :lol2:

Díky,konečně ho mám,Omegy holt musí počkat.Já jsem včera makal od 8.00-24.00,s malou pauzou,co jsem si pro něj dojel,takže nezbyl čas ani na šlapky.S tím jednočepem to mají RZ snad už vymakaný,Scalpela jsem viděl a musím říct že to je zvláštní kolo...Sedlo jsem musel dát dolu abych ho nacpal do auta, kde ještě seděl synátor v autosedačce.Přední kolo je na imbus a to se mi nechtělo sundávat.Jinak ta váha je fantastická-11 kg,to je o 5 míň,než KTM a to už je znát.Jen co přijede Afričan ze své pražské anabáze,tak na vlítnem!!!

Odkaz ke komentáři

Díky,konečně ho mám,Omegy holt musí počkat.Já jsem včera makal od 8.00-24.00,s malou pauzou,co jsem si pro něj dojel,takže nezbyl čas ani na šlapky.S tím jednočepem to mají RZ snad už vymakaný,Scalpela jsem viděl a musím říct že to je zvláštní kolo...Sedlo jsem musel dát dolu abych ho nacpal do auta, kde ještě seděl synátor v autosedačce.Přední kolo je na imbus a to se mi nechtělo sundávat.Jinak ta váha je fantastická-11 kg,to je o 5 míň,než KTM a to už je znát.Jen co přijede Afričan ze své pražské anabáze,tak na vlítnem!!!

co tam dáš SPD nebo jako Afri jen pedál?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...