spineshank Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 voe, já s ním byl spokojenej...Selle bych řekl, že je tvrdší...jsem ti to říkal ze půjde......D
kupko Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 bloumám po netu koukám na sedla a asi půjdu zase do Fizika...:-) Selle Royal seta je sice gut...ale i po delším švihu pořád cejtim p...l. To jsem s fizikem neměl... co tohle, bude se hodit? nebo černý....?Jasne ze cerne :-)
Poya Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 bloumám po netu koukám na sedla a asi půjdu zase do Fizika...:-) Selle Royal seta je sice gut...ale i po delším švihu pořád cejtim p...l. To jsem s fizikem neměl... co tohle, bude se hodit? nebo černý....? Jestli Fizik, tak černý... a co takhle nový Phenom? Max spokojenost
kupko Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 voe, já s ním byl spokojenej...Selle bych řekl, že je tvrdší...neni ja jsem rozhodne za Selle :-) jezdim je uz roky a spokojenost :-) ale kazdy ma jine pozadi :-)
Gustaf Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 OK, vezmu černého fizika. jiné opravdu nechci, prdel mi na něm sedí. Selle je o 3cm širší a to je asi ten problém...pak mi to vopruzuje prdel, což sem s fizikem neměl...ani že začátku...
organic Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Mám Fyzik Tundra asi 300 km a je to zatím to nejlepší sedlo, na kterém jsem seděl.
Gustaf Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 já už na něm najel hafo km a právě mi taky hodně sedlo, to sedlo :D
Poya Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 OK, vezmu černého fizika. jiné opravdu nechci, p...l mi na něm sedí. Selle je o 3cm širší a to je asi ten problém...pak mi to vopruzuje p...l, což sem s fizikem neměl...ani že začátku...Zajdi ke Spešlům a nech si pr..el změřit, na víkend si nějaký půjč a uvidíš :-)
TLD Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Gusto, koukni na Chromag. Beru ho i domu k telce, neskutecny sedlo.tl
Gustaf Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 jsem rozhodnutej pro toho černýho Fizika...už ho mám 3 roky odzkoušený a vím že mi sedí...Raději už nebudu zkoušet...ale díky všem za tipy...
kupko Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Tak hotovo uz jen doladit posed a par drobnosti :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 prarada....peknej duch tak ať slouzi
kupko Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 prarada....peknej duch tak ať slouziDiky napodobne :-)
Poya Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 (upraveno) Tak hotovo uz jen doladit posed a par drobnosti :-)Paráda... hezký to máš Tak ať dobře jezdí Upraveno 27. června 2015 uživatelem Poya
kupko Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Paráda... hezký to máš Tak ať dobře jezdí Diky :-) dneska jeste budu davat delsi predstavec 90mm s šedým popiskem tim padem budu i menit sedlovku bude mit šede logo :-)
Zelus Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Kupko, ses mi ani nepochlubil že stavíš něco nového :-) Moooc pěkný ;-)
Zelus Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Každopádně ani já jsem se ti nepochlubil že prodávám všechny kola a stavím cyklokrose .-) a včera již jeho silniční varianta byla dokončena. Domam mám ještě kola do terénu tak vyzkouším až nebude v lese tolik bláta :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Kupko, ses mi ani nepochlubil že stavíš něco nového :-) Moooc pěkný ;-)Tak to je neomluvitelne :-) uz se to nebude nikdy opakovat :-) RT jsem prodal
kupko Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Každopádně ani já jsem se ti nepochlubil že prodávám všechny kola a stavím cyklokrose .-) a včera již jeho silniční varianta byla dokončena. Domam mám ještě kola do terénu tak vyzkouším až nebude v lese tolik bláta :-)No super :-) krasna ŽABA :-) a zase ta tva sedlovka :-)
Doporučené příspěvky