Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Já se dnes dopoledne vracel se psem od veterináře a na parkovišti u Alberta ve Žďáru n.S. odpočívala týmová dodávka Juliena Absalona ... uvnitř jsem toho borce nepotkal, tak doufám, že neřídil on - páč to auto stálo na místě pro invalidy

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak není to jen zdvihama,prostě to co bylo prezentováno mě moc nezaujalo ....jistě technika špičková,toť vše ale

nejlepší bylo jak se tam někomu hned na začátku posralo to elektrický řazení a týpek to řekl dobře že na mtb to zatím nebude to pravé co by měl člověk vozit

Odkaz ke komentáři

Já se dnes dopoledne vracel se psem od veterináře a na parkovišti u Alberta odpočívala týmová dodávka Juliena Absalona ... uvnitř jsem toho borce nepotkal, tak doufám, že neřídil on - páč to auto stálo na místě pro invalidy

tak kdyby tam stál Kulhoš tak ten to má i ve jméně ne :lol2:

Odkaz ke komentáři

Já to právě chápu spíš v bahně a těžkejch podmínkách, kdy potřebuješ aby to stoprocentně fungovalo, neskákal ti řetěz a podobně. Proto to taky začali vozit cyklokrosaři. Kromě sponzorskejch peněz, hehe. Jasně že se to občas někomu vysere. Stejně jako Kulháčovi v každym druhym závodě spadne řetěz z toho zázračnýho jednopřevodníku bez vodítka:)

Osobně bych to na kole nechtěl, ovšem bejt profík a nemuset se o to starat, proč ne..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...