Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

tak jsem vyrazil...a po 30 km opět telefon manželce  :giljotiini:  už si myslela, že si z ní dělám p...l...ale nedělal. Zase sem píchnul.... :wallbash:  :wallbash:  :wallbash:  To už snad není možný...

tak aspoň jedna fotka, kdy jsem byl ještě ready...vyjel jsem na Chlum...2. nejvyšší kopec Sedmihoří....

post-13404-0-26658000-1382549325_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a taky se zkus podívat jestli nemáš něco v plášti..měl jsem podobnej problem loni..kdy jsem dal duši o malinko menší tedy max do 2,1 já jezdil na 2,35 duše po pár km jsem píchnul.. nevim jak je to možný ale podařilo se mi to. a další den znovu..pak jsem jí vyhodil dal tu správnou a vyřešeno..

Odkaz ke komentáři

s těma XT kolama kup bezdušáky, NoTubes tmel a manželka bude mít  klidnější dny ;)

přítelkyně má stejná kola, nasadil jsem jí Schwalbe RacingRalph a už ani neví co to je defekt. A to ani nemá pláště s bezdušovou patkou. Když koupíš nějaké s bezdušovou patkou, tak ani nebude problém je nahodit velkou pumpou. Na klasické dušové je na to nahození lepší použít kompresor.

Odkaz ke komentáři

Ty máš tedy dobrýho peška, prodej kolo a kup motorku, tu jsem za dvacet let nepíchnul :cheers:  My dnes provětrali Rztka s bratrem Jožanem a jako všechno dobrý, na sobotu naplánovaná dlouhá vyjížďka, kterou zakončíme vepřovými hody v jedné krásné vesničce, ty spálený kalorie musíme někde nabrat :lol2: Krásný dny, to se musí nechat"

zkusím omrknout ten plášť a uvidím, jestli tam není nějakej bordel. Do nové sezony budu muset koupit stejně nové pláště, tak ještě pouvažuju, jestli tubeless nebo normální. Zejtra stejně musím koupit novou duši  :lol2:  snad vydrží

Odkaz ke komentáři

zkusím omrknout ten plášť a uvidím, jestli tam není nějakej bordel. Do nové sezony budu muset koupit stejně nové pláště, tak ještě pouvažuju, jestli tubeless nebo normální. Zejtra stejně musím koupit novou duši  :lol2:  snad vydrží

o ničem neuvažuj a kup tubeless, nejen že tím přijdeš o ty příjemné chvíle s píchlou duší, navíc můžeš vozit nižší tlaky a zlepší se i přilnavost

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...