Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Řetěz jsem měnil někdy loni v létě, ze začátku to bylo vpohodě, ale nějak se to pomalu zhoršovalo až teď už to na tom kolečku nedrží vůbec.

Takže radši vyměním kazetu i řetěz. to kolečko využívám hodně a dostává zabrat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja vcera po praci rychlych 20 km, porad nahoru dolu, vedro jak blazen, jsem taky nejakej mrtvej...ale konecne po dlouhe dobe zase misto silnicky trochu mtb, tak to bylo i tak prijemne. Navic jsem nepotkal ani zivacka. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Megaostuda letos prvně... mám co dohánět!

Kloubiku, takhle nějak si představuju California Dreamin'... nádhera :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři

Ja letos, na to jak dlouho je hezky, pouhých 1200km. Dneska jsem se v tom vedru vůbec neodvážil, zítra jsem chtěl jet aimtec open race kolem Plzně, ale v tomhle počasí to ještě asi přehodnotím.

zejtra to má bejt ještě větší pakec než dneska. To už moc na bajka nebude....Mě to dneska seice vyřídilo, ale krásně jsem si pročistil hlavu. Navíc pak 2 studený Stelly na terásce a bylo zas hej  :cheers:  :cheers:

Kloubik: hotovej bajkerskej ráj tam máte. Taky jsem si dnes připadal, že jedu pořád do kopce....nějak těžkly haxny  :lol2:

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Ja letos, na to jak dlouho je hezky, pouhých 1200km. Dneska jsem se v tom vedru vůbec neodvážil, zítra jsem chtěl jet aimtec open race kolem Plzně, ale v tomhle počasí to ještě asi přehodnotím.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10110938667-cyklistika/213471291084002-cyklomaraton-2013-okoloplzne/titulky/ koukám na loňskej ročník a vypadá to dobře. Kdyby nebylo horko, tak bych snad i jel. Mám to kousek...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...