Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To víš, že jo .. normální servisák ti řekne, dovez ho ráno a odpoledne si přijeď, pokud si tedy rz nezlomil vejpůl ty ďáble :-) co s tím máš?

Právě že vůbec nic. :D Velkej servis, no, na leftyně, zadní tlumič, bezdušáky tam dát a tak. Já ale nejsem ďábel žádnej, já sem bobkař, né jak ty. :D

Odesláno

Hm, já ani nevím jak kolo vypadá, nemám čas :-( ale pod stromečkem bude čekat helma, no samo, Cannondejl , takže 25 jedu , nikdo mě nezastaví, jedině strom :-)

Odesláno

Presne jako Ty. Mam to slibene nekdy na konec brezna-testovacku, pokud sedne, jdu do ,,2jky´´. Když uz ho zkusim, tak s tou super Lefty. Když ne tak LV301 nebo Rune.

A tento tyden jsem zkusil(no zkusil, 2x jsem projel asi 10m dlouhou chodbu:) ) Giant trance a ted nevim, zda si pamatuju dobře, asi SX model. Ma to vpředu 160mm, 1x11 Xo srama a je kolem 65tis, coz je uzasny kolo za uzasnou cenu. akorát se me nelibi:)

tl

Odesláno

Inverzni prehazovack tak to uz je pomalu legenda kdysi jsem ji mel na GT ale klasicka pruzina je pro me mnohem lepsi varianta nemluve o tom ze se stejne uz nedelaji :-)

Tak to já jsem si na inverz s duály zvykl a sedí mi víc, než páčky nebo gripshift, a to jsem vyzkoušel všechno. Je to o zvyku - jezdit se dá se vším a každému sedí něco jiného. Jen mě mrzí, že Shimaho inverz + DC úplně zakopalo. Aspoň jako možnost zůstat mohlo:(

Odesláno

Hm, já ani nevím jak kolo vypadá, nemám čas :-( ale pod stromečkem bude čekat helma, no samo, Cannondejl , takže 25 jedu , nikdo mě nezastaví, jedině strom :-)

To znám a mě jako nic moc bikera zastavil parkrát už i pařez 

Odesláno

ja mam bezdratovej halfords..drzak jakxvina ;-) jinak nejakej svih sem mel taky v planu,ale nejak nebyl ted cas. tak snad mezi svatkama. po novym roce chci taky nechat delat servis. Afri,taky uz se tesim, az vyjedu z novym kybktem na hlave :-D

Odesláno

Tak to já jsem si na inverz s duály zvykl a sedí mi víc, než páčky nebo gripshift, a to jsem vyzkoušel všechno. Je to o zvyku - jezdit se dá se vším a každému sedí něco jiného. Jen mě mrzí, že Shimaho inverz + DC úplně zakopalo. Aspoň jako možnost zůstat mohlo:(

Mohlo to máš pravdu, ale dělat to v sérii jednoho kusu pro tebe se jim neoplatí. 

Odesláno

Mohlo to máš pravdu, ale dělat to v sérii jednoho kusu pro tebe se jim neoplatí. 

Moc vtipné.

Odesláno

Dnesni Stedry den je paradni, rano 1.5h v lese s coklama, pak hrnek kafe a vanocka, pak jsem vypadnul na kolo, počasí jak na jare, cajik s rumem cestou, ted jsem se vratil. K obedu si dam kubika a pivko, pak vezmu prcky a pejsky a pujdem zase do lesa a az se vratime, udelame kotel caje, budeme koukat na pohádky a cpát se az do vecere:)

Krasny svatky bando!

tl

post-26281-0-33856800-1419419406_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...