Návštěvník Zmizík Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 To víš, že jo .. normální servisák ti řekne, dovez ho ráno a odpoledne si přijeď, pokud si tedy rz nezlomil vejpůl ty ďáble :-) co s tím máš?Právě že vůbec nic. Velkej servis, no, na leftyně, zadní tlumič, bezdušáky tam dát a tak. Já ale nejsem ďábel žádnej, já sem bobkař, né jak ty.
African Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Hm, já ani nevím jak kolo vypadá, nemám čas :-( ale pod stromečkem bude čekat helma, no samo, Cannondejl , takže 25 jedu , nikdo mě nezastaví, jedině strom :-)
Qvido Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Tak vzduch opravdu nevypoustim :-)si dělám prd*l
African Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Afri a bude jekyll?tlBude :-) a ty? Čekám na jarní testování, nejsem si jist modelem. ..
TLD Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Presne jako Ty. Mam to slibene nekdy na konec brezna-testovacku, pokud sedne, jdu do ,,2jky´´. Když uz ho zkusim, tak s tou super Lefty. Když ne tak LV301 nebo Rune.A tento tyden jsem zkusil(no zkusil, 2x jsem projel asi 10m dlouhou chodbu:) ) Giant trance a ted nevim, zda si pamatuju dobře, asi SX model. Ma to vpředu 160mm, 1x11 Xo srama a je kolem 65tis, coz je uzasny kolo za uzasnou cenu. akorát se me nelibi:)tl
malda Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Inverzni prehazovack tak to uz je pomalu legenda kdysi jsem ji mel na GT ale klasicka pruzina je pro me mnohem lepsi varianta nemluve o tom ze se stejne uz nedelaji :-)Tak to já jsem si na inverz s duály zvykl a sedí mi víc, než páčky nebo gripshift, a to jsem vyzkoušel všechno. Je to o zvyku - jezdit se dá se vším a každému sedí něco jiného. Jen mě mrzí, že Shimaho inverz + DC úplně zakopalo. Aspoň jako možnost zůstat mohlo:(
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Hm, já ani nevím jak kolo vypadá, nemám čas :-( ale pod stromečkem bude čekat helma, no samo, Cannondejl , takže 25 jedu , nikdo mě nezastaví, jedině strom :-)To znám a mě jako nic moc bikera zastavil parkrát už i pařez
morepower Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Hele chlapi, co používáte za tachometry? Digi, nebo jste někdo fajnšmekr a máte ve svém chronosvětě ručičkovej?
Gustaf Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 ja mam bezdratovej halfords..drzak jakxvina ;-) jinak nejakej svih sem mel taky v planu,ale nejak nebyl ted cas. tak snad mezi svatkama. po novym roce chci taky nechat delat servis. Afri,taky uz se tesim, az vyjedu z novym kybktem na hlave :-D
morepower Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Právě, všechno v digi a žádná mechanika, chjo
wave ceptor Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Tak to já jsem si na inverz s duály zvykl a sedí mi víc, než páčky nebo gripshift, a to jsem vyzkoušel všechno. Je to o zvyku - jezdit se dá se vším a každému sedí něco jiného. Jen mě mrzí, že Shimaho inverz + DC úplně zakopalo. Aspoň jako možnost zůstat mohlo:(Mohlo to máš pravdu, ale dělat to v sérii jednoho kusu pro tebe se jim neoplatí.
malda Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Mohlo to máš pravdu, ale dělat to v sérii jednoho kusu pro tebe se jim neoplatí. Moc vtipné.
kupko Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Tak dneska jsem byl provetrat nove kolo kdo pozna co je to za zamek - napovim pochazi od tam jedna ceska miss :-)
Klabrdon Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Zámek neznám,ale ducha máš parádního:-)
kupko Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Zámek neznám,ale ducha máš parádního:-)Diky dalsi napoveda moravskoslezský kraj :-)
TLD Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 Dnesni Stedry den je paradni, rano 1.5h v lese s coklama, pak hrnek kafe a vanocka, pak jsem vypadnul na kolo, počasí jak na jare, cajik s rumem cestou, ted jsem se vratil. K obedu si dam kubika a pivko, pak vezmu prcky a pejsky a pujdem zase do lesa a az se vratime, udelame kotel caje, budeme koukat na pohádky a cpát se az do vecere:)Krasny svatky bando!tl
wave ceptor Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 Jj, venku je nádherně v jednu hodinu taky vyrážíme, jako každý rok.
Gustaf Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 to je super..taky bych vyrazil..
Roland Sands Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 Tak mi to nedalo a ráno jsem taky vyrazil. Je tam krásně, tak užívejte!Hezké svátky všem.
Doporučené příspěvky