Gustaf Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 právě..jel jsem to 2x a moc sem si zatím netroufl to nějak pustit....
kupko Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 V 4. 6. 2015 v 5:44, TLD napsal: Kupko, kdyz si dam tlf do dresu, musim ho jeste narvat do pytlicku KTM co mam na moto, jinak by byl mokrej Busdriver, tak na bikovani v Saalbachu celkem ideal pocasi ne? At Ti tam sviti preju. tlNo jasne tel .taky davam do sacku pot tel.nedela dobre i kdyz mam sony vodotesny tak uz jsem menil mikrofon :-(
kupko Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 V 4. 6. 2015 v 7:00, spineshank napsal: proto to pořád oddaluju už jsem taky pár takovejch upatlanejch oprav vidělJa jich mel v rukach uz hodne a proto stale vozim dusi :-)jasne ze na nejakej poradny zavod etapak bych asi taky volil mliko ale jinak nenam duvod :-)
filo-boxer Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Celý den s rodinkou na kole, to vyhládne. Předkrm: Hlavní jídlo Jsem nestihl vyfotit, zmizelo rychlostí KTM Veneto.
TLD Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Dneska rano jsem trosku osidil hafany, obesel s nima jen louku za domem a v 5.40 jsem vyrazil. Lehce pres hodku a pul v lese Neskutecna parada.
organic Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Good. Já jsem včera večer jel domů z práce a dnes ráno do práce, celkem 2h 17 minut, 39 km Prahou, jedna skoro kolize s debilem.
tommas4 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 uuuž jsem se lekl že by někde na cyklostezce v ČR někdo provozoval takhle vypadající gastro jestli to není tajný, prozradíš cenu vyfoceného předkrmu? klidně v sz, zajímá mě to z profesního hlediska, díky
FrantisekH Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 ono by si to moc českých turistů na kolech asi ani nedalo hele.
tommas4 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Ale dalo, problém je že se jim nechce moc "utrácet" ale to znáš i z práce, že ano? Zrovna včera jsem narazil na FB na diskuzi dvou přátel kam chodí sednout, pobavilo mě:"u nás jsou jen dvě hospody, jedna je putyka a druhá nóbl, tak chlastáme doma"a samozřejmě to je jako s čímkoliv, někdo kolo za 10 a někdo za 120, někdo by nedal zapivo více než 8 korun a dotáhne si ho v base domů, dalšímu nedělá problém zaplatit 49 začepovanou Plzeň atd. atd.Ostatně uvidíte že postupně čepované pivo zmizí. Napřed z restaurací. Potom z hotelovýchrestaurací. Pak z klasických putyk. Zůstane v sezónních provozech na zahrádkách a ve"stylových pubech". Rád bych se pletl.
spineshank Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 V 5. 6. 2015 v 6:03, TLD napsal: Dneska rano jsem trosku osidil hafany, obesel s nima jen louku za domem a v 5.40 jsem vyrazil. Lehce pres hodku a pul v lese Neskutecna parada.moc pěkný fotečky já bych takto brzo fungovat nemohl,navíc na kole...to bych nedal,já funguju spíše večerdnes si dám pauzu,jezdil jsem teď tři dny tak dnes nechám odpočnout tělo,letos regeneruju nějak napikaču tak jsem si objednal BCAA,tak uvidím jestli to malinko pomůže
filo-boxer Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Ta restaurace není někde v divočině na cyklostezce, ale normálně ve vesnici: http://www.hammermuehle-web.de/ Je to Mumbel-Überraschungsteller pro jednu osobu za 10 Euro. Když to vezmu od lžičky ve směru hodinových ručiček tak to bylo: šlehaný kozí sýr s balsamico redukcí a na čemsi sladkém, šunka z divočáka s červenou řepou a čočkovým salátem, jakási masová kulička se zeleninou, to další nevím, to zmizelo dříve, než jsem stačil ochutnat , pak olivy a ovčí sýr zakápnuté olivovým olejem, ve skleničce brolokicovochřestový krém, různá pečená marinovaná zelenina a uprostřed Frankfurtská zelená omáčka ( http://de.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%BCne_Sauce ) s kousky uzeného lososa a garnelky zatočené ve špagetě a zapečené. K tomu 3 druhy křupavé bagety.
tommas4 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Díky, tipoval jsem 12. Vypadá to moc dobře.
TLD Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Spine, ja jsem zase zviknutej brzo - coklici, ale vecer nemam problem jit pred osmou uspat prcky a uz zustat v pelechu:)Tommas, ja to mam taky tak - kolo a motorku se vzdycky snazim spojit s necim dobrym. Se sousedem v lete celkem jezdime, a celkem pravidelne se s kolem stavujeme na koleni, zebrech atd:) Holt se musi ta energie doplnit.Jinak s tim chozenim po putikach, ono ani venku to neni zadna slava. Nemyslim ted proflakle lokality, ale treba vetsi vesnicka v NL, a restauracky prazdny, lidi taky radsi nakoupej doms a udelaj party. Tu samou zkusnost mam skoro z cele Evropy. Kde to zije, jsou podniky kolem stezek, parku a tak.tl
tommas4 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Ten vývoj je zřejmý, před pár lety jsem to odhadnul dobře ovšem jen na základě zkušeností zvenku. Díky za postřehy, pro mě je fajn a potřebné slyšet názorylidí kteří jsou (mými) zákazníky.
TLD Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Ono ty duvody jsou ruzny, treba na Fr/It hranici nad mestem Susa, je kolem cesty jeden hotel/pensik, restauracka vedle druhe. Skoro vsechny maji zatlucene okna, dvere a konec. Udajne to zpusobila dalnice, ta stara cesta je minimalne pouzivana a nejsou tam lidi. To same na Sl/It hranici, Predelsky passo od jezera jsou ty vesnice skoro vybydlene... A pritom je tam tak krasne tl
Gustaf Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 pěkný fotky...mám to jako spin, ráno ani boha ale odpolco zas výrazim...a pak nějaký to pivko...
tommas4 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Tam jsem pěkně dlouho nebyl, díval jsem se na streetview, je sice z května 2011, ale jde vidět žei za krásného počasí je to tam docela smutný / prázdný v těch vesnicíchale je tam sakra krásně . . .
TLD Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Je to tam uzasny. A da se tam legalne jezdit po horach autem/moto a campovat. Skoda ty presunovy dalky.tl
wave ceptor Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 A co teprve na červenohorském sedle, tam je krásně.
tommas4 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Všeobecně je v Jeseníkách hezky foto z (cyklo) stezky k Vysokému vodopádu
Doporučené příspěvky