obchodnik-o3 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 vcera super pojazdenie po hrebeni povazskeho inovca nasa zakladna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. topolciansky hrad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. prestavka na bezovci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. na bezovci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Obchodnik, mate to tam moc krasny. I to pocasi, u nas od vcerejsiho rana chcije a chcije.tl
Jiřina Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Obchodník: Sakra krása. Tady od vcerejška chcije a snad i začne sněžit nebo co jako
Gustaf Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 chlapi, ještě jednou a snad naposledy budu otravovat s cyklotrenažerem...co tohle? to už by šlo? https://www.insportline.cz/1474/cyklotrenazer-insportline-signa?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=price
Frantik Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 V Praglu azuro, tak sem vyrazil :-)
TLD Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Spravne Frantiku, tady se to taky uplne zmenilo, prestalo lejt, azuro, slunicko... Taky jsem neodolal. Vsechno nasaknuty vodou, strasne blata, kola porad ve smyku, vsechno jako prase..., tak jak to mam rad:)tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiřina Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Heeeeej jako vy dva. Strašně mne stvete!!!!! Tady pořád chčije ;(
Gustaf Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 tady je taky krásné.. azuro ale vítr jaxvina. moc pěkný kluci ..serete mě
kupko Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Obchodnik a LTD krasne fotky :-)
kupko Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 V sobotu bylo opravdu super pocasi zdolal jsem Ondrejnik -Skalka mozna jedno z poslednich krasnych dnu letosniho roku doufam ze se mi podari jeste letos dat Radhošt a Lysou :-)
Jiřina Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Kupko: někdy budeme muset vyjet společně
TLD Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) Vyjel jsem pomerne brzo, okolo 9ty hodiny. Dal jsem si ten okruh, co me v sobotu nevysel kvuli vetru. Tak dneska byl vitr a jeste chc..o:) Uplne pohodove tempo, jel jsem tak, abych se moc nezasral:), po vcerejsku jsem kolo asi hodku pucoval a mazal. Posledni km bylo celkem peklo, dest a vitr do ksichtu a prsou, mel jsem pocit ze slapu jak dement a stejne to nejelo. A navic jsem si zapomel fouknout kola, mam je do lesa celkem na mekouse. I tak se me to moc libilo:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem TLD
Gustaf Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 super...v takovým počasí tak zalezt za pec a jíst :D
TLD Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 To sem ted udelal. Napral jsem si mosnu a lezim u krbu:). Tl
African Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Spíš se cítím jako v kánoji na rozbouřeném moři než na kole, ale je to gůd, abych pravdu řekl, tyto extrémy mě prospívají :-) Testuji nějaký čepice pod helmu a mile mě překvapuje Kama Micro - PES, Gore Windstopper. Venku lije, funí a hlava těžce v pohodlí. Trumfla i Columbii. Oh yes, Made in Czech republic :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Parada Afri. Me se nej osvedcila kukla co mam pod helmu na motorku. Ale musim mit volnej nos a pusu.tl
Jiřina Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) Sakra, vy mě všichni sťvete :/ Afričan: taky mě to baví v tomto počasí, jak se to na tom mokrou žvýká a pořád to pod sebou člověk musí honit . Já na kolo pořídit čepici z Tchiba, co tam měli na běh a zatím OK . Ještě to bude chtít nějaký nákrčník na nos a pusu a taky nějaké návleky na tretry A taky jsem si dnes objednal blatníky. Byť se mi to na kole vůbec nelíbí, tak tady ten prostě vyzkouším, páč mě dostal http://bikebrothers.cz/rie-sel-design/kol-oss-stickerbomb.html?ref=designove-blatniky Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem Jiřina
kupko Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Kupko: někdy budeme muset vyjet společně Jsem pro kazdou špatnost :-)
Doporučené příspěvky