Gustaf Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 jj to u nas taky....ale bahno všude
Jarett Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Tak konečně hotovo ... retro virus u mě propukl naplno Po všech těch letech na karbonu návrat zpět k oceli
utrejch Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Mozna vy zkuseni byste mi mohli laskave poradit. V lete chci delat par triatlonu a to bez kola nejde. Co byste si poridili za 25k? Vic opravdu davat nechci, nevidim v utraceni do kola tu spravnou radost ;-) predem diky
Duke650 Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 http://www.cyklobazar.cz/prodam/silnicni-kola/ Na pár triatlonů bych bral lehce jetý stroj, nemá smysl kupovat nový
kloubik Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Tak konečně hotovo ... retro virus u mě propukl naplno Po všech těch letech na karbonu návrat zpět k oceli Obrázek 1065.jpeg Moc pekny retro!
mikymik Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Co třeba toto? http://www.kupkolo.cz/silnicni-kolo-focus-culebro-sl-2-0-2013-compact_z92827/ Mozna vy zkuseni byste mi mohli laskave poradit. V lete chci delat par triatlonu a to bez kola nejde. Co byste si poridili za 25k? Vic opravdu davat nechci, nevidim v utraceni do kola tu spravnou radost ;-) predem diky
cody Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Poradte pls jakeho bika poridit divce 160cm, 45kg, cca 21 let. Nikdy bika nejezdila, nevi zda ji to bude bavit. Chce si z toho co zbylo po vanocich poridit neco pro zdravi a poteseni. Pokud ji to chytne uvidíme. V tuhle chvily pro ni shanim neco do 10.000kc. Idelne nejakej lonskej model, tam byvaji pekne slevy. Nebo pokud jste nekdo dostal nevhodnej dar, nebo tak neco, napiste mi. Pripadne doporucte nejakej obchod kolem CB CK PT kde mate dobrou zkusenost. No a budu vdecnej i za odkazy na proverene eshopy, v nejvetsi nouzi. Nejsem v obraze uz nejakej rok, nechci to dlouze resit. Radeji na tip dojet hned do 50 km a mit to z krku. Melo by to byt 26" ram na 160cm. Nejaka funkcni odpruzena vidle. Jinak standart. Mozna by bodlo damske pohodlne sedlo. Kotoucovky nejsou nutne.
Gustaf Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 ja bych to řešil něčím takovým http://www.jizdni-kola.eu/felt-grace-6-2012#utm_source=feed-cache.seznam.cz
Gustaf Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Žena měla tento...model 2011. Najela na něm sice jen 50 km...pak jsme kupovali Gianta, protože se vzhédla v tom mém. Prodal jsem ho zde na foru jednomu členovi, tak doufám, že jeho ženě slouží i nadále.
utrejch Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Na toto jsem zrovna dnes koukal! vsem dekuji za odpovedi ;-) Co třeba toto? http://www.kupkolo.cz/silnicni-kolo-focus-culebro-sl-2-0-2013-compact_z92827/
mikymik Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Riskni, že ji to bavit začne http://www.lyze-kola.cz/366-specialized-safire-fsr-expert.html Poradte pls jakeho bika poridit divce 160cm, 45kg, cca 21 let. Nikdy bika nejezdila, nevi zda ji to bude bavit. Chce si z toho co zbylo po vanocich poridit neco pro zdravi a poteseni. Pokud ji to chytne uvidíme. V tuhle chvily pro ni shanim neco do 10.000kc. Idelne nejakej lonskej model, tam byvaji pekne slevy. Nebo pokud jste nekdo dostal nevhodnej dar, nebo tak neco, napiste mi. Pripadne doporucte nejakej obchod kolem CB CK PT kde mate dobrou zkusenost. No a budu vdecnej i za odkazy na proverene eshopy, v nejvetsi nouzi. Nejsem v obraze uz nejakej rok, nechci to dlouze resit. Radeji na tip dojet hned do 50 km a mit to z krku. Melo by to byt 26" ram na 160cm. Nejaka funkcni odpruzena vidle. Jinak standart. Mozna by bodlo damske pohodlne sedlo. Kotoucovky nejsou nutne.
Gustaf Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 ...tak jsem se dnes krásně protáhl...44km...počasí přálo, sice něco nad nulou, ale sluníčko....
cody Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Do ctyrcepu bych ji za tu desitku asi nedotlacil:-) Diky za tipy. Za kazdej dalsi budu rad. To co postujete jsou nejake dobre shopy? Nikdy jsem bika po netu nepupoval.
Gustaf Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 cody: já myslím, že se nemusíš těchto e-shopu bát...
Jožan Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 ...tak jsem se dnes krásně protáhl...44km...počasí přálo, sice něco nad nulou, ale sluníčko....To vypadá na moc hezkej terén,kde to je?Já vyrážím dnes hnedle po práci,do sluchátek Metallica a už svištím!!!
Jožan Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Poradte pls jakeho bika poridit divce 160cm, 45kg, cca 21 let. Nikdy bika nejezdila, nevi zda ji to bude bavit. Chce si z toho co zbylo po vanocich poridit neco pro zdravi a poteseni. Pokud ji to chytne uvidíme. V tuhle chvily pro ni shanim neco do 10.000kc. Idelne nejakej lonskej model, tam byvaji pekne slevy. Nebo pokud jste nekdo dostal nevhodnej dar, nebo tak neco, napiste mi. Pripadne doporucte nejakej obchod kolem CB CK PT kde mate dobrou zkusenost. No a budu vdecnej i za odkazy na proverene eshopy, v nejvetsi nouzi. Nejsem v obraze uz nejakej rok, nechci to dlouze resit. Radeji na tip dojet hned do 50 km a mit to z krku. Melo by to byt 26" ram na 160cm. Nejaka funkcni odpruzena vidle. Jinak standart. Mozna by bodlo damske pohodlne sedlo. Kotoucovky nejsou nutne.Najdi si krám co nejblíž tebe(kvůli servisu),vyberte kolo,srovnej to s e-shopama a licituj o ceně,slevu ti určitě v lednu dá každej,potřebují se zbavit loňských modelů.
Gustaf Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 To vypadá na moc hezkej terén,kde to je?Já vyrážím dnes hnedle po práci,do sluchátek Metallica a už svištím!!!Tohle je západně od Plzně..konkrétně u Třebele. Je tam opravdu pěkná krajina. To se nebojíš jezdit se sluchátkama? Já s nimi jezdil a od tý doby, co mě na bajku sejmulo auto, páč jsem ho neslyšel a on zrovna nejel tak jak měl...tak už raději bez.
rumsturm Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Tak se taky přidám k bikerům, abych řekl pravdu toto vlákno mi asi nějak uniklo Včerejších pěkných 35km bahnem nebahnem jako na podzim
Gustaf Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 dotaz: kam dáváte servisovat Fox vidle a Fox tlumiče?? Švec nebo Bikelive nebo někam jinam? Můžete napsat i cenu? Mám najeto něco přes 1100km, bahno atp.....má cenu to tam posílat nebo ještě sezonu dát?
Doporučené příspěvky