obchodnik-o3 Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 V 20. 7. 2011 v 19:43, 'pavča' napsal: Já jsem ještě v reálu kufry neviděl, tak nevím, jak jsou provedené, ale asi se musí vyříznout celý ten černý střed, že? http://pedaly.heureka.cz/shimano-sm-sh51/galerie/?obrazek=2ad30af8408db609002bd193fd6c3e7e tu mas nahlad na kufre shimano
dagou Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Dlouhou dobu jsem si nemoh vzpomenout na značku, kterou mi kdysi doporučoval kamarád, kterýmu doma stojí madona od Treku z dob, kdy jezdil s Georgem Hincapiem za U.S. Post. A je to Calfee Design. Nejvíc se mi líbí tohle bamboo. Cena neni nejvyšší, kola jsou to hodně zajímavý a podle Jonathana je to kultovní záležitost. Navíc ten bambus je prej pohodlnější než carbon.
maama Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 (upraveno) V 21. 7. 2011 v 5:43, 'dagou' napsal: ... Calfee Design. Nejvíc se mi líbí tohle bamboo. ... no to je ale krásná věc. na bika bych si na tom netrouf, ale na silničku jo. když ale i oni sami mají v nabídce ještě zajímavější rám. Luna frame má překrásný industriální vzhled. dík za post. Upraveno 21. července 2011 uživatelem maama
dagou Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 V 21. 7. 2011 v 9:01, 'maama' napsal: no to je ale krásná věc. na bika bych si na tom netrouf, ale na silničku jo. když ale i oni sami mají v nabídce ještě zajímavější rám. Luna frame má překrásný industriální vzhled. dík za post. No já sliním nad kompletní produkcí, moje Merida 909 Extreme je pomalu na medaili za zásluhy v oblasti sportu a tělovýchovy... A tak jak hledám, co bych si koupil pěknýho, vzpoměl jsem si na tuhle parádu. Kdysi jsem měl možnost jezdit Jonovo Madonne od Treku, OCLV, s teamovýma tlačítkama na kompjůtr a "návarkem" na číslo. Nádherný svezení. A když mi tenhle kluk řekne, že by bral Calfee, tak mu věřim. Jinak Lunu bych bral jako festku. To by bylo žrádlo
maama Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 V 21. 7. 2011 v 9:58, 'dagou' napsal: ... Jinak Lunu bych bral jako festku. To by bylo žrádlo barbare:) singlespeedy vůbec nechápu
dagou Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 V 21. 7. 2011 v 10:19, 'maama' napsal: barbare:) singlespeedy vůbec nechápu svez se někdy na velodromu... Single speed je prostě nádherný, jednoduchost a jenom ježdění na kole. Nic víc.
obchodnik-o3 Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 tak som sklbil bike a hodinky
Stano74 Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Sedlo pre správneho chronomagora. :-)
gougy Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Doporučuji místím bikerům Rychlebské stezky - fajn svezení pro celou rodinu
obchodnik-o3 Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 V 24. 7. 2011 v 20:13, 'Stano74' napsal: Sedlo pre správneho chronomagora. :-) ked sebou prastim o zem aspon ich nerozbijem
pavča Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Tak první dojmy z jízdy s nášlapy: nadšení, konec hledání polohy nohy na pedálu a sklouzávání nohy. Nacvaknutí: zatím trochu hledám polohu. Vypínání: nastavil jsem si nejnižší možnou sílu držení, takže velmi snadné a docela intuitivní, i při první krizi, při nájezdu na velmi prudké stoupání a skorozastavení se, jsem nohu včas vyndal. Takže pohoda, velmi příjemné a díky za rady.
funf5 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 V 26. 7. 2011 v 15:14, 'pavča' napsal: jsem nohu včas vyndal Dej potom taky vědět, až ji včas nevyndáš mě to trvalo asi měsíc, ale zase jsem se rozsekal parádně
pavča Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 V 26. 7. 2011 v 15:50, 'funf5' napsal: Dej potom taky vědět, až ji včas nevyndáš mě to trvalo asi měsíc, ale zase jsem se rozsekal parádně Neboj se, jak jsem byl slíbil, tak dám vědět až si namlátím tlamu, barvitě to popíšu, pokud to přežiju.
