Návštěvník Snow Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Vlastimil7664 napsal: Rozhodl jsem se pro tento Rock Machine, příští týden pro něj jedu" Kdyby jste věděli o něčem lepším v této cenové kategorii, dejte mi prosím vědět. Kolo moc hezké, cena příjemná, podívej se ještě na KTM, také mají solidní zlevnění
Filini Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 (upraveno) pozeram, ze je tu vela RockMachinakov a medzi nimi uz niekolko rokov aj ja -avsak starsi model a v modrom Upraveno 23. prosince 2007 uživatelem Filini
3dny Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 tak taky jeden Rocky ale Mountain Spice už postarší ročník /2001/ z původního osazení zbyl jen rám na příští sezonu dostane novou vidli. tlumic. pedaly. sedlofku jen ten rider je rok od roku linejsi a linejsi .-) více zde
Toams Odesláno 24. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2007 (upraveno) 3dny napsal: tak taky jeden Rocky ale Mountain Spice už postarší ročník /2001/ z původního osazení zbyl jen rám na příští sezonu dostane novou vidli. tlumic. pedaly. sedlofku jen ten rider je rok od roku linejsi a linejsi .-) více zde jeee, Thidney :-) nazdar ... tak aj ja sem hodim svoj profil z bajkfora Upraveno 24. prosince 2007 uživatelem TomasP
Návštěvník milosklikar Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 jovani napsal: SCOTT GENIUS MC40 schvaluji.....
B.F.G. Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 milosklikar napsal: schvaluji..... Až na průserovej tlumič je to super rám. Sám jsem na tom udělal pár testovacích jízd a musím říci, že to šlape jako hodinky
Kupa54 Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 Takže, v posledních letech Rock Machine Avalanche (už tomu ale moc nedám ) předtím silniční cokoli osazené Suntour, Shimano nebo Campagnollo Ale co základní otázka pánové - kolik jste odrovnali na biku svých tikajících miláčků. Nebo má někdo nějakou super speciální vychytávku (nemyslím tím dobrou radu "dej si hodinky do batohu, hňupe"
jovani Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 netikaju, ale su to hodinky este som ich nestratil
Peta-Biker Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 Jeden z mých miláčků Kombinace XTR, LX. Avid, Fox , elegantní dravec...
Peta-Biker Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 A další dva hřebci Ridley - komplet XT, Magura Louise, Manitou Black SPV - komplet skládáno Canyon - komplet LX (d.c.), Manitou skareb - komplet skládáno
Hanz21 Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 Pěkné pěkné, hlavně ten Ridley, to je kultovka (i když hlavně mezi cyklokrosaři)... Koukám, že na spešlu máš kliky Truvativ Stylo. Ty mám taky a nic moc dobrá zkušenost
B.F.G. Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 Peta-Biker napsal: A další dva hřebci Ridley - komplet XT, Magura Louise, Manitou Black SPV - komplet skládáno Canyon - komplet LX (d.c.), Manitou skareb - komplet skládáno Vzadu ti chybí píro, ale jsou to mazlíci
Peta-Biker Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 (upraveno) Hanz21 : Já teda musím přiznat, že s klikami od Truvativu nemám problém, máš problém pouze s kusem nebo jsi už měl s touto značkou více problémů??? Řekl bych, že v podstatě rozdíl tuhosti mezi těmito a XT moc není, je jen otázka vkusu a vzhledu, pro které se člověk rozhodne... Jinak na léto chystám na triatlony a nějaké závody jiný přírůstek, nechte se překvapit ... Upraveno 23. února 2008 uživatelem Peta-Biker
Hanz21 Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 To Peta-Biker: no mám jedný po jedný(hned první) zimě omlácený, nejspíš v létě chytily ve sjezdech pár kamenů a v zimě zapracovala sůl a vlhkost a lak je rozpraskaný (a to v zimě jezdím minimálně)... Je fakt, že tuhost je skutečně asi stejná, ale tahle chybka zamrzí, holt nic moc pohled pro oko, ale kvůli tomu je měnit nebudu, to si radši koupím hodinky Jinak známej co do kol fušuje daleko víc říkal, že jsem nebyl jedinej případ a reklamace se neuznávala... Ale můj bike už má stáří skoro 3roky (někde jsem tu taky dával tuším fotku - RM Bllizard) a taky dnešní situace v kvalitě může být jiná nebo jsem měl prostě jen smůlu na kus
Peta-Biker Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 (upraveno) Hanz21: No, RM dělá pěkná kola za rozumné peníze, myslím, že poměr cena/výkon je na slušné úrovni... Jsem rád, že tady i lidi baví něco jiného než hodinky Je fakt, že Spešla mám rok, je tam staré XTR (952), ale prostě držák, chtěl jsem tam dát crossmaxy a koupit mou nejoblíbenější značku brzd- MAGURY- s těmito brzdami jsem byl skutečně více než spokojen... Když brzdy, jedině Magury !!!! ale upgrade za cca 20000Kč a to v lepším případě , to nejsem blázen Raději koupím nový celek, který bude skutečně už jen na slavnostní vyjížďky a z kterého takřka ani neslezu, protože případná ztráta by mne položila . Pro tyto případy je tady Canyon, cenově dostupné kolo-dostačující výbava na delší vyjíždky- LX s pro mě ( solidní vidlí-skareb- tato vidle po Foxe mi přišla jako nejlepší vidle a to jsem teda už jezdil na lecčem-má své mouchy, ale poměr cena/výkon je bezkonkurenční... ), nemusím se o něj tak bát a doveze mne spolehlivě všude, rozdíl není až tak markantní a cenový rozdíl je velmi značný... Za mne v poslední době mohu doporučit značku Specialized, je fakt, že kola stojí poměrně balík , ale je to opravdu skvělé svezení... Řekl bych, že se Specialized a Rocky Mountainem- ne( Rock machine-ikdyž taky není špatnej) se člověk fakt nemusí stydět a i po pár letech je to výborný stroj, ostatně, 3dny je toho důkazem, vzhled jeho Rockyho je překrásný a tiše mu závidím ... Upraveno 23. února 2008 uživatelem Peta-Biker
Hanz21 Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 (upraveno) NO já původně chtěl kupovat GT, ale jelikož známej dělá přímo pro RM tak sleva, kterou jsem dostal byla definitivně motivující. Hlavně jsem chtěl koupit něco, aby mi to vydrželo alespon těch pět let k mé spokojenosti, zatím mi to vycháhí... Mám na něm mix XT, LX, Hayes Nine a Axel vidlici, jinak ostatní je od Ritchey + carbon rohy. Já bych tolik kol jako Ty už neuživil (jsem fakt už megahobík:) ), jsem původem silničář, takže u mě to byla dříve samá silnička... btw: už mi zbyl jen ten RM, ovšem ze silnice jsem si přivedl slabost pro Colnago, takže takový Ibex, to je takový malý sen, asi tak jako něco z Haute horologie Edit: přidal jsem katalogové foto toho mého RM pro představu Upraveno 23. února 2008 uživatelem Hanz21
Peta-Biker Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 (upraveno) Hanz21: Ou, tak ten rám je opravdu nádherný.GT mám také rád, maj taky krásný kola, obzvláště letošní top hard model na carbonu je nádherný... Ikdyž hodně lidí odradí jejich "pověstný trojúhelník-triangl " To Colnago-Ibex- s tou slabostí pro tento model jsem na tom stejně A taky se u silnice přimlouvám za Colnago , ikdyž , zkoušel jsem i Pinarello-Dogmu a taky to byla lahůdka Já na silnici ale přeci jen asi ještě " nedozrál" Já tak nějak hodně "valik penež do kol ", ale táta mne nějak přivedl k hodinkám, nevím, zda mu poděkovat nebo ho za to nenávidět .Oboje jsou to krásné koníčky a když už jsme u toho, abych se přiznal, na kole mi vadí takřka všechny hodinky, raději Polary nebo Suunta, jako PC na "kokpit " , to bych možná zde neměl ani zmiňovat , že na kole na ruce nemám nic . Jednak přicházím na to, že i Seika za 3-5000Kč mi přijdou líto a hodně "luxusní" na nošení, nemluvě na to, když na to musím "dřít " na brigádě a jednak mi to prostě na kole na ruce vadí... Pořád koukám na ten rám, teda ten je fakt parádní... Upraveno 23. února 2008 uživatelem Peta-Biker
Peta-Biker Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 Hanz21: Akorát bych vyměnil vidli, všem lidem Reba sedí a všude ji chválí, ale za mne teda ne, pokud k tomu kolo něco, pak černou Foxu, to by byla lahůdka... Chod Reby mi přijde takový "nemastný, neslaný " , podotýkám, že je to jen můj názor a ničí jiný... Ať se tady zbytečně nestrhnou nějaké neshody Mi prostě Rock Shox k srdci nepřirostl a neoslovil mne...
Peta-Biker Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 Hanz21: Ráfky máš Alexy nebo tam jsou Mavicy na tom RM? Z fotky to nějak nedokážu poznat Stydím se
Doporučené příspěvky