African Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Hm, tak to je pešek, měl jsem asi kliku na lepší směnu při výrobě, jelikož jsem slyšel už pár lidí si stěžovat Kluci nemáte nějákej tip na aplikaci do mobilu s adroidem? O víkendu jedu závod a chtěl bych si to změřit. Nejlépe s GPSkou, abych měl možnost si tu trasu potom zopakovat, protože je super a já se tam vždycky sám ztratím. Díky za tipy...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Já používám 'Moje trasy' ale nevím, jestli je to dobrý.
spineshank Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Tam mám horší řadu Elixíru než ty a jsem maximálně spokojenej, a že jím dávám čouda... Jenom 2x za tři roky výměna destiček, jinak absolutně bezproblémová brzda. Když zaprší tak kvičej, to je pravda, ale brzdí perfektně tak to buď jen rád že ti takto slouží dobře,seš jeden z mála i kdyyž to pískání bych asi nedal jezdit s tímjinak já odkouřím jedny desky za sezonu v průměru
spineshank Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Hm, tak to je pešek, měl jsem asi kliku na lepší směnu při výrobě, jelikož jsem slyšel už pár lidí si stěžovat Kluci nemáte nějákej tip na aplikaci do mobilu s adroidem? O víkendu jedu závod a chtěl bych si to změřit. Nejlépe s GPSkou, abych měl možnost si tu trasu potom zopakovat, protože je super a já se tam vždycky sám ztratím. Díky za tipy...taky mě to čeká něco vybrat...konečně jsem se rozhoupal a koupil new tel tak přemýšlim co do něj,ale já mam WP
323GT Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Já pro záznam používám Strava Cycling. Je samozřejmě možno exportovat do *.gpx a následně případně natáhnout do navigace.Mimochodem funkce "segmentů" je velmi motivační...
moco Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Já používám RunTastic, ale na projeté trasy se můžeš max.mrknout v mapě, funkci navigace to nemá. Ale používám to uz tri sezóny hlavě jako statistiku, zajímá me průměrná rychlost a čas (kvůli osobnímu progresu), zajímavý údaj je i kolik clovek vydá tekutin a kalorií, ale to je jen orientační podle výpočtů, da se připojit i hrudní pás.
Návštěvník Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Já používám RunTastic, ale na projeté trasy se můžeš max.mrknout v mapě, funkci navigace to nemá. Ale používám to uz tri sezóny hlavě jako statistiku, zajímá me průměrná rychlost a čas (kvůli osobnímu progresu), zajímavý údaj je i kolik clovek vydá tekutin a kalorií, ale to je jen orientační podle výpočtů, da se připojit i hrudní pás.ja to pouzivam na behani a dle meho je to na nic- napr se to klidne splete o 100m na 1km. je lepsi poridit primo nejaky sporttracker.
spineshank Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 no teĎ jsem to chtěl chlape zrovna napsat jestli to není lepší....
spineshank Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 je to free resp. funguje ta free verze v poho na vše?
TLD Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Obcas pustim endomondo, obcas runtastic. Pro info je to ok, ale jak nikdo psal, obcas se to sekne fakt markantne.Ty avidy nejsou spatny brzdy, na starym kole mam code5 a jsou to kotvy. Akorat jsou narocny na udrzbu, skrtaj, zvonej a piskaj:) XT nejsou takovy kotvy, ale brzdej porad, dobre,tichounce a bez starosti. Zpet k avidum uz bych nesel.tl
Návštěvník Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 ještě se zeptám, kluci neznáte nějakou schopnou navigaci na kolo ? když právě člověk trasu nezná a neví kudy jet. Respektivě jde mi o silnici a když jedu třeba do pardubek, nebo mám v plánu zkusit zajet za jeden den Praha- Ostrava, tak nevím kudy jet a telefon mě tahá pořád k dálnici a ani mapy ani google nemají v mobilní verzi na výběr: vynechat silnice 1. třídy. nebo naopak člověka na žiletce zavedou přes nějaké debilní pole.
African Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Díkas kluci, stahuji Endomondo, jsou na to dobrý recenze a vyzkouším to. Jinak brácha mě půjčí Fénixe 2, tak bude dobře
TLD Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 vojta1, koukni na mapy.cz v mobilu. Podle me nejjednosusi moznost a slusna. zkousel jsem je na nejake lumii asi za 1400.-stovek a slusny.tl
spineshank Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 jj mapy.cz offline teď zkouším na doporučení od pár lidí musím řídt že cajk
TLD Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Podklady jsou super, akorat me stare BB hazi polohu o par km mimo:) Na lumii taky super.tl
Návštěvník Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 no já to právě mám, ale nějak mi tam nejdou nastavit ty věci co v počítačové verzi, podívám se na to už to možná opravili. Minule mě to protáhlo nějakým polem, kde jsem měl fakt strach o defekt.
Návštěvník Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 A tou možností myslím konkrétně možnost, pouze silnice a ne cyklotrasy, což mě na biku netrápí, ale na silnici ano.
spineshank Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Podklady jsou super, akorat me stare BB hazi polohu o par km mimo:) Na lumii taky super.tljj koupil jsem Lumii630 byla teď za super cenu tak jsem pustil chlup za ni
Doporučené příspěvky