spineshank Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 K těm botám. Také jsem řešil něco na "cykloturistiku", kdy tahám kolo po skalách, do kopců,... a nakonec jsem vybral tyto http://www.kola-onix.cz/horske-trekingove-tretry/boty-tretry-scott-atr-eur-45-black?cPath=71. Ještě jsem měl v hledáčku http://cyklisticke-tretry.heureka.cz/bontrager-rhythm-mtb-cerna-zelena/, ale ty tenkrát ještě nebyly v EU. S těma SCOTTAMA jsem maximálně spokojen. Pro čistě sportovní jízdu mám nezničitelně SIDI EAGLE 5. vypadaj dobře ty Scotty,na chození to musí být jak norm.bota na jízdu to musí být malinko měký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Bedjasson - ja vim, ze se da repasovat. Ale tlumic je od zacatku nejslabsi clanek kola, takze bych rad lepsi:) Jinak to mam komplet xtr carbon, a ono to zatím nezlobi. Vis jak to je, rad bych si udelal radost, tak si to vselijak ,,omlouvam´´, Třeba riditka jsou dobry, ale bral bych fat bary atd... atd. Asi prestanu snit, budu jezdit a az to pokrupe koupim nove:) Ted sem koukal na to Litaka 301 a je paradni. Ale ta cena:(tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Jak jsem psal, jsou to boty na cykloturistiku, kdy člověk sleze z kola, táhne ho na hrbu do kopce, někdy i s kopce. Pro mne ideální bota na celodenní nebo vícedenní přejezdy kopců. A podrážka je opravdu měkčí než u Sidů, bota je těžší, na kamení, kořenech neklouže, v případě chladnějšího počasí v ní noha neprochladne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Nový svěťák....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 pěknej spešlík jak dlouho jej máš,vypadá jak novejTuctovku mám dva roky a moc jsem toho na ní nenajezdil. Znalci v hospodě mi taky říkali, že spešla má každej a že ňáký ty závodní komponenty jsou prý vhodné pro závodníci. Jo a taky říkali, že za rok najedou na kole 8000 km, takže je to prý spíš pro ně, než pro mě, neboť já toho moc nenajezdím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Bedjasson - ja vim, ze se da repasovat. Ale tlumic je od zacatku nejslabsi clanek kola, takze bych rad lepsi:) Jinak to mam komplet xtr carbon, a ono to zatím nezlobi. Vis jak to je, rad bych si udelal radost, tak si to vselijak ,,omlouvam´´, Třeba riditka jsou dobry, ale bral bych fat bary atd... atd. Asi prestanu snit, budu jezdit a az to pokrupe koupim nove:) Ted sem koukal na to Litaka 301 a je paradni. Ale ta cena:(tlobčas se objeví nějakej lehce jetej,chce to sledovat a většinou jde koupit jen rám,ne celý kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Já vim že to tady už bylo a možná nejednou.. ale je to tak skvělý video, že ho sem pro připomenutí stejně dám. Vždycky se u toho tlemim jak debil.https://www.youtube.com/watch?v=Cj6ho1-G6tw Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Tuctovku mám dva roky a moc jsem toho na ní nenajezdil. Znalci v hospodě mi taky říkali, že spešla má každej a že ňáký ty závodní komponenty jsou prý vhodné pro závodníci. Jo a taky říkali, že za rok najedou na kole 8000 km, takže je to prý spíš pro ně, než pro mě, neboť já toho moc nenajezdím.tak člověk nemusí mít takovej nájezd,to je blbost,prostě neřeším jestli někdo říká že je to jen na závodní použití,mám to,jezdím pro radost a z kola mám radost...co by chtěl člověk víc na druhou stranu,pokud by si někdo koupil takovej bike jen na ježdění do hospy tak to je pak opravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 tak člověk nemusí mít takovej nájezd,to je blbost,prostě neřeším jestli někdo říká že je to jen na závodní použití,mám to,jezdím pro radost a z kola mám radost...co by chtěl člověk víc na druhou stranu,pokud by si někdo koupil takovej bike jen na ježdění do hospy tak to je pak opravdu Můj názor je takový, že i kdyby si ho někdo koupil jen na jízdu do hospody, tak je to jen jeho věc a pokud ho to tak baví, tak je to správně. Každý si má koupit za své peníze to, co se mu líbí a vyhovujemu to. Jarett to tady nastínil dost jasně.Moje zkušenost je taková, že jezdci na drahých kolech nikomu levná kola nekritizují a odpouštějí si poznámky o profláklých značkách a zbytečných komponentech. Na druhou stranu se setkávám s tím, že jezdci na obyčejnějších kolech kritizují drahá kola atd. Samozřejmě netvrdím, že většina, ale takto to občas vidím a slyším. Jednou jsem se o tom bavil s dobrým známým, prodejcem a stavitelem kol jak levných, tak těch nejluxusnějších. Říkal mi, že jeho zkušenost s koly za dvacet let v ČR je taková, že drahé komponenty a kola kritizují nejvíce ti, kteří by je chtěli, ale nemají na ně. Tak nevím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Toci: Netyka se jen kol,je to tak se vsim:)) tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 tak co Afri, ladis formu na zejtra? ja uz mam pripravenej hroznovej cukr a banany..to bude jizda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 já taky ladim formu...třetí dvanáctkou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 to si budu uzivat az zejtra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Kdyby někdo měl zájem si zablbnout....... http://www.mojekromeriz.cz/kalendar-akci/view/653/pumptracking-km-opening Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) tak co Afri, ladis formu na zejtra? ja uz mam pripravenej hroznovej cukr a banany..to bude jizdaYes, sedmička výborného jar bílého je již ve mě a přemýšlím, jestli si otevřít ještě jedno :-) na zitra jsem ready, kolo bylo cely den v servisu, vytuněné jak sviňa, jak odpadne malej afri, dám fotky. Dnes jsem zajel šlapky a jsem max spokojený, noha drží jak příbytá. Perfecto. Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Ty Gustaf, tady mazec, chcanec, bouřka, zítra bude sranda...jedu za každého počasí" Jinak dnes blatníček (bude se asi hodit ), šlapky a nová šprcka, takže zítra good luck kamaráde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Tys ty piny našrouboval z druhé strany....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Yes, takhle to bohatě stačí... Mám drahý boty Tys ty piny našrouboval z druhé strany....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2014 ...no, rozumím ti, ale ty mě asi ne. Hlavně jsme účastníky tohoto vlákna protože nás baví jezdit na kolech . Já se v kolech oproti tobě téměř neorientuji, takže i proto jdu a koupím hotové kolo, které mi sedí. Jasně, že řeším představec, pedály, sedlo atd., aby mi kolo sedělo na tělo. Ale náboje, značku brzd aj., tak kvůli tomu bych kolo asi nepřestavoval. Tak ať to šlape :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky