wave ceptor Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 (upraveno) gusto: ty kratasy jsou super, jestli objednáš hoď pak realné foto, líbí se mi. Upraveno 9. července 2015 uživatelem wave ceptor
Gustaf Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Jj, pockam až mi kamos sdělí zda jsou dostupné a za kolik... pak objednam. taky se mi moc líbí...
Dali Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 To vám nevadí na kole plandavé nohavice? Před lety jsem je měl taky, ale na konec jsem od nich upustil, jednak jsem sjednotil oblečení na silničku a XC, ale hlavně klasické cyklo kalhoty jsou mnohem pohodlnější.
busdriver Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Asi to má každej jinak. Já bych zas nedal legínový cyklo šortky. Legíny vypadaj dobře na hubenejch holkách, já bych si přišel jako ouchyl.
Gustaf Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 me sedí volný daleko více, a tak nějak si myslím, že k MTB patří....elestaky mám spojeny se silnici...
jhonzatko Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Mam to stejny ... k MTB patri volnejsi vohoz, na silnici pak smrncovni leginy a upnuta tricka
Klabrdon Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Na MTB volný,na silničku legíny. v upnutejch bych se cejtil na mtb divně stejně jako ve volnejch na silničce:-))
jovani Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 ake volne kratasy a vlozku nosite? ja mam Endora a Gore
Marty35 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Též Endura , a staré bavlněné šortky s armyshopu a v tom vložku- s těma se mi jezdí nejlíp...
TLD Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Jezdim hooodne stary od Nemy, Foxe, Sugoi (asi nej co sem mel). Obyc trika nebo dres fox, tld a nebo starej sepranej mtx dresik. Craft soustku. Vse mam dost jety. Dalsi hadriky planuju taky Endura. Libej, fungujou, za dobry kacky a je me sympatickej puvod.tl
Gustaf Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Kraťasy Zoic a teď objednány viz výše..Ghost ;-) a dnes parádních 45km po turistickejch....DUCH Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 TLD díky ;-) wave...tenhle tejden mám dovču...tak se poflakuju :-D
Dali Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Pánové asi vás nepřesvědčím, ale na XC i na silničku mi přiléhavé oblečení nepatřičné nepřipadá. Naopak velice praktické. Rozumím volnému oblečení u downhillu, tam se toho moc nenašlape.
Frantik Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Možna pro závodníky je to ok, ale určitě ne pro hobíky :-)
Gustaf Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 já to vidím takle...na MTB volný kraťasy a uplej dres...tak to vozím já... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Poya Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Taky tak. Volné kraťasy Fox a Gore, dresy Gore a Etxeondo, tu a tam i něco volnějšího (Mavic).Na silnici bych si asi vzal elasťáky, ale asfalt nejezdím
Dali Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Frantíku na silničce se taky dá jezdit v montérkách :-) Gustave parádní fotka v tunelu si vyhraješ, doufám, že nemáš na kole stojánek. :-)Když už přiléhavé dres tak proč volné kalhoty, nerozumím, ale když se ti to líbí a vyhovuje tak už mlčím.
Doporučené příspěvky