Frantik Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Co mohu opravdu doporučit. tak gripy ESI. Já vozím konkrétně Chunky a nic jiného už nechci.V létě nemám rád rukavice a i tak je to paráda.Fakt jsou tyhle silikony tak dobry?
Jarett Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Fakt jsou tyhle silikony tak dobry?Silikony jsou nejlepší ? a ty od ESI vozí do jednoho všichni závoďáci ve světovém poháru. Tzn., že pro nás amateury není nic lepšího k mání
Frantik Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 No slysim to ze vsech stran, tak na tom asi neco bude :-)
323GT Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 (upraveno) Fakt jsou tyhle silikony tak dobry? Já primárně hledal něco, co se dá vozit i bez rukavic a tohle mně tedy sedlo zdaleka nejvíce.Už jenom na "omak" velmi pohodlné. Nehledě na to, že výborně pohlcují vibrace... Upraveno 5. srpna 2015 uživatelem 323GT
Frantik Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 o to mi jde hlavne - neco pohodlnejsiho nez seriovky syncross
Micey Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 ? a ty od ESI vozí do jednoho všichni závoďáci ve světovém poháru. Zas to uplne neprehanej:D
shotik Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 panove nebyl jste nekdo na Trutnov Trails? Jake to tam je? Porovnání se Smrkem?
Lobber Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 (upraveno) TLD: Tady ale nikdo nerek, ze jsem linej snizovat sedlo... Ba naopak, vzdy musim zastavit a srovnat si sedlo dle *rysek* ( asfalt, teren ) ... Tohle by bylo proste idealni... Ale dle meho, je celkem zbytecne kupovat teleskop za tuto cenu, kdyz se mi rovna cene celeho meho MTB . Nevim nevim no Lobber, az se Ti stane, ze pri sjezdiku zustanes viset trenkama seklej za sedlem, protoze ses linej dat dolu sedlo, tak pochopis jak uzasnej je teleskop:)A na vyjizdce si das i veci, kterejm si se drive radeji vyhnul. Za me je to po kolech ta nej investice do kola:)Michelin, pekny. Takze vlastne uplne idealni vyjizdka:)tlto Lobber - s asfaltem a terénem to nemá nic společnýho. Je to na prudké sjezdy. Snížením sedla vytvořit z XCčka něco jako " DH ".Dali: Ja myslim, ze nejde jen o prudke sjezdy, taky nejedes v terenu se sedlem zvelem jak na rovine ... Myslim ze pisem oba o tom samem ale bereme to jinak no ... Upraveno 5. srpna 2015 uživatelem Lobber
spineshank Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Kluci, hodte mi sem par tipu na dobry gripy. Ppohodlne, aby neco vydrzely a mozna i trochu ergonomicke. Dikypokud chceš dobré i ergonomické tak SQ Labhttp://www.sq-lab.com/en/sqlab-products-en/sqlab-grips-en/sqlab-711-sy-grip-bicycle-en.html#.VcJzS5c9-h4
Marty35 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 pokud chceš dobré i ergonomické tak SQ Labhttp://www.sq-lab.com/en/sqlab-products-en/sqlab-grips-en/sqlab-711-sy-grip-bicycle-en.html#.VcJzS5c9-h4Kluci, pokud byste někdo takové či podobné objednával, pomohu s poštovným....
Michelin Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Dnes hezky vylet, nastoupano vic nez 2km Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 to je peknej vykon...v takovým vedru. a hezka fotka
spineshank Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Kluci, pokud byste někdo takové či podobné objednával, pomohu s poštovným....jde to obejdnat i u nás,nemusíš z venku kdybys chtěl
jovani Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 pokud chceš dobré i ergonomické tak SQ Lab ...odskusane na svojom biku?
spineshank Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 odskusane na svojom biku? na svém mám gripy Hope....,ergogripy zatím nepotřebuji,ale mám sedlo SQ Lab 611 a to je prostě věci od SQ Lab prostě fungují a kdo otestuje je max spokojenej
Marty35 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 jde to obejdnat i u nás,nemusíš z venku kdybys chtěl zrovna ty SQ Laby nikde nemůžu vygůglit, v tuzemsku... Letos už to dojezdím, ale na příští sezonu by se mi líbily.
jovani Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 SQLab v CR, napr. tu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 tak teď návrat jako včera příjemných 45km v lese super chládek,na šmelcu vynikající koláček s borůvkama a mákem už se těším na zítra,bude ještě větší pařák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky