pebe Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 však v pohodě, proto je tolik možností a je to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 je to tak,každej si vyberu dle svých chutí a možností já jediný co zvažuji že časem asi pořídím bude teleskop.sedlovka asi,jen co jsem pročítal tak vybrat ten správnej kus bude oříšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 S tim vyměňovánim řetězu.. to jsem si uvědomil, že jsem na to zase zapomněl. Jinými slovy, novej řetěz budu muset podpořit kazetou a převodníkama. Když je někdo blbej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 převodníky si myslím nemusíš,ty vydržej hodně,ale když nová kazeta je lepší i řetěz už to není o tolik víc peněz a za ten komfort to stojí si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Řetěz jsem měnil někdy loni v létě, ze začátku to bylo vpohodě, ale nějak se to pomalu zhoršovalo až teď už to na tom kolečku nedrží vůbec.Takže radši vyměním kazetu i řetěz. to kolečko využívám hodně a dostává zabrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 (upraveno) Mno uvidíme. K tý teleskopický sedlovce, já to nikdy nepoužil.. co nesjedu se sedlem nahoře, nesjedu vůbec. Upraveno 6. června 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 kazeta musí 4 řetězy v poho přežít,pokud si to člověk ohlídá s řetězem a měří jej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 No a jak píšu, já si to právě neohlídal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 no tak to je blbý no,to ale bude stačit jen kazeta a řetěz uvidíšjezdíš 10 řetěz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Jojo.. Sram X9. Ale co, nechám to bejt a bude to problém budoucího Miceyho, ne můj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 se jej chystáš prodávat?jakou sedlovku máš ty?nevím jak Sram,ale u Shimana 10 řetěz cca 1000km a pak výměna,samo dle stylu ježdění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Ale ne, jako problém budoucího mě. Čoveče nějakou Kore.. má divný uchycení sedla na jedný koleji, který vrže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 no se sedlovkama jsou trošku problémy,nejen s těma levnějšíma,ale i za balík...zaleží kus od kusujá zvažuju KS Lev nebo RockShox Reverb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 RS ti moc nedoporučuju. Dobrý zkušenosti jsou ale například s DaBomb a Giant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 tak dnes 53km a docela mě to vyridilo. přeci jen už moc horko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Ja vcera po praci rychlych 20 km, porad nahoru dolu, vedro jak blazen, jsem taky nejakej mrtvej...ale konecne po dlouhe dobe zase misto silnicky trochu mtb, tak to bylo i tak prijemne. Navic jsem nepotkal ani zivacka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 (upraveno) Megaostuda letos prvně... mám co dohánět! Kloubiku, takhle nějak si představuju California Dreamin'... nádhera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. června 2014 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Ja letos, na to jak dlouho je hezky, pouhých 1200km. Dneska jsem se v tom vedru vůbec neodvážil, zítra jsem chtěl jet aimtec open race kolem Plzně, ale v tomhle počasí to ještě asi přehodnotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 (upraveno) Ja letos, na to jak dlouho je hezky, pouhých 1200km. Dneska jsem se v tom vedru vůbec neodvážil, zítra jsem chtěl jet aimtec open race kolem Plzně, ale v tomhle počasí to ještě asi přehodnotím.zejtra to má bejt ještě větší pakec než dneska. To už moc na bajka nebude....Mě to dneska seice vyřídilo, ale krásně jsem si pročistil hlavu. Navíc pak 2 studený Stelly na terásce a bylo zas hej Kloubik: hotovej bajkerskej ráj tam máte. Taky jsem si dnes připadal, že jedu pořád do kopce....nějak těžkly haxny Upraveno 7. června 2014 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Ja letos, na to jak dlouho je hezky, pouhých 1200km. Dneska jsem se v tom vedru vůbec neodvážil, zítra jsem chtěl jet aimtec open race kolem Plzně, ale v tomhle počasí to ještě asi přehodnotím.http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10110938667-cyklistika/213471291084002-cyklomaraton-2013-okoloplzne/titulky/ koukám na loňskej ročník a vypadá to dobře. Kdyby nebylo horko, tak bych snad i jel. Mám to kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky