Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska opravdu super kluci, po delší pauze jsem také oprášil černokněžníka :clap: Trochu mě zamrzelo, že mě začli praskat dráty na ani ne rok starých a né zrovna levných Rovalech, zítra je vezu do servisu. Prasknul u čepičky na ráfku, dole jsem ho musel ustřihnout, protože není kudy vyndat, ještě, že sebou vozím kombinačky... ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

konecne kvalitny vyber materialu :)

podomnou "zvoni" Reynolds 853 a zvonit bude, kym nezhrdzavie ... uz len zohnat nejaku 80mm vidlu, nejake adekvatne radenie a je to mazlik, zatial je to skladacka co "dum dal", jazdi a roby radost

...Ultimate jsou IMHO jedny z nej! Aspoň myslím. V posledních 10 letech jsem ocel neštudoval. Žena má šichťáka z Tange Infinity. Ani nevím, jestli se ještě dělají Reynolds a Columbus. Já mám ocel rád. Nikdy jsem neměl pevný rám z hliníku. Ocel a Karbon jo. Jen fulla mám z hlíny. 

To jak zvoní ocel, je nádhera. Jště jsem měl kdysi ocel Scapin, ale byl mi větší, tak šel ke kamarádovi. Ten byl taky fajn.

Odesláno

Dneska opravdu super kluci, po delší pauze jsem také oprášil černokněžníka :clap: Trochu mě zamrzelo, že mě začli praskat dráty na ani ne rok starých a né zrovna levných Rovalech, zítra je vezu do servisu. Prasknul u čepičky na ráfku, dole jsem ho musel ustřihnout, protože není kudy vyndat, ještě, že sebou vozím kombinačky... ;)

bo seš tlustej, chudák kolo......................... :lol2:

Odesláno (upraveno)

Včera jsem kaňoura taky prohnal mezi drnama...

Sorry, ale u zablaceneho kola nikdy neodolam... "Kde jsou moje blatníky?!"

Upraveno uživatelem libor2002
Odesláno

Zde se, koukám, naplňuje "přes to vlak nepojede" doslovně.... :-)

To víš přijela banda Indiánů a vytrhala koleje...........jak na divokým západě......................si myslím teda jako.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...