Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
muj novy bike (jen se starymi sjezdovymi pedaly, protoze naslapne nechci:) )

Pekne... Jakej to ma prosim te uhel hlavy???

Odesláno

Tak ja sem taky hodim ten svuj... Trochu se stydim, protoze ted jezdim malo, ale to se v lete zlepsi. Je to Nemec, stejne jako moje nove Stowy. Chtel jsem koupit RB k mym Igenum, ale nakonec jsem neodolal nemecke kvalite a ctyrcepu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 3 týdnech...
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

to nAscA - krásné kolo k bílým Frogmanům jako dělané, viď ?

to Carlosin79 - Gary Fisher jaký model prosím ?

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

Tak se tedy také trochu vychlubím mými dvěma spešlíky.... jinak v hodinkách jsem oproti kolům, kde není moc co zlepšovat, zatím dost pozadu, ale myslím, že to brzy doženu ... ^_^

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno

sorry za pleveleni vlakna, ale chtel bych poradit. kde je v praze nejaka dobra cyklo prodejna s vetsim vyberem dresu a cyklo kratas.

vybral jsem si 2169.jpg ale rad bych si to zkusil.

jinak jeste, jsou nejaky univerzalni rady pro vyber priliby? jestli jste to tady uz nekde probirali nebo je to nekde na webu tak mi staci link.

diky uz nechci jezdit v plavkach a mokasynach :)

Odesláno (upraveno)

4 Jarett: Mas vyborne biky :notworthy: Jakej mas nazor na ramy?

Upraveno uživatelem cody
Odesláno
to nAscA - krásné kolo k bílým Frogmanům jako dělané, vid?

To jsi trefil presne. Bez nich na kole nevyjedu. Jeste bez bilych Oakley bryli. :thumbsup_anim:

Odesláno
4 Jarett: Mas vyborne biky :notworthy: Jakej mas nazor na ramy?

SL2 - vysoká míra komfortu, výborná tuhost. Před tímto jsem jezdil SuperSixe a byl daleko míň pohodlný. Zpracování na jedničku... ročně najedu tak 15tkm a komfort už řeším víc než dříve, kdy se "jen závodilo".

EPIC - zatím rozhodně nejlepší co jsem jezdil. Od stašího modelu se liší více položenou hlavou a líp se ovládá ve výjezdu. Super je především Brain vidlice ... prostě jen jedeš a nemusíš myslet na to jestli zapnout či vypnout.

Nejvíc mě překvapila povrchová úprava, především na biku po cca 1500 km není vidět stopy po kamenech, takže za mě super.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
To jsi trefil presne. Bez nich na kole nevyjedu. Jeste bez bilych Oakley bryli. :thumbsup_anim:

Muž v bílém, ještěže u vás nemáte tolik sněhu sněhu, mohl by do Tebe narazit sob :D .

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno

to nAscA - kolo vypadá skvěle, jaký máš model ? Jaká byla cena, dala by se přepočítat na Kč ?

Odesláno

Nebýt český dealer Specialized takový kretén a mít pořádnou tiskárnu na peníze, tak bych se taky pochlubil spešlíkem :D

Imho mi všechny S-Works přijdou cenově krapet mimo mísu. Ale kola jsou to pašácký.

Odesláno (upraveno)
sorry za pleveleni vlakna, ale chtel bych poradit. kde je v praze nejaka dobra cyklo prodejna s vetsim vyberem dresu a cyklo kratas.

vybral jsem si ... ale rad bych si to zkusil.

jinak jeste, jsou nejaky univerzalni rady pro vyber priliby? jestli jste to tady uz nekde probirali nebo je to nekde na webu tak mi staci link.

diky uz nechci jezdit v plavkach a mokasynach :)

vyborny vyber bezneho ale aj teamoveho oblecenia za priatelne ceny maju tu http://www.radsportbekleidung.com/

Upraveno uživatelem mik@
Odesláno

ale rad bych si to zkusil.

vyborny vyber bezneho ale aj teamoveho oblecenia za priatelne ceny maju tu http://www.radsportbekleidung.com/

asi sem to spatne napsal, tak to upresnim. chtel bych prodejnu v Praze. ve meste. kameny obchod. tedy abych tam prisel vzal to zbozi do ruky a zkusil na telo. pak pripadne koupil. :)

Odesláno
to nAscA - kolo vypadá skvěle, jaký máš model ? Jaká byla cena, dala by se přepočítat na Kč ?

Je to letosni model GT Force 2.0 a v CR se prodava/l za 52 990,-

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...