323GT Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Já slyšel, že právě na závodech se používají hlavně duše, jelikož jejich výměna je o hodně rychlejší než měnit bezdušáky, které sundat a nandat je prej hrozná pakárna. Běžnej čas výměny duše dělají okolo dvou minut. Já nedávno bodnul a měl jsem obrovské starosti sundat blbou pneumatiku z mých nových Roval ráfků a teď si uvědomuji, že to je možná právě tím, že jsou také ready na bezdušáky, nikdy před tím jsem s normálním ráfkem totiž problém neměl, docela jsem zuřil... Na závod v těžkém terénu (nemyslím kopce, ale kořeny a kamení) bych raději volil bezdušáky. Pokud potřebuješ podhustit (ať už pro zvýšení komfortu nebo hlavně kvůli vyšší přilnavosti k podkladu), tak duši cvakneš raz dva. U tubeless toto nehrozí. A protože cvaknutí je příčina minimálně poloviny defektů, tak se tubeless pláštěm dá poměrně dobře eliminovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 (upraveno) Podle mne je cvaknutí 90% defektů. U mého syna 100%. A to fouká na 5at. Upraveno 9. října 2013 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 hm, tak jak to tak čtu, tak asi zůstanu u duší...přeci jen je to pohodlný..nafouknu a když jí bodnu, tak koupím novou a je vystaráno. Nevím, jaký je cenový rozdíl mezi bezdušovými plášti a normálními. Ale nová duše stojí pakatel, tak je asi výhodnější jí měnit... Afri: co ten bajk kolegy, trefili jsme to??? Jestli koupil toho Cannona za 70k, tak to bych asi za tu cenu šel do toho Anthema (byla to od vás většina doporučení i pro mně a musím říct, že jsem rád, že sem vás poslechnul) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 jj napíná nás pořádně taky jezdím klasiku tj.duše a plášť,spíše laboruju že zkusím na příští sezonu jinej vzorek,ted jezdim RocketRon Evo a přemýšlím že půjdu do RacingRalph,teda jestli to má smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 mno Racing Ralph jsem měl na Meridě a nevím nevím...zdálo se mi, že hodně klouzaly v terénu. Ale moc se v těch Schwalbíkák neorientuju. Teď tam mám nějaký typ Maxxis. Jooo, Afri nás napíná hrozně. Nebo možná kolega už by sem mohl hodit obrázek :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 jo jo právě proto ty otazníkyKlein patří Treku a myslím, že už nefunguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Jak jsme psal Gustafko, je to Canónek a krása jednočepového pérování, už mě kámoš vezl fešáka ukázat a já byl vyjímečně v lese, sakra Zítra Prague, Gabriel, kalba, bloudění a myslím, že tak v neděli vyrazíme, pak dáme fotečky mno Racing Ralph jsem měl na Meridě a nevím nevím...zdálo se mi, že hodně klouzaly v terénu. Ale moc se v těch Schwalbíkák neorientuju. Teď tam mám nějaký typ Maxxis. Jooo, Afri nás napíná hrozně. Nebo možná kolega už by sem mohl hodit obrázek :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 takže ten, co postoval spineshank tak to sem zvedavej na fotky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Velký kola, malé zdvihy, nic pro nás nesportovce, ale jste velmi blízko Však on se snad pochlubí, i když na to moc není, já už bych tady dávno machroval takže ten, co postoval spineshank tak to sem zvedavej na fotky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 mno Racing Ralph jsem měl na Meridě a nevím nevím...zdálo se mi, že hodně klouzaly v terénu. Ale moc se v těch Schwalbíkák neorientuju. Teď tam mám nějaký typ Maxxis. Jooo, Afri nás napíná hrozně. Nebo možná kolega už by sem mohl hodit obrázek :-Dno tak to asi zůstanu u RocketRona,jsem s něma vcelku spokojenej a testnu ty modely 2013 co jsou inovovaný letos,nebo dám na doporučení kámoše a půjdu do Hutchinson Python kterej prý taky velmi dobře odvaluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Tak tady je: Cannondale RZ120 XLR 2 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Ale sedlo ještě nemáš doufám nachystané na tvoji postavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 no tak to asi zůstanu u RocketRona,jsem s něma vcelku spokojenej a testnu ty modely 2013 co jsou inovovaný letos,nebo dám na doporučení kámoše a půjdu do Hutchinson Python kterej prý taky velmi dobře odvalujenjn, ono je to rocket ron, racing ralph, rapid rob....pes aby se v tom vyznal taky asi koupím ty samy, co tam jsou teď Jozan: pěknej bajk, přeju hodně šťastných km a zábavy povytahni si sedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 njn, ono je to rocket ron, racing ralph, rapid rob....pes aby se v tom vyznal taky asi koupím ty samy, co tam jsou teď Jozan: pěknej bajk, přeju hodně šťastných km a zábavy povytahni si sedlo ´jaký teď jezdíš??někde si to tu psal tuším,ale nechce se mi to hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Tak tady je: Cannondale RZ120 XLR 2 2013tak gratulace a hodně spokojenech km na něm koukám nová Lefty...hlavně ať ti šlape zadní přepákovyný jednočep,u Scalpela to moc nevychytalihlavně si tam dej pedály bez nich se blbě jezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 ´jaký teď jezdíš??někde si to tu psal tuším,ale nechce se mi to hledat jezdím na těhle...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 tak gratulace a hodně spokojenech km na něm koukám nová Lefty...hlavně ať ti šlape zadní přepákovyný jednočep,u Scalpela to moc nevychytalihlavně si tam dej pedály bez nich se blbě jezdí Díky,konečně ho mám,Omegy holt musí počkat.Já jsem včera makal od 8.00-24.00,s malou pauzou,co jsem si pro něj dojel,takže nezbyl čas ani na šlapky.S tím jednočepem to mají RZ snad už vymakaný,Scalpela jsem viděl a musím říct že to je zvláštní kolo...Sedlo jsem musel dát dolu abych ho nacpal do auta, kde ještě seděl synátor v autosedačce.Přední kolo je na imbus a to se mi nechtělo sundávat.Jinak ta váha je fantastická-11 kg,to je o 5 míň,než KTM a to už je znát.Jen co přijede Afričan ze své pražské anabáze,tak na vlítnem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Díky,konečně ho mám,Omegy holt musí počkat.Já jsem včera makal od 8.00-24.00,s malou pauzou,co jsem si pro něj dojel,takže nezbyl čas ani na šlapky.S tím jednočepem to mají RZ snad už vymakaný,Scalpela jsem viděl a musím říct že to je zvláštní kolo...Sedlo jsem musel dát dolu abych ho nacpal do auta, kde ještě seděl synátor v autosedačce.Přední kolo je na imbus a to se mi nechtělo sundávat.Jinak ta váha je fantastická-11 kg,to je o 5 míň,než KTM a to už je znát.Jen co přijede Afričan ze své pražské anabáze,tak na vlítnem!!!co tam dáš SPD nebo jako Afri jen pedál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 dej tam slehace o CB a nebudeš litovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 kolik stojí ty CB co máš ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky