Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 31. 1. 2015 v 16:00, wave ceptor napsal:

Rámem to nebude. Co pedály?

nemám tam už původní "kufry", ale nějaké normální AL, které jsem už taky jednou měnil. Jen teď nevím, jestli to bylo před křupáním nebo to křupalo až po výměně. Jo, to bych ještě mohl zkusit, tak drahá investice to není.

Díky

Odesláno

Jarett-krasna holka a fotka je taky moc povedena

Kupko- :))

Spine- Lva, 125mm, vedeni vnitrkem

tl

Odesláno
  V 31. 1. 2015 v 15:55, davyt napsal:

Jak jsem dnes dával auto do garáže a viděl svoje kolo, vzpomněl jsem si, že musím do sezony vyřešit křupání v něm. Je to totok:

http://superiorbikes.eu/cz/archiv/kolekce-2009/MTB/162-xc-870-disc.html

Už asi třetí sezonu mi v něm při záběru křupe. Nechal jsem vyměnit středové složení, ale kolo po "zahřátí" v záběru křupe pořád - i když nejsem v sedle, křupe i když nedžím řídítka, prostě mě to strašně se.e... :-( Je možné, že by bylo něco s rámem? Poslední tři roky za ním tahám croozer nebo malého v sedačce nebo toho většího na tyči.

Mám ho sice už 4 roky, ale moc na něm nejezdím a zdá se mi zbytečné kupovat nové, u tohoto mi navíc vyhovuje geometrie.

Neřešil někdo něco podobného? Budu rád za každý poznatek, co bych ještě mohl vyzkoušet.

Díky

sedlovku si kontroloval?

Odesláno

Vzdy se zacina pedalama a pokracuje se dal nekdy to dela i patka prehazovackyzalezi kdy to krupe nic mene uz jsem se take setkal s prasklou zadni stavbou ktera v praskline krupala ale to snad nebude v tvem pripade.

Odesláno
  V 31. 1. 2015 v 16:56, kupko napsal:

Zamek sedlovky to asi nebude pise ze to dela i ze sedla :-) ale je to casta vec tak jako riditka v predstavci :(

Sedlovka to není, křupe to i když jsem v pedálech, řídítka taky nee, bez držení řídítek to dělá taky.

Pekelně mě to prudí a jízda s takouvou zvukovou kulisou mě vůbec neba.

Ještě zkusím vyměnit ty pedály.

Odesláno
  V 31. 1. 2015 v 16:55, kupko napsal:

Vzdy se zacina pedalama a pokracuje se dal nekdy to dela i patka prehazovackyzalezi kdy to krupe nic mene uz jsem se take setkal s prasklou zadni stavbou ktera v praskline krupala ale to snad nebude v tvem pripade.

Omlouvám se, jsem pouhý "uživatel" :-)  - co myslíš tou patou přehazovačky?

Odesláno
  V 31. 1. 2015 v 17:16, davyt napsal:

Omlouvám se, jsem pouhý "uživatel" :-) - co myslíš tou patou přehazovačky?

Patka je ta cast prehazovacky, kterou je uchycena k ramu.

Odesláno
  V 31. 1. 2015 v 17:26, davyt napsal:

myslíš přehazku odmontovat, jestli pod tou patkou není třeba nějaký bordel?

Ano. Odmontovat patku z ramu a ocistit dosedaci plochy. Za pokus nic nedas.

Odesláno
  V 31. 1. 2015 v 17:06, davyt napsal:

Sedlovka to není, křupe to i když jsem v pedálech, řídítka taky nee, bez držení řídítek to dělá taky.

Pekelně mě to prudí a jízda s takouvou zvukovou kulisou mě vůbec neba.

Ještě zkusím vyměnit ty pedály.

Než budeš měnit pedály podíval bych se na středové složení.

Odesláno

Mě jemně křupe v Cannondejlu dle počasí už rok, všechno rozebrané (v servisu), a nakonec to vyřešili sluchátka s dobrou muzikou :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...