Petr29 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Nějaký rok Superior 930 a ještě jsem ho nezničil.
nAscA Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 V 26. 7. 2011 v 16:16, 'pavča' napsal: Neboj se, jak jsem byl slíbil, tak dám vědět až si namlátím tlamu, barvitě to popíšu, pokud to přežiju. Ja letel behem prvniho dne 3x... a pokazde trapne pri zastaveni, jednou pred plnou zahradkou az jsem se sam musel zacit smat. Ale od te doby ani jednou.
pavel67 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 V 26. 7. 2011 v 15:50, 'funf5' napsal: Dej potom taky vědět, až ji včas nevyndáš mě to trvalo asi měsíc, ale zase jsem se rozsekal parádně Už je to 3 roky staré,ale pořád si to pamatuju. Mě to trvalo 5 dní. V pondělí jsem s nášlapy začal dojíždět do práce a vždy velmi rozvážně a s předstihem jsem vycvakával před křižovatkou, nebo před zastavením. V pátek už jsem z práce odjížděl jak Lance, v hlavě pyšný pocit, jak už to s nima válím a na duši takové uvolnění, že je pátek, začíná letní víkend a pohoda. Takto uvolněn a super naladěn jsem přijel před barák, a před bránou jsem sebou švihnul na bok, páč jsem v tom uvolnění zapoměl, že jsem přikurtovaný.
mondeo2 Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 V 26. 7. 2011 v 22:25, 'pavel67' napsal: Už je to 3 roky staré,ale pořád si to pamatuju. Mě to trvalo 5 dní. V pondělí jsem s nášlapy začal dojíždět do práce a vždy velmi rozvážně a s předstihem jsem vycvakával před křižovatkou, nebo před zastavením. V pátek už jsem z práce odjížděl jak Lance, v hlavě pyšný pocit, jak už to s nima válím a na duši takové uvolnění, že je pátek, začíná letní víkend a pohoda. Takto uvolněn a super naladěn jsem přijel před barák, a před bránou jsem sebou švihnul na bok, páč jsem v tom uvolnění zapoměl, že jsem přikurtovaný. Copak nášlapy to nic není,já měl kdysi dávno klipsny a to byla teprve sranda,hlavně,když jsem na kolo vlezl s kopačkami.Jak jsem nastupoval,opřel jsem se o barák a pěkně si je utáhnul,nějak mi nedošlo,že o 400metrů dál je křižovatka s docela hustým provozem,tak jsem na ni dojel a zjistil,že nemůžu vyndat nohy ven.Chvilku jsem jen tak šlapal dozadu ve snaze udržet rovnováhu a pak jsem se jen bezmocně složil.Z auta co stálo za mnou vyběhl řidič a ujišťoval mě a okolí že do mě opravdu nevrazil.No sranda k popukání.Jo a ještě jsem si díky klipsnám zlomil klíční kost,to když po nastavení kola přední brzda byla rychlejší než zadní,jó to byl let
pavča Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Koukám, že by byla decela legrace založit vlákno "Jak jsem si rozbil tlamu", humorných (tedy zpětně humorných) případů by asi bylo dost a dost.
www.aljancic.com Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 Koukám, že by byla decela legrace založit vlákno "Jak jsem si rozbil tlamu", humorných (tedy zpětně humorných) případů by asi bylo dost a dost. To určitě ano.Já jsem koupil kolo vybavené SPDčkama. Tak jsem je testoval. Potom jsem přišel na to, že šlehače jsou lepší v blátě a vůbec líp se do nich nastupuje - ze čtyřech stran. Člověk si taky nemusí lámat hlavu s regulací síly vypnutí. Jenže jezdím těžší terény a klipsny jsem předtím vozil dvacet let. Takže v kritických situacích, kdy už bleskové reakce řeší asi jen mícha a mozek nestíhá, jsem se i po čtvrt roce válel po kamenech přikurtovaný ke kolu... Prostě, někdy to zvykání trvá i dýl ;-)
Gustaf Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 já sedlám MERIDU Matts TFX 300D...kolo za pár šupů, ale jsem s ním spokojenej... Co jsem teď četl poslední příspěvky ve vlákně, tak se také chystám na upgrade - pořídit nášlapy. Jen se právě bojím toho, že si namelu držku Nejspíš to risknu a ty první 2 - 3 dny si odpadám a pak už to snad bude v pohodě. Dalším upgreadem snad bude jiná vidle...přemýšlím o Rock Shoxu 100mm....
Doporučené příspěvky