nAscA Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 a GT nechci.Proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Zkuste mi prosím někdo vysvětlit v čem je výhoda Lefty oproti klasický left/right vidlici :-)Lefty funguje naprosto v poho,bohužel co už není tato verze viz obrázek tak je to vidle s ůdržbou jako každádíky té manžetě to byla bezůdržbová vidle což jsem viděl jako velikánský plus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 naprostej souhlas,toto udržovat a čistit tak mi snad i trpaslík vyroste než bych to udělal...navíc i ty bowdeny se mi takto moc nelíbí....ta změť celého pružícího systému je sice dole (nízké těžiště), ale těžko přístupná, čištění a kontrola velmi obtížná, všechen bordel od kol se chrlí na ten systém .... kontra jednoduchost RB. Ceny jsou taky masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 No musim rict, ze ted uz je na tom GT o moc lepe nez v minulosti. Na mem starsim Force jsem s tim taky bojoval. Hlavne to nebylo nicim kryte a zespodu do hoto sel vsechen bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Bych úplně neřekl, že Leftyna je mířená na downhill, ale každopádně se v terénu chová lépe, než normální vidle, zkus ji, fakt je to příjemná záležitost ...no to zkroucené kolo v reálu, kdy vidla nemůže pružit je imho blbost...to už by všichni motokrosaři a bike sjezdaři měli lefty...a ono je tomu naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Bedjasson: S IQ dobře děláš, v jednoduchosti je krása... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 ...jo, věřím tomu. Zkusit už nemám teď kde, kuci přešli na jiné značky. Mě se děsně líbil nápad Headshocku, škoda, že ho přestali vyvíjet. Na spoustu kol by to stačilo. Ale jezdil jsem na Maverick Durance. To byl dlouho můj dream bike (ještě více však v licenci Seven - titanový rám).jeden Maverick tu u nás jezdí,vypadá fakt zajímavě,ale majitele bohužel neznám takže jsem se nesvezl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 No musim rict, ze ted uz je na tom GT o moc lepe nez v minulosti. Taky bych byl radši pro GT než RB. Ale ještě líp novej 2015 Reign od Giantu a úplně nejlíp YT Capra, ale oboje je asi už moc enduro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Moc zajímavá záležitost, jak to pěkně kluci chránily všechny důležité komponenty, co? A přitom prachovky, asi ta nejlevnější ochrana, kterou znám, proč to dneska ti výrobci přestali používat? Že by od nás chtěli nějáký ty prašule navíc, až se nám to vysere, co... ...jo, věřím tomu. Zkusit už nemám teď kde, kuci přešli na jiné značky. Mě se děsně líbil nápad Headshocku, škoda, že ho přestali vyvíjet. Na spoustu kol by to stačilo. Ale jezdil jsem na Maverick Durance. To byl dlouho můj dream bike (ještě více však v licenci Seven - titanový rám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Upozornění: nepučujte Chuckovi Norrisovi kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Taky bych byl radši pro GT než RB. Ale ještě líp novej 2015 Reign od Giantu a úplně nejlíp YT Capra, ale oboje je asi už moc enduro.to mě spíše něco takové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Ale jo, IBIS by se mi taky líbil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 i mě,mít LV i Ibis to by bylo slušný kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 nedavno jsem videl lefty na nejakem Specializedu a nevypadalo to marne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Ten Ibis je krasnej. A to same Maverick. Nekdy loni, mozna ještě dyl jsem ho videl v bikeclinic v bile barve. Pecka. Ještě se mne libi kola Intense.Ale tech kacek co za to chtej:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Bych úplně neřekl, že Leftyna je mířená na downhill, ale každopádně se v terénu chová lépe, než normální vidle, zkus ji, fakt je to příjemná záležitost Já jsem naopak od Jekyllu s Lefty přešel ke Spešlu XC Expert a subjektivně mi připadá, že ta Lefty nebyla tak stabilní na rozbité cestě, kamenech.. terén nehodnotím, tam mám problémy sám se sebou :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Tak jsme o5 dorazili na pár dní do Hostýnek a zatím chčije a chčije .No nevadí stejně čekám na balíček s novým středem, posledních pár dní mi přišlo že není něco ok, že mají kliky vakl jsem samo zjistil až když jsem dával kolo na auto. Střed už má po cca 7 tis.nárok odebrat se do věčných lovišť a můj oblíbený shop doručuje do druhého dne tak žádná probléma.K provoznímu materiálu jsem pár věcí ještě přihodil protože člověk si má dělat radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 nedavno jsem videl lefty na nejakem Specializedu a nevypadalo to marne takovej kočkopes to musel být ne?křížení těchto gigantů je vcelku zajímavý Lefty+Brain Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 No, Cannondaly mam docela nakoukane, to same Specialized, takze i kdyz typek kolem me jen projel, tak jsem si toho vsiml. Vypadalo to zajimave. Mam na kola nejakou uchylku,ani za holkama se tak casto neotacim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 taky to tak mám,rád se koukám jak na ženský tak i kola,takže když něco pěkné vidím rád si to pořádně prohlídnu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky