TLD Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Organic, a ty boty si stejne neodpustis Pekny.Tri hodinky jezdeni s Mirou v Toulovcovkach. Je to tam moc pekny. Spousta potoku a bystrin. Skaly vsude kolem.Snad 15x jsme brodili, boty komplet ve vode Chvilkama vede cesta potuckem. Pocasi 1A Neni to nijak rozlehle, ale asi se tam da namotat dost. Idealni je tam asi dorazit rano, celej den to tam obevovat, nekde v miste se ubytovat, vecer si dat maso a pivo a druhej den se na pohodu pokochat a po obede domu Takovej mam plan na priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 dobře vy...moc hezky a poprosil bych dodat tu prumernou rychlost a čas :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Cas mas ne Tri hodky od auta k autu, vcetne pokecu u pivka/limo A rychlost nevim, nevozim zadne mereni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 (upraveno) dobře vy...moc hezky a poprosil bych dodat tu prumernou rychlost a čas :D Uz psal 25 km za 3 hodiny, pfff :) Jinak na horaku me to v zivote nenapadlo merit. Na silnicce kdyz je to pod 30, tak jsem vetsinou nasrany. Na obojim jedu co se da a nezastavuju Upraveno 5. dubna 2016 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Presne tak. Nemerim,ani nemam tacho. Jezdim a chodim pro radost:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 (upraveno) Hezky jste pojezdili. Já trávil dopoledne v Opavě a pak vyrazil na nákupy cyklo doplňků. Díky pepsinám na ruce, jsem se seznámil s Kupkem i bez kozy. Chrono svět je fakt malý. Upraveno 5. dubna 2016 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 TLD krása.. Muselo to tam být super. Já se dnes taky celý den nemohl dočkat až vyrazím. Potkávám spoustu cyklistů v kraťasech a krátkém triku.. Se divím :-D já mám 3/4 kalhoty a dlouhý dres a je mi tak akorát. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Tri hodinky jezdeni s Mirou v ToulovcovkachTo je klein Palomino? nebylo by nějaké detailní foto? aby mi z těch vašich velkejch neje650blo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Jj,krasnej. Mira urcite nejaky foto ma. Ten tlumak je tam bozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 To je klein Palomino? nebylo by nějaké detailní foto? aby mi z těch vašich velkejch neje650blohledej, foto tu už je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 hledej, foto tu už je.aha, našel jsem toto:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6059-bike/?p=1631696 Míro - z toho nepoznám, co tam je za vidlu. pěkný. nějaký fotky, prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 aha, našel jsem toto:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6059-bike/?p=1631696 Míro - z toho nepoznám, co tam je za vidlu. pěkný. nějaký fotky, prosímAhoj, ted nemůžu. Pak ti něco pošlu na SZ. Přední vidla je Pace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Cas mas ne Tri hodky od auta k autu, vcetne pokecu u pivