Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

já to mám tak že pokud se fakt pro něco nadchnu a mám na to krupici,tak většinou objednám velmi rychle :lol2:

pokud ale nemám,tak to nějak v sobě dokážu potlačit,ale je to boj....navíc když to člověk "nutně"potřebuje že :lol2:  :lol2:

Koukl si jen pro zajímavost na bazar??já tam včera jen na chvíli koukl a je tam spousta pěkněj kol za rozumný prachy,hlavně Epic 

Odesláno

na bazar jsem nekoukal...já právě taky, nejraději hned, jak se pro to nadchnu...hlavně mi to jeste umocnuje to, když vim, ze tohle by byl skoro novej bajk za minimální doplatek, při dobrem prodeji gianta....

Odesláno

no to jo..ale me by ten ghost vyšel o 20k levnejc....mít prachy, tak taky sahnu po jiným kalibru.mm

aha,tak já to chápal že máš +-30 nechystanejch +to za co prodáš starej bike,tak to pak rozumím že doplatíš jen pár drobnejch :cheers:

Odesláno (upraveno)

no mě to přijde v poho,hlavně ten Scalpel novej pod 60 a s XT,to je kauf zajímavej,když to srovnám třebas s tím HT Ghostem

jinak toho scalpela tu maj v krámu za tu samou cenu....

kdepak...to by bylo fajn...ale bohužel druha dcera na cestě, tak bude potřeba kupovat jiný věci...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

pěkná prace :D tohle nasere...takle sem se jeden vas vracel 3x po sobě....

Hele ale zase je tu sluníčko a mam s sebou 3 cigára, takze pohoda :-) Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Tak hlavně že seš celej Franto,ale je jasný že to nasere....chce to vozit náhradní duši,i když pokud máš i plášť proraženej nic nepomůže...příště si kup verzi SS u Schwalbe

Odesláno

jinak toho scalpela tu maj v krámu za tu samou cenu....

kdepak...to by bylo fajn...ale bohužel druha dcera na cestě, tak bude potřeba kupovat jiný věci...

no ale určo v jiným,horším osazení si myslím

já to ale chápu,že investice budete mít jiným směrem......

Já být na tvým místě tak bych si nechal co máš,kdybych už měnil,muselo by to být fakt něco za co to fest stojí

Odesláno (upraveno)

Pořád se dá nějak improvizovat i když prořízneš plášť. Loni se mi to stalo, odvoz jsem neměl, tak jsem z píchlé duše vyříznul kus, přeložil na 2x a zevnitř podložil díru v plášti, pak nová duše a dojel jsem v pohodě.

Jinak vám ježdění závidím, svrbí mě ruce, poslední dobou to nějak nestíhám, ale od května to snad bude lepší.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno (upraveno)

no ale určo v jiným,horším osazení si myslím

já to ale chápu,že investice budete mít jiným směrem......

Já být na tvým místě tak bych si nechal co máš,kdybych už měnil,muselo by to být fakt něco za co to fest stojí

asi mas pravdu, tady mel něco slx, převodník nejspíš.

já to myslel tak, ze je ideální doba, co za gianta ještě je tech 30k reálný dostat. pak si povozit 2 sezony na ht ghost rakete..pak ji poslat pryč a zase něco pořídit :D

wave, právě ze už moc nevaham.. jestli bude zájemce na fulla, tak jdu nejspíš do toho...

Upraveno uživatelem Gustaf
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...