Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 6. 2015 v 17:59, Gustaf napsal:

bloumám po netu koukám na sedla a asi půjdu zase do Fizika...:-) Selle Royal seta je sice gut...ale i po delším švihu pořád cejtim p...l. To jsem s fizikem neměl...

co tohle, bude se hodit? nebo černý....?

Jasne ze cerne :-)

Odesláno
  V 25. 6. 2015 v 17:59, Gustaf napsal:

bloumám po netu koukám na sedla a asi půjdu zase do Fizika...:-) Selle Royal seta je sice gut...ale i po delším švihu pořád cejtim p...l. To jsem s fizikem neměl...

co tohle, bude se hodit? nebo černý....?

Jestli Fizik, tak černý... a co takhle nový Phenom? Max spokojenost :)

Odesláno
  V 25. 6. 2015 v 18:41, Gustaf napsal:

voe, já s ním byl spokojenej...Selle bych řekl, že je tvrdší...

neni ja jsem rozhodne za Selle :-) jezdim je uz roky a spokojenost :-) ale kazdy ma  jine pozadi :-)

Odesláno

OK, vezmu černého fizika. jiné opravdu nechci, prdel mi na něm sedí. Selle je o 3cm širší a to je asi ten problém...pak mi to vopruzuje prdel, což sem s fizikem neměl...ani že začátku...

Odesláno
  V 26. 6. 2015 v 5:21, Gustaf napsal:

OK, vezmu černého fizika. jiné opravdu nechci, p...l mi na něm sedí. Selle je o 3cm širší a to je asi ten problém...pak mi to vopruzuje p...l, což sem s fizikem neměl...ani že začátku...

Zajdi ke Spešlům a nech si pr..el změřit, na víkend si nějaký půjč a uvidíš :-)

Odesláno (upraveno)
  V 26. 6. 2015 v 21:20, kupko napsal:

Tak hotovo uz jen doladit posed a par drobnosti :-)

Paráda... hezký to máš :) Tak ať dobře jezdí :)

Upraveno uživatelem Poya
Odesláno
  V 27. 6. 2015 v 10:03, Poya napsal:

Paráda... hezký to máš :) Tak ať dobře jezdí :)

Diky :-) dneska jeste budu davat delsi predstavec 90mm s šedým popiskem tim padem budu i menit sedlovku bude mit šede logo :-)

Odesláno

Každopádně ani já jsem se ti nepochlubil že prodávám všechny kola a stavím cyklokrose .-) a včera již jeho silniční varianta byla dokončena. Domam mám ještě kola do terénu tak vyzkouším až nebude v lese tolik bláta :-)

post-20834-0-20517000-1435402322_thumb.jpg

post-20834-0-99512800-1435402330_thumb.jpg

Odesláno
  V 27. 6. 2015 v 10:52, Zelus napsal:

Každopádně ani já jsem se ti nepochlubil že prodávám všechny kola a stavím cyklokrose .-) a včera již jeho silniční varianta byla dokončena. Domam mám ještě kola do terénu tak vyzkouším až nebude v lese tolik bláta :-)

No super :-) krasna ŽABA :-) a zase ta tva sedlovka :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...