spineshank Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Šetříte se v těch vedrech nebo jezdíte normálně jako vždy? Ja teda na vedro nehledím, protože moje filozofie říká, že po každém výjezdu v takovém vedru mě to posune výkonnostně dál.Včera 70km (Olomouc-sv.Kopeček-Jívová-Hrubá Voda-Olomouc), byla to makačka, zrovna kolem oběda jsem šlapal pěknej randál do kopce, ale doma jsem měl dobrej pocit na těle i duši a osvěžení zařídil jeden s několika brodů, ve kterém jsem se vymlel.Sportu zdrarPs: foto je ilustrační, včera nebyla síla fotitjá se teda snažím taky na to moc nehledět,ale slunko bere hodně a člověk musí dát bacha na přehřátí nebo úžeh.....
spineshank Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 V sobotu proseklej plášť, dnes přecvaklá duše. Když se daří tak se daří. já taky nepíchl,necvakl snad 3 roky,ale není to tak dlouho 2 x po sobě hřebík......si člověk moc nevybere,ale až budeš měnit plášť jdi do verze Snake Skin
roura74 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Já na zadním měnil v sobotu. Měl jsem ještě loňský EVO z výprodeje. Předloni jsem měl měsíc, kdy jsem 3x přetrhl řetěz a tak 6 defektů. Loni na 3 tis km jen dva defekty a letos uvidím. Zatím mám najeto 1600. Sent from my iPhone using Tapatalk
jovani Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 ups, no neviem, 1 hod. v lese a nasiel som na sebe 2 klieste!ten syr mi za tento "benefit" asi nestoji ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marty35 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 ups, no neviem, 1 hod. v lese a nasiel som na sebe 2 klieste!ten syr mi za tento "benefit" asi nestoji ... Sis dal někde na mezi dvacet, nebo si s tím sejrem buřil zkrz křoky cestou necestou?
Gustaf Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 (upraveno) kdes je nabral? si potkal cestou nějakou bajkeru, tak ste spolu rozjímali? :D Upraveno 11. srpna 2015 uživatelem Gustaf
spineshank Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 jj kl획ata to je hnus...kdysi za mladých let jsem nerozvážně píchal u lesa a pak jsem měl na sobě 15 klííšťat samo že v intimních partiích takyod té doby doporučuju souložit jinde
Návštěvník Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 já se teda snažím taky na to moc nehledět,ale slunko bere hodně a člověk musí dát bacha na přehřátí nebo úžeh.....já se teda snažím taky na to moc nehledět,ale slunko bere hodně a člověk musí dát bacha na přehřátí nebo úžeh.....Já jsem teda úplně v pytli. Nesnáším vedro, termoregulaci mám v sobě nastavenou tak, že lyžuju i ve velkých mrazech jen v rukavicích na běžky, chrápu na horách v zimě jen pod tenkou dekou a zásadně při votevřeným oknu, ale jak rtuť přeleze cca 20-22 stupňů, chcípám... O víkendu se ptám Milise (byli jsme ještě s maamou na nějakým inťošským filmovým festivalu):"vole, jde v tomhle jezdit?" Jakou odpověď jsem mohl čekat... "Jasně debile, jen musíš jet děsně rychle, aby tě ten vzduch ochlazoval, neee?" Je starší, tak jsem ho poslech. Dnes po práci 30 km v Železných horách, ve stínu těch 33 a výsledek? V jednom kopci jsem málem zmrznul, až jsem musel slízt z kola, v hospodě jsem vyžah pivo, malinovku a bidon vody, ke konci už nebylo co potit, jen taková ta ulepená oschlá držka, u auta jsem vyčůral kopeček písku. Doma vylemtal litr zeleného čaje s vodou, 10 min v chladným srpcháči a teď ze mě teprv řine pot. Pozitivum je, že u Chrudimi udělali takovej malinkej singletrack a chvíli jsem na něm blbnul.
Návštěvník Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Nee, pěkný to bylo. Jen kdyby bylo kapičku chladněji :-)
African Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Krásná bouřka dneska tady,vzduch se pročistil,byl by hřích nevyjet :-) krásná pohodová dvacka.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 jj kl획ata to je hnus...kdysi za mladých let jsem nerozvážně píchal u lesa a pak jsem měl na sobě 15 klííšťat samo že v intimních partiích takyod té doby doporučuju souložit jinde Takže on to nebyl jen vtip: Jaký je rozdíl mezi dívkou z vesnice a holkou z města? Holka z města má na poštěváčku piercing a holka z vesnice má na poštěváčku klíště.
spineshank Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Já jsem teda úplně v pytli. Nesnáším vedro, termoregulaci mám v sobě nastavenou tak, že lyžuju i ve velkých mrazech jen v rukavicích na běžky, chrápu na horách v zimě jen pod tenkou dekou a zásadně při votevřeným oknu, ale jak rtuť přeleze cca 20-22 stupňů, chcípám... O víkendu se ptám Milise (byli jsme ještě s maamou na nějakým inťošským filmovým festivalu):"vole, jde v tomhle jezdit?" Jakou odpověď jsem mohl čekat... "Jasně debile, jen musíš jet děsně rychle, aby tě ten vzduch ochlazoval, neee?" Je starší, tak jsem ho poslech. Dnes po práci 30 km v Železných horách, ve stínu těch 33 a výsledek? V jednom kopci jsem málem zmrznul, až jsem musel slízt z kola, v hospodě jsem vyžah pivo, malinovku a bidon vody, ke konci už nebylo co potit, jen taková ta ulepená oschlá držka, u auta jsem vyčůral kopeček písku. Doma vylemtal litr zeleného čaje s vodou, 10 min v chladným srpcháči a teď ze mě teprv řine pot.Pozitivum je, že u Chrudimi udělali takovej malinkej singletrack a chvíli jsem na něm blbnul.je to bohužel v těchto dnech náročnější,chce to jezdit rozumně a nic si nedokazovat musíme to do víkendu vydržet a snad se to umoudří a sprchne malinko,né že bude chcát jak loni...to by nebylo ok,ale práší se fakt moc
spineshank Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Takže on to nebyl jen vtip: Jaký je rozdíl mezi dívkou z vesnice a holkou z města? Holka z města má na poštěváčku piercing a holka z vesnice má na poštěváčku klíště.nene ani vtip ani urban legend.....jen tvrdej život zažít to dnes tak bych se tomu nesmál a trnul bych abych to přežil,když vidím kolik lidí má problémy po klíštěti
camlost Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Včera 107 km, teplota na sluníčku 38 °C. Pak trochu zapršelo, tak to bylo lepší. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Marty35 Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Včera 107 km, teplota na sluníčku 38 °C. Pak trochu zapršelo, tak to bylo lepší. "Poloviční blázen, bych napsal..."
Gustaf Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 tak nějak bych to napsal i já...jen s tím "poloviční" bych nesouhlasil....:-D
spineshank Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 107km to muselo být hodně výživné,na žiletce si to jel??tady včera spadlo 7 kapek a bylo po dešti,úplně nás to obešlo....
Klabrdon Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 já vyjel včera v 16:00 na žiletce a byl to hnus, vítr jak svině ale tak teplej, že to bylo jak fén... Tak jsem dal hoďku a bylo to tak akorát...ráno je to lepší, ael to bohužel nedávám :-)
Doporučené příspěvky