spineshank Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Jezis hosi vy ste taky pacienti. Radostne do sebe srat nejaky chemicky sracky, se raci na ten sport vyserte, vyjde to treba nastejno.to je samá příroda žádná chemie
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 to je samá příroda žádná chemieTreba nafta je taky prirodni ale snazim se to nechlastat.
shotik Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 (upraveno) nAscA: z Hloubětína sem tam právě dorazil BTW na Praze 9 víš o nějakým pěkným lese na single nebo tu nic takoveho neni ? Upraveno 16. srpna 2014 uživatelem shotik
mondeo2 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Treba nafta je taky prirodni ale snazim se to nechlastat.nafta je rafinovaná tu můžeš, ropu tu ne, tu nechlastej
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 nafta je rafinovaná tu můžeš, ropu tu ne, tu nechlastejCiwe ja sem rafinovanej.
spineshank Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Treba nafta je taky prirodni ale snazim se to nechlastat.tak hlavně to chce mít dobrej filtr pevnej částic
mondeo2 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Ciwe ja sem rafinovanej.jo pomalu tomu začínám věřit
African Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Jak maká RZ120 chlapíku?Jezis hosi vy ste taky pacienti. Radostne do sebe srat nejaky chemicky sracky, se raci na ten sport vyserte, vyjde to treba nastejno.
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Jak maká RZ120 chlapíku?Jj maka maka ale vockuje me tady nekdo s jeckylem i kdyz by to bylo hazeni perel.......
African Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Nech to na příští rok, sezóna končí a v zimě budou za tašku hrušek..Jj maka maka ale vockuje me tady nekdo s jeckylem i kdyz by to bylo hazeni perel.......
nAscA Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 nAscA: z Hloubětína sem tam právě dorazil BTW na Praze 9 víš o nějakým pěkným lese na single nebo tu nic takoveho neni ?Trochu se da projet nad tim rybnikem. Vyslapat to uplne nahoru az k tomu sidlisti jsou tam fajn sjezdiky. Chvilemi i prudci. Ale je to dost kratke.
shotik Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 Dneska dalsich par km po okoli. Zkusil jsem i mistni bazantnici kde ma byt freeride ale prijde mi ze jde spis o pozustatky a dostat se sem byl nadliskej ukol. Po slepu krovim po zbytkach cesticek Pak jsem si projel mistni park smerem dolu se sedlem niz a porelaxoval u Vinorskeho rybnika. Den parada
exBURN Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 Tak já dneska 50km po polu na "novém" biku. Žena už to na té svojí hypermarketové potvoře nedávala a deprimovalo ji jak mi nestačí a zroveň se na cyklobazaru objevil za pusu jeden stařeček tak jsem si řekl že ty vaše zdvihy 140mm vyzkouším :-) Teď už jen intgrálu a hurá na Rychlebky :-) A jinak musím říct že je to bomba :-) Nejvíc mě šokovala spodní rámová trubka asi z ropovodu a přední osa co vypadá jak sojový suk :-D (20mm)
wave ceptor Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 Už 23.srpna budou otevřeny nové trasy Rychlebských stezek.
TLD Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 Ja si dnes trosku polezel, tak jsem vyjel az v 8hod:). Kouknout se do Posazavi. Je to tam moc pekny, skoda ze to tam mam cca 20km a kopcovitých. Presun tam / zpet me sezere nejvic sil. Ale stalo to za to . 70km.tl
spineshank Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 Tak já dneska 50km po polu na "novém" biku. Žena už to na té svojí hypermarketové potvoře nedávala a deprimovalo ji jak mi nestačí a zroveň se na cyklobazaru objevil za pusu jeden stařeček tak jsem si řekl že ty vaše zdvihy 140mm vyzkouším :-) Teď už jen intgrálu a hurá na Rychlebky :-) A jinak musím říct že je to bomba :-) Nejvíc mě šokovala spodní rámová trubka asi z ropovodu a přední osa co vypadá jak sojový suk :-D (20mm)moc pěkný,vypadá jak novej tak spoustu km na pohodu
spineshank Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 tak my dnes s moji drahou dali celejch 18,5km :lol2:dnes to byla vyjížďka na houbyale nohy mě vcelku bolí...bylo to dnes navečer kdy houbařů bylo mraky,ale vcelku jsme našli
wave ceptor Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 (upraveno) Exburn: co to je zac ? Taky fsr xc ?Specialized Pitch comp asi 2008? Upraveno 17. srpna 2014 uživatelem wave ceptor
Doporučené příspěvky