spineshank Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 tak ještě malá nápověda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Takže B je správně :-) To vypadá na zakazkovou výrobu dle tvého zadání, je tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Nový druh hlavoveho složení? Nebo kus teleskopove sedlovky?přihořívá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Takže B je správně :-) To vypadá na zakazkovou výrobu dle tvého zadání, je tak?není to zakázková výroba,bude se to objednávat tady...ale máš u mě malé bezvýznamné plus https://www.syntace.com/index.cfm?pid=3&pk=3252 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 tak já si to myslel hned, ale chtěl sem bejt vtipnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Spine bomba a od dvorniho dodavatele LV. Pekny.Ja si vcera privezl 5-10tky. Proti tem co jsem mel kdysi davno dost rozdil. Pekna bota. Hned jsem je musel zkusit. Grip super, ale to me celkem vyhovovalo i u starejch DC. Co je dobry, tak jak je ta podrazka pekne tuha. Uz se tesim na delsi vyjizdku az je poradne zkusim.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 tak já si to myslel hned, ale chtěl sem bejt vtipnej tak malinko si měl taky pravdu,ale vtipnej si byl,takže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Spine bomba a od dvorniho dodavatele LV. Pekny.Ja si vcera privezl 5-10tky. Proti tem co jsem mel kdysi davno dost rozdil. Pekna bota. Hned jsem je musel zkusit. Grip super, ale to me celkem vyhovovalo i u starejch DC. Co je dobry, tak jak je ta podrazka pekne tuha. Uz se tesim na delsi vyjizdku az je poradne zkusim.tltak to gratuace k botám,jakej ten model si nakonec vybral?jj beru od syntace,přeci jen je to dělaný přímo pro LV tak to bude sedět jak prdel na hrnec vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Prosim Te, koupiil jsem starsi model Freerideru. Byli za dobry penize a byli sklade, protoze jsem ty boty nechtel brat na blind. Puvodne jsem jel jen zkusit velikost, a pak jsem chtel objednat Impacty, ale tydle me sedl, celkem se me libili tak jsem je vzal:)Pokud bude zitra pekny, tak si vezmu ,,volno´´ a vyrazim nekam na celej den, tak se tesim.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 dneska vytahnu bajkaaaaa.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Prosim Te, koupiil jsem starsi model Freerideru. Byli za dobry penize a byli sklade, protoze jsem ty boty nechtel brat na blind. Puvodne jsem jel jen zkusit velikost, a pak jsem chtel objednat Impacty, ale tydle me sedl, celkem se me libili tak jsem je vzal:)Pokud bude zitra pekny, tak si vezmu ,,volno´´ a vyrazim nekam na celej den, tak se tesim.tl dneska vytahnu bajkaaaaa....si to užijte,já se přád léčím a snad pak už začnu něco dělat,po té zimě to bude peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Pokud jste někdo z Valašska. Já se snažím ukecat pár kamarádů: http://www.vkv-bike.cz/co-je-vkv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Zajimava akce,idealni jet spolu s partnerkou......tolika vrcholu s vama uz jen tak nezazije :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 jj, neco jako ji vzit na vodu, idelani kdyz se za den udela 4x, 3x ve stanu a jednou v perejich tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Je pravdou, že s věkem již upřednostňuji jiné vrcholy než za mlada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 tak dneska na pohodu 25 km....byla to paráda po tak dlouhé době... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 malda 11:40Jakého máš Durateca?Pavle Sorry, nějak jsem do tohoto vlákna dlouho nenakoukl... Díky za info k tomu rohlíku! Já jsem si v Duratecu nechal udělat před x lety jejich tehdejší top rámy Rass a Heroine: Viz link: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6059-bike/?p=1313695 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Dnes 35, nohy v pohodě ale pr*el poznávala středověk ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Ja dal včera dvacet po skoro 2 měsících a prdel taky boli :/) Ale to se vomacka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 já jezdím celou zimu na bajku aspon do práce, tak mám naštěstí prdel pořád navyklou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky