notabene Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 (upraveno) Tak včera taky krásné podzimní dvě hodiny po práci. Upraveno 23. října 2013 uživatelem notabene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 já chci vyrazit dneska, tak snad me nepřekvapí déšť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 docela vám zavidím,teď je zase fajn a teplo,ale jak dorazím z práce tak do 3/4 hoďky je tma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 tak jsem vyrazil...a po 30 km opět telefon manželce už si myslela, že si z ní dělám p...l...ale nedělal. Zase sem píchnul.... To už snad není možný... tak aspoň jedna fotka, kdy jsem byl ještě ready...vyjel jsem na Chlum...2. nejvyšší kopec Sedmihoří.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 A nemas zu moc sjety plast? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 pravě že ne...pořád píchám přední a tam je ještě hodně dobroj. Ale je to od toho momentu, co jsem koupil novou duši...nějaká Author...tak jestli není slabá a píchne se snadněji. Nevím....nebo mám prostě smůlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 kup novou duši a máš klid.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 mno teď už budu muset...lepení mi došlo a už jsem tam měl 3 záplaty během měsíce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 a taky se zkus podívat jestli nemáš něco v plášti..měl jsem podobnej problem loni..kdy jsem dal duši o malinko menší tedy max do 2,1 já jezdil na 2,35 duše po pár km jsem píchnul.. nevim jak je to možný ale podařilo se mi to. a další den znovu..pak jsem jí vyhodil dal tu správnou a vyřešeno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 s těma XT kolama kup bezdušáky, NoTubes tmel a manželka bude mít klidnější dny přítelkyně má stejná kola, nasadil jsem jí Schwalbe RacingRalph a už ani neví co to je defekt. A to ani nemá pláště s bezdušovou patkou. Když koupíš nějaké s bezdušovou patkou, tak ani nebude problém je nahodit velkou pumpou. Na klasické dušové je na to nahození lepší použít kompresor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Divne...Stejne byt tebou bych jeste jednou zkontroloval ten plast, jestli tam nemas nejakou prasklinu nebo douru skrzeva furt pichas. Ja jezdim vsechno od Schwalbe a jsem moc spokojeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 zkusím omrknout ten plášť a uvidím, jestli tam není nějakej bordel. Do nové sezony budu muset koupit stejně nové pláště, tak ještě pouvažuju, jestli tubeless nebo normální. Zejtra stejně musím koupit novou duši snad vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Ty máš tedy dobrýho peška, prodej kolo a kup motorku, tu jsem za dvacet let nepíchnul My dnes provětrali Rztka s bratrem Jožanem a jako všechno dobrý, na sobotu naplánovaná dlouhá vyjížďka, kterou zakončíme vepřovými hody v jedné krásné vesničce, ty spálený kalorie musíme někde nabrat Krásný dny, to se musí nechat" zkusím omrknout ten plášť a uvidím, jestli tam není nějakej bordel. Do nové sezony budu muset koupit stejně nové pláště, tak ještě pouvažuju, jestli tubeless nebo normální. Zejtra stejně musím koupit novou duši snad vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 zkusím omrknout ten plášť a uvidím, jestli tam není nějakej bordel. Do nové sezony budu muset koupit stejně nové pláště, tak ještě pouvažuju, jestli tubeless nebo normální. Zejtra stejně musím koupit novou duši snad vydrží o ničem neuvažuj a kup tubeless, nejen že tím přijdeš o ty příjemné chvíle s píchlou duší, navíc můžeš vozit nižší tlaky a zlepší se i přilnavost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Hele a když to je tubeless ready, tak kde si pak nahoním ventilek, když vyhodím duši?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 ventilky si koupíš, ideálně nějaké rozebíratelné, aby se dal vyšroubovat vnitřek a doplnit tmel třeba stříkačkou....ale k těm kolům by ty ventilky měly být.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Takhle sem dnes dopad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 ty musíš mít ukrutnou silu...vyrvat kufr z boty každopádně to nasere....to je celá bota v hájí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Zmizík.......že Tys si dal řepu a pak vyrazil do terénu co.Takhle dupat do pedálů, nehonili Tě náhodou policajti.Se přiznej žes to byl Ty http://www.youtube.com/watch?v=wYdCI3zkyTo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Tak todle se jen tak nevidí Moulisi Tak to jedině karbonový závoďáky, tam to nevyrveš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky