spineshank Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Sem si dal dneska jeden kopec na Dabličák jako Kulhavy a vydržel sem přesně 3 minuty :-(trošku ještě potrenujes a Jardastyle se ti vryje pod kůži..... D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Dneska 51 km. Kolem Kačáku, do kopců jsem si docela máknul, přesto mě manželka ve dvou prudčích stoupání odpárala. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 A řekl jsi ji, že to bylo malinko nefér :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 bych ji za trest vybil baterku................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 (upraveno) jí to vydrží v režimu sport a turbo 51km? Upraveno 25. května 2015 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 já se kochám http://www.vysocina-arena.cz/cz/clanek-podivejte-se-na-jakych-kolech-pojedou-zahranicni-hvezdy-254.htmlžádný se mi moc nelíbí...snad jedině ten Nina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Kolo jsou to super, ale me se tyto zavodaky obecne moc nelibej. Ja radsi trailovy, sjezdaky, endurka a ,,ould skulovy´´ stavbicky:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 žádný se mi moc nelíbí...snad jedině ten Ninanjn, XC zdvihy nejsou pánům dost dobrý :D me se ty jejich bajky líbí moc. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 (upraveno) Já se dnes dopoledne vracel se psem od veterináře a na parkovišti u Alberta ve Žďáru n.S. odpočívala týmová dodávka Juliena Absalona ... uvnitř jsem toho borce nepotkal, tak doufám, že neřídil on - páč to auto stálo na místě pro invalidy Upraveno 25. května 2015 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 si mu ji mel vybrakovat beztak mu ten bajk moc nejel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 tak není to jen zdvihama,prostě to co bylo prezentováno mě moc nezaujalo ....jistě technika špičková,toť vše alenejlepší bylo jak se tam někomu hned na začátku posralo to elektrický řazení a týpek to řekl dobře že na mtb to zatím nebude to pravé co by měl člověk vozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Já se dnes dopoledne vracel se psem od veterináře a na parkovišti u Alberta odpočívala týmová dodávka Juliena Absalona ... uvnitř jsem toho borce nepotkal, tak doufám, že neřídil on - páč to auto stálo na místě pro invalidytak kdyby tam stál Kulhoš tak ten to má i ve jméně ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 JJ, s tou elektronikou to byl myslim frantik..., pokrok nezastavis, uz to cpou i na endura, treba lapierre..., ale taky toho nejsem fanda. Jak rikal svorada, na silnicce to jeste chapu, ale do bahna...tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 JJ, s tou elektronikou to byl myslim frantik..., pokrok nezastavis, uz to cpou i na endura, treba lapierre..., ale taky toho nejsem fanda. Jak rikal svorada, na silnicce to jeste chapu, ale do bahna...tlja to nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 ja to nebyl no jen aby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Já to právě chápu spíš v bahně a těžkejch podmínkách, kdy potřebuješ aby to stoprocentně fungovalo, neskákal ti řetěz a podobně. Proto to taky začali vozit cyklokrosaři. Kromě sponzorskejch peněz, hehe. Jasně že se to občas někomu vysere. Stejně jako Kulháčovi v každym druhym závodě spadne řetěz z toho zázračnýho jednopřevodníku bez vodítka:) Osobně bych to na kole nechtěl, ovšem bejt profík a nemuset se o to starat, proč ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 http://www.kupkolo.cz/stresni-nosic-kol-peruzzo-rolle-za-predni-vidlici_z6032/ máte někdo zkušenosti...bude to fungovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 bude, ale né na vosu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 jakto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 uchycení za přední vidlici s rychloupínákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky