Gustaf Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 (upraveno) normálně..všechno dělá manželka dělám s prdel...prostě ženě dopředu oznámím, že půjdu na bajk...ona s tím počítá a jdu. Málokdy to je nárazovka, že mě to čapne a bafnu na ní že jedu...to je tak 1%. Takže si to vždy nějak oba naplánujem. A co kdybys jezdil z práce třeba MHD? To by snad 2 hodiny nezabralo, což? Nebo rovnou na tom bajku a jet si cestu trochu prodloužit. A manželce by se taky nic nestalo, kdyby jednou nebo 2x v týdnu uspávala ona. U nás tedy uspává každý den, protože to malá vyžaduje.. Upraveno 7. července 2015 uživatelem Gustaf
matous Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Jhonzatko: ja v tydnu taky nestiham, mam 2 dcerky, 4 a 1. Odjizdim v 7, vracim se v 7. Ale o vikendu vstavam s tou mladsi v 5, manzelka spi kralovsky do 7mi, a ja muzu na 2 hodky vyrazit a od 9ti se jim muzu plne venovat Sent from my iPhone using Tapatalk
roura74 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Nevim, co delam spatne ... svou malou zboznuju a chci si ji uzit, co nejvice, dokud je v tomhle uzasnem veku, takze tu sidit nechci.Do prace vyjizdim cca kolem sedme, to vetsinou jeste spinka, takze ji rano nevidim ... jedu pres celou posranou Prahu a vecer zase zpatky. I kdyz na Prahu koncivam v praci relativne slusne (kolem pul pate), tak se domu dostavam az tak po pul seste (a to uz jsem zazil i dvouhodinove cesty domu, Jizni Spojka je proste evergreen!). Skocim trochu provetrat psa, kdyz je rozumne beru s sebou na prochazku i malou a kdyz se vratim, je uz tak akorat cas na jeji koupani ... Nasleduje uspavani, ktere si snazim brat na starosti ja, aby si manzelka po celem dni s malou alespon trosku oddychla a ktere je s nasi princeznou trosku slozitejsi. Kdyz se to dobre sejde, v pul devate mam padla.A uz si neumim moc predstavit vyrazit nekam na kolo. Nechapu, jak to mate vy ostatni?Já 7 let dojížděl 90 minut ráno a to stejný odpoledne. Už 3 roky mám tyhle 3 hodiny navíc a tak jich využívám, v létě kolo a v zimě lyže. Občas ještě tenis. A holky rozhodně nezanedbávám, aspoň si to myslím. Sent from my iPhone using Tapatalk
jhonzatko Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Tak jak tak koukam, vsude jinde to evidentne jde ... Takze to mam proste spatne zorganizovany, rozdeleny ... zkusim se nad tim zamyslet. Uvidim, co z toho vyleze.Diky vsem!
FrantisekH Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 a to ještě tu většina členů tráví půl volna.. takže asi tak
kupko Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Zavist vsem, co mate moznost to takhle poradne protahnout!Ja letos kolo jeste porad nevytahl ... manzelka a dite jsou bohuzel casove prilis narocny konicek Kazdopadne zvazuji nahradit stavajici karbonovy HT na 29" nejakym celoperem z druhe ruky ... predstava je 27.5" kola a cenove tak do 40k ... Nemel byste nekdo nejaky tip na rozumne staveny model? Neco univerzalnejsiho, aby se s tim dalo uzit zabavy pri ceste dolu a zaroven to umelo jezdit i do kopce Jak se uz tady psalo deti nejsou problem mam zenu a dve deti -5a10 a vsechno se da zvladnout :-) a to pracuji do 18h :-(
Gustaf Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 (upraveno) kucí...neválí se někomu doma rovný řídítka 700mm nebo 720mm? koukám po tomhle např. http://www.ramala-silhavy.cz/riditka-specialized-xc-flat-alloy-bar-charcoal-31-8x700 Upraveno 7. července 2015 uživatelem Gustaf
kupko Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 kucí...neválí se někomu doma rovný řídítka 700mm nebo 720mm? koukám po tomhle např. http://www.ramala-silhavy.cz/riditka-specialized-xc-flat-alloy-bar-charcoal-31-8x700Nevali :-( nevali :-(proc mi skacou z fora zpravy do spamu :-(
Gustaf Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 další upgreade....nová rodla od spešlu
FrantisekH Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 protože proto.. cepťouši má narozky tak ho neštvi nebo ti bodne ty starý rodla pod žebra
Gustaf Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 důvod?proč mít vlajdy a představec do negativu...snížení a natažení posedu...což mě vyhovuje osobně
Frantik Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Nejsou moc humpolácký? Ty původní seděly lépe. Nebo je nejaka lepsi funkcnost?
jhonzatko Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Chlapi, kdyz sem hodim popis sveho kola a nejakou fotku, dokazali byste mi poradit, jakou za nej tak pri prodeji muzu chtit cenu?Priznam se, ze tenhle trh vubec nesleduju, takze bych nerad pri prodeji nasazoval nerealnou cenu, pripadne pokud bych zjistil, ze ta zustatkova hodnota je uz minimalni, tak bych ten prodej jeste zvazil.Nevim, zda je mozny to sem v ramci tematu hodit, proto se napred ptam
Gustaf Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 ne ne..jsou lehčí a široký stejně...funkčnost viz příspěvek výše...
Gustaf Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Chlapi, kdyz sem hodim popis sveho kola a nejakou fotku, dokazali byste mi poradit, jakou za nej tak pri prodeji muzu chtit cenu?Priznam se, ze tenhle trh vubec nesleduju, takze bych nerad pri prodeji nasazoval nerealnou cenu, pripadne pokud bych zjistil, ze ta zustatkova hodnota je uz minimalni, tak bych ten prodej jeste zvazil.Nevim, zda je mozny to sem v ramci tematu hodit, proto se napred ptam jasný, hod to sem...
wave ceptor Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 (upraveno) gustave, ty to prostě přestavuješ na CC kolo.......ale chválím fotky, jak sis tam zajezdils? byls i na velkém banku? Upraveno 8. července 2015 uživatelem wave ceptor
jhonzatko Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Diky!Mam ted doma tohle. Je to karbonovy Centurion Backfire Carbon LTD 29". Osazeni je komplet XT, kola Fulcrum Red Power XL, vidle Fox 32 Float 29 100mm, na kole jsou komplet karbonovy doplnky od ProCraft (sedlovka, sedlo, sedlova objimka, predstavec, riditka, drzak na lahev), vaha kola s obyc SPD naslapama je cca 10.5kg. Nenapada me, co dalsiho doplnit? Kolo je minimalne jeto, jak jsem psal o par prispevku vyse, mam asi problem s timemanagmentem a proste jsem se na nej moc nedostal. Vic fotek je tady Jde o to, ze zvazuju variantu, tohle pustit pryc a poridit nejaky celopero, ktery me bavilo vic. Pred timhle kolem jsem vozil AGang Cult 3.0, coz byl sice fajn stroj, ale zaroven mi prisel uz moc tezkopadny. Takze kdyz jsem chtel zmenu, sel jsem na opacny extrem a skoncil jsem u tohohle. Prijde mi, ze bych asi potreboval neco mezi Co je pro me ted otazkou je financni rozvaha, tj. zda je tohle jeste nejak rozumne prodejny nebo bych do toho pri prodeji zahucel tak, ze uz by to presahlo hranici, kdy by to zkratka prestalo davat smysl i mne.Diky za kazdou radu i napad!
Gustaf Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 gustave, ty to prostě přestavuješ na CC kolo.......ale chválím fotky, jak sis tam zajezdils? byls i na velkém banku?ne ne, už nic dalšího přestavovat nebudu... tam sem to jenom voprel, bych se na tom zabil...
Doporučené příspěvky