Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co mohu opravdu doporučit. tak gripy ESI. Já vozím konkrétně Chunky a nic jiného už nechci.

V létě nemám rád rukavice a i tak je to paráda.

Fakt jsou tyhle silikony tak dobry?

Odesláno

Silikony jsou nejlepší :D ? a ty od ESI vozí do jednoho všichni závoďáci ve světovém poháru. Tzn., že pro nás amateury není nic lepšího k mání :)

Odesláno (upraveno)

Já primárně hledal něco, co se dá vozit i bez rukavic a tohle mně tedy sedlo zdaleka nejvíce.

Už jenom na "omak" velmi pohodlné. Nehledě na to, že výborně pohlcují vibrace...

Upraveno uživatelem 323GT
Odesláno (upraveno)

TLD: Tady ale nikdo nerek, ze jsem linej snizovat sedlo... Ba naopak, vzdy musim zastavit a srovnat si sedlo dle *rysek* ( asfalt, teren ) ... 
Tohle by bylo proste idealni... 
Ale dle meho, je celkem zbytecne kupovat teleskop za tuto cenu, kdyz se mi rovna cene celeho meho MTB . Nevim nevim no 

Lobber, az se Ti stane, ze pri sjezdiku zustanes viset trenkama seklej za sedlem, protoze ses linej dat dolu sedlo, tak pochopis jak uzasnej je teleskop:)A na vyjizdce si das i veci, kterejm si se drive radeji vyhnul. Za me je to po kolech ta nej investice do kola:)

Michelin, pekny. Takze vlastne uplne idealni vyjizdka:)

tl

to Lobber - s asfaltem a terénem to nemá nic společnýho. Je to na prudké sjezdy. Snížením sedla vytvořit z XCčka něco jako " DH ".

Dali: Ja myslim, ze nejde jen o prudke sjezdy, taky nejedes v terenu se sedlem zvelem jak na rovine ... Myslim ze pisem oba o tom samem ale bereme to jinak no ... 

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Kluci, pokud byste někdo takové či podobné objednával, pomohu s poštovným....

jde to obejdnat i u nás,nemusíš z venku kdybys chtěl :cheers:

Odesláno

odskusane na svojom biku? ;)

na svém mám gripy Hope....,ergogripy zatím nepotřebuji,ale mám  sedlo SQ Lab 611 a to je prostě  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:

věci od SQ Lab prostě fungují a kdo otestuje je max spokojenej

Odesláno

jde to obejdnat i u nás,nemusíš z venku kdybys chtěl :cheers:

zrovna ty SQ Laby nikde nemůžu vygůglit, v tuzemsku... Letos už to dojezdím, ale na příští sezonu by se mi líbily.

Odesláno

tak teď návrat jako včera příjemných 45km v lese super chládek,na šmelcu vynikající koláček s borůvkama a mákem :notworthy:

už se těším na zítra,bude ještě větší pařák :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...