Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 29. 6. 2015 v 13:09, TLD napsal:

kupko, mas to zase moc pekny:)

gusta, vypadas na tom jako profik, byla alespon bedna?:)

tl

já nezavodil...jen jsem si trať projel v závodním tempu...vsak rikam, není důležitý to umět, ale dobře u toho vypadat...:D
Odesláno

sem tabulkové skoro na horní hranici L...takže určité není. mít o 5cm víc, tak určité beru xl. psal sem si i s typkem co ho testuje na mtbs a má při stejne vejsce taky L...xl zkoušel a prý ani nahodou

Odesláno

tak ono je to tím, že už jsem brzdil a pak hned z kola slejzal...bylo to foceny hned po průjezdu cílem a měl jsem na počest zvedlou jednu ruku...takže proto možná tenhle posed...prostě blba fotka :D

Odesláno
  V 29. 6. 2015 v 15:18, Gustaf napsal:

tak ono je to tím, že už jsem brzdil a pak hned z kola slejzal...bylo to foceny hned po průjezdu cílem a měl jsem na počest zvedlou jednu ruku...takže proto možná tenhle posed...prostě blba fotka :D

No hlavne ze se ti na nem jezdi dobre ALE OPRAVDU PODLE POSEDU NA FOTCE TO VYPADA ZE MAS KOLO O CISLO MENSI co se tyce jezdce co testuje pro mtbs tak jsou to spotovni jezdci kteri maji radeji mensi ramy:-) ale za me aspon predstavec 90mm

Odesláno (upraveno)

mě to tak opravdu sedí...tak nevím...takle na tom vypadá Růža (mtbs) a sedlovku mám vytaženou snad na 20cm..možná míň...takže na XL bych jí měl zasunutou úplně asi  :lol2:

post-13404-0-27601100-1435599780_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno
  V 29. 6. 2015 v 17:43, Gustaf napsal:

mě to tak opravdu sedí...tak nevím...takle na tom vypadá Růža (mtbs) a sedlovku mám vytaženou snad na 20cm..možná míň...takže na XL bych jí měl zasunutou úplně asi  :lol2:

Zdani klame hlavni je ze se ti jezdi dobre kdyz das patu na pedal ve spodni uvrati mel bys mit natahnutou nohu kdyz pak na pedal posunes spicku koleno by melo byt mirne pokrcene :-) ja merim 176 a jezdim M a sedi mi super 

Odesláno
  V 29. 6. 2015 v 17:43, Gustaf napsal:

Gusto, podle téhle fotky to vypadá líp. XL by už asi bylo moc. Už chápu, proč jsi tak nutně potřeboval 29" :)

Odesláno (upraveno)

Dnes celý den na Singltreku pod Smrkem. Ideální počasí, dobře jsem se bavil :)

post-15785-0-27320200-1435611085_thumb.jpg

post-15785-0-42931000-1435611091_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Poya
Odesláno
  V 29. 6. 2015 v 20:44, Poya napsal:

Gusto, podle téhle fotky to vypadá líp. XL by už asi bylo moc. Už chápu, proč jsi tak nutně potřeboval 29" :)

na ty druhy fotce nejsem já, ale Tomáš Růžička z mtbs...má stejnou vejsku jako já...ale trochu víc váží :D

Jj, vím jak nastavit posed..to mám správně. myslím že xl by bylo fakt moc...to beru tak od 190 vejs. jinak kamos, co duchy prodává, měří o centak min a má kata taky v L.

Odesláno

Máš to fajn Gusto. Jestli se na tom citíš dobře a kromě stehen tě nic jinýho nebolí :) Já jsem včera švihnul 85 přes Drahanskou na Hanou. Bylo to supr:)

IMG_20150629_163550850_HDR_zps7yow5cvw.j

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...