Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Takže B je správně :-) To vypadá na zakazkovou výrobu dle tvého zadání, je tak?

není to zakázková výroba,bude se to objednávat tady...ale máš  u mě malé bezvýznamné plus :cheers: 

https://www.syntace.com/index.cfm?pid=3&pk=3252

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spine bomba a od dvorniho dodavatele LV. Pekny.

Ja si vcera privezl 5-10tky. Proti tem co jsem mel kdysi davno dost rozdil. Pekna bota. Hned jsem je musel zkusit. Grip super, ale to me celkem vyhovovalo i u starejch DC. Co je dobry, tak jak je ta podrazka pekne tuha. Uz se tesim na delsi vyjizdku az je poradne zkusim.

tl

Odkaz ke komentáři

Spine bomba a od dvorniho dodavatele LV. Pekny.

Ja si vcera privezl 5-10tky. Proti tem co jsem mel kdysi davno dost rozdil. Pekna bota. Hned jsem je musel zkusit. Grip super, ale to me celkem vyhovovalo i u starejch DC. Co je dobry, tak jak je ta podrazka pekne tuha. Uz se tesim na delsi vyjizdku az je poradne zkusim.

tl

tak to gratuace k botám,jakej ten model si nakonec vybral?

jj beru od syntace,přeci jen je to dělaný přímo pro LV tak to bude sedět jak prdel na hrnec vše :clap:

Odkaz ke komentáři

Prosim Te, koupiil jsem starsi model Freerideru. Byli za dobry penize a byli sklade, protoze jsem ty boty nechtel brat na blind. Puvodne jsem jel jen zkusit velikost, a pak jsem chtel objednat Impacty, ale tydle me sedl, celkem se me libili tak jsem je vzal:)

Pokud bude zitra pekny, tak si vezmu ,,volno´´ a vyrazim nekam na celej den, tak se tesim.

tl

Odkaz ke komentáři

Prosim Te, koupiil jsem starsi model Freerideru. Byli za dobry penize a byli sklade, protoze jsem ty boty nechtel brat na blind. Puvodne jsem jel jen zkusit velikost, a pak jsem chtel objednat Impacty, ale tydle me sedl, celkem se me libili tak jsem je vzal:)

Pokud bude zitra pekny, tak si vezmu ,,volno´´ a vyrazim nekam na celej den, tak se tesim.

tl

dneska vytahnu bajkaaaaa....

si to užijte,já se přád léčím a snad pak už začnu něco dělat,po té zimě to bude peklo :lol2:

Odkaz ke komentáři

malda 11:40

Jakého máš Durateca?

Pavle Sorry, 

nějak jsem do tohoto vlákna dlouho nenakoukl... Díky za info k tomu rohlíku! Já jsem si v Duratecu nechal udělat před x lety jejich tehdejší top rámy Rass a Heroine:

Viz link:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6059-bike/?p=1313695

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...