Gustaf Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 jj, dneska bylo krásně...bohužel jsem si nenašel čas vyrazit...tak snad zítra.
African Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Dneska opravdu super kluci, po delší pauze jsem také oprášil černokněžníka Trochu mě zamrzelo, že mě začli praskat dráty na ani ne rok starých a né zrovna levných Rovalech, zítra je vezu do servisu. Prasknul u čepičky na ráfku, dole jsem ho musel ustřihnout, protože není kudy vyndat, ještě, že sebou vozím kombinačky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toams Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 konecne kvalitny vyber materialu podomnou "zvoni" Reynolds 853 a zvonit bude, kym nezhrdzavie ... uz len zohnat nejaku 80mm vidlu, nejake adekvatne radenie a je to mazlik, zatial je to skladacka co "dum dal", jazdi a roby radost ...Ultimate jsou IMHO jedny z nej! Aspoň myslím. V posledních 10 letech jsem ocel neštudoval. Žena má šichťáka z Tange Infinity. Ani nevím, jestli se ještě dělají Reynolds a Columbus. Já mám ocel rád. Nikdy jsem neměl pevný rám z hliníku. Ocel a Karbon jo. Jen fulla mám z hlíny. To jak zvoní ocel, je nádhera. Jště jsem měl kdysi ocel Scapin, ale byl mi větší, tak šel ke kamarádovi. Ten byl taky fajn.
mondeo2 Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Dneska opravdu super kluci, po delší pauze jsem také oprášil černokněžníka Trochu mě zamrzelo, že mě začli praskat dráty na ani ne rok starých a né zrovna levných Rovalech, zítra je vezu do servisu. Prasknul u čepičky na ráfku, dole jsem ho musel ustřihnout, protože není kudy vyndat, ještě, že sebou vozím kombinačky... bo seš tlustej, chudák kolo.........................
Qvido Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 bo seš tlustej, chudák kolo......................... já každé kolo rovnou nechávám přeplest zadek na dvojkové dráty
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Včera jsem kaňoura taky prohnal mezi drnama... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Proč si uříznul tu trubku pod sedlovkou ? To Mondeo: Včera jsem kaňoura taky prohnal mezi drnama...
Qvido Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Proč si uříznul tu trubku pod sedlovkou ? Tvl co to má Milis za kolo? Uříznutá trubka pod sedlem a chybí mu jedna vidle !
mondeo2 Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 a ještě ho má celý od bláta, no nevím nevím.....................
African Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Zase ho odrbali, určitě ještě k tomu zaplatil za cannona o dost víc než já a to já mám vidli kompletní
libor2002 Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 (upraveno) Včera jsem kaňoura taky prohnal mezi drnama...Sorry, ale u zablaceneho kola nikdy neodolam... "Kde jsou moje blatníky?!" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. února 2014 uživatelem libor2002
Qvido Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Tak dnešní pětadvacítka jarním polabím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Zde se, koukám, naplňuje "přes to vlak nepojede" doslovně.... :-)
mondeo2 Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Zde se, koukám, naplňuje "přes to vlak nepojede" doslovně.... :-)To víš přijela banda Indiánů a vytrhala koleje...........jak na divokým západě......................si myslím teda jako.
Gustaf Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 teda, kucííí, vy ste se do teho bajkingu nějak pustili...já dnes měl čas tak na rotoped tak jsem si dal aspoň to.....
Qvido Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 To víš přijela banda Indiánů a vytrhala koleje...........jak na divokým západě......................si myslím teda jako.odvedli dobrou práci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky