obchodnik-o3 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 na tom sedle chyba ...no... v tom nazve, to by si mal reklamovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 jj to já chápu,jen by mě zajímalo jak je to s výjezdy a pak max na rovině...jestli toto je cajkco vím pár lidí mělo u toho tyto dva problémy,buď to nedali do kopce nebo na rychlost to bylo máloVýjezdy jsou vpohodě, oproti 3tácu nevidím žádný rozdíl. Kousek za barákem mám asi 30m kopec, kde je trochu problém vybalancovat podkluz zadního kola a zvedání předního. Převodově žádnej rozdíl, 29ka se vybalaccuje trochu líp. Max rychlost při šlapání ještě nevím, ale už jsem osadil tachometr, tak to vyzkouším.Já mám tác 32 zubů, ale jde vyměnit za 34, to by mělo zvýšit rychlost po rovině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 moc pělný ta sicna jen mám obavy že se ti ta pumpa nevleze na kolo Dneska mam velkou radost. Konecne je kolo komplet - dorazilo sedlo a objimka:) A jeste jsem si koupil novou dilenskou pumpicku. Stara se po 11ti letech poroucela.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Dneska mam velkou radost. Konecne je kolo komplet - dorazilo sedlo a objimka:) A jeste jsem si koupil novou dilenskou pumpicku. Stara se po 11ti letech poroucela.tl mas to sedlo nějak malo zasunuty nebo naopak malo vysunuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Spine, dilnu si nevozim:) a Gustiku, mas recht, rano ho vysunu tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Spine, dilnu si nevozim:) a Gustiku, mas recht, rano ho vysunu tljen aby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Výjezdy jsou vpohodě, oproti 3tácu nevidím žádný rozdíl. Kousek za barákem mám asi 30m kopec, kde je trochu problém vybalancovat podkluz zadního kola a zvedání předního. Převodově žádnej rozdíl, 29ka se vybalaccuje trochu líp. Max rychlost při šlapání ještě nevím, ale už jsem osadil tachometr, tak to vyzkouším.Já mám tác 32 zubů, ale jde vyměnit za 34, to by mělo zvýšit rychlost po rovině.40 Zubu zahaknuzy za silnickou rovinka 48km :-) a slo by jeste vic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Dneska mam velkou radost. Konecne je kolo komplet - dorazilo sedlo a objimka:) A jeste jsem si koupil novou dilenskou pumpicku. Stara se po 11ti letech poroucela.tlobchodnik-o3: ma pravdu s NO by to bylo mnohem lepsi Ale jinak hezky sedlo... Jinak vcera jsem si prudnul nocni vyjizdku.... Ono na tech odrazkach opravdu neco bude :0))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 To je krásný den, dal jsem si celodenní a je to prostě paráda-přeji krásný den :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 já se teď vrátil...krásnejch 67km...ciwe pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 kecá na endomondu má 34 necelý.. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Jj ale mám to na na dvě části...kleknul mi phone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 já se teď vrátil...krásnejch 67km...ciwe pecka Tak ja dneska 53km priprava na zitrejsich 100km :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 zejtra na to kadim, to zas budu makat jinde...ted se dostanu az ve středu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Kluci, tak me dnes pri vyjizdce probehly hlavou takove dva napady... A) Je tu natostrap, trikt aji.s logem Chron., co si takhle nechat udelat dress, nebo cely komplet na kolo a poradne zareprezentovat ... co udelat takovy jednodenni *srazek* vyjizdku :0) Co rikate ??? :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 srázek už tady maj kluci v plánu v Rychlebkách...tak nevím, jestli k němu dojde. Pro mně je to dost z ruky... jinak pár fotek z dnešního 67km švihu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Gusto pekne. Skoda, ze nemas fotku kola na rozhledne a jak pak frcis ty schody dolu:) Na treti fotce jsem myslel, ze si zlutaka rosekal na kousky, az kdyz jsem to zvetsil tak jsem si vsiml, ze sou to pampelicky. Mas to pekny.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 rozhledna bohužel byla zavřena...škoda na rozsekani není důvod zatím....jsem hodně spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 To je jasny, ja myslel pri nejakem drzkopadu tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 To je jasny, ja myslel pri nejakem drzkopadu tlmno...zatím krizovka žádná, abych si namlel... tak snad u toho zustane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky