Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koupil jsem nový hadry od Kalaše, tak jsem je dnes musel vyzkoušet. Paráda fakt umí, ani jsem nečekal, že budou tak dobrý.

Do teď jsem měl většinou Scott RC, ale Tyhle jsou o třídu lepší.

http://eshop.kalas.cz/i20972/road-t-sport-passion-neon#tabs

http://eshop.kalas.cz/i20944/road-dres-kr-rukav-passion-x5-neon

můžu doporučit - lepší střih, materiál, vycpávka pod zadkem perfektně tlumí.

Odesláno

začínám obměňovat cyklovybavení a přišly na řadu rukavice... léta (léto/zima) jezdím v celoprstech, ale nebráním se ani otevřenějším modelům. máte tip na dobrý poměr cena/výkon? co se dobře udržuje, když to po víkendu na kole smrdí na metry daleko :)

Odesláno

Dali, neprekvapuje me to:) Kalas je spicka.

Anela, fox DirtPaw. Mam treti a slouzi me nej co jsem kdy mel.

tl

Odesláno

Já taky, se máš Gustaf :-) Já už jsem na kolo naklepanej jak malej kluk. ... ghost super.

Já sice v práci nejsem, ale na kola se  ještě pořád můžu jenom koukat kua :-(

Odesláno

tak dnes maratonek...55km...počasí super...

pěkně ty :cheers: 

já dnes balil a balil...za chvíli odjezd a od biku pauza až do 10.července...tak to snad vydržím :clap:

Odesláno

pěkně ty :cheers:

já dnes balil a balil...za chvíli odjezd a od biku pauza až do 10.července...tak to snad vydržím :clap:

razis do toho Chorvatska? tak uzij dovcu...;)

klabrdon, tak snad už to bude brzy OK...ať můžeš vyrazit

Odesláno

razis do toho Chorvatska? tak uzij dovcu... ;)

klabrdon, tak snad už to bude brzy OK...ať můžeš vyrazit

jj vše snad zbaleno,loď přikurtovaná tak ať už je cesta za náma :cheers: 

jen jsem dnes malinko očistil bike,máznul kluzáky a řetěz a bude se pak těšit až vyrazím po návratu :clap:

Odesláno

začínám obměňovat cyklovybavení a přišly na řadu rukavice... léta (léto/zima) jezdím v celoprstech, ale nebráním se ani otevřenějším modelům. máte tip na dobrý poměr cena/výkon? co se dobře udržuje, když to po víkendu na kole sm.dí na metry daleko :)

mám několik rukavic Nortwave,spešl,Fox,Force...prostě vše beru 1až 2 vyjížďky a pak si je přeperu v ruce s mýdlem,nic nemrdí a vypadají furt jak nové

Odesláno (upraveno)

no právě o to, aby vypadaly po přeprání jako nové (resp. nebyly po třech přepráních na vyhození), mi jde :)

asi zkusím ty foxy, mají pěkné barvičky :)

ještě jeden edit: jak moc kožené ty rukavice máte? předpokládám ale, že minimálně dlaně jsou z kůže vždy, že?

Upraveno uživatelem Anela
Odesláno

no právě o to, aby vypadaly po přeprání jako nové (resp. nebyly po třech přepráních na vyhození), mi jde :)

ještě jeden edit: jak moc kožené ty rukavice máte? předpokládám ale, že minimálně dlaně jsou z kůže vždy, že?

ještě zkus jestli chces s gelem nebo bez,každé sedí jinak

Odesláno

dík za tip, stejně jich vezmu víc, tak i nějaké s gelem. já jsem zaspal posledních cca deset let vývoje kol, nedávno jsem jel na tom LEFTy a nestačil se divit, jak může kolo taky jet :)

včera jsem měnil helmu, starý dobrý rudy project, kupovaný v minulém tisíciletí (konkrétně léta páně 1993), jsem zatím odložil na polici (nostalgicky, nemám zatím sílu ji hodit do koše, něco jsme spolu odjezdili) teď mám takovou lehoučkou uvexku a strašně mě v ní zebe hlava, je to samý větrací otvor, brr :D

Odesláno

hele, já mam obyčejný gelovy celoprstaky od 3F za pár supů a peru je téměř po každý vyjížďce...zatím krásné drží, suchac taky.. a když se roztrhaj, tak je vyhodim a koupil nový..pac mě vyšly na 2kilca :D
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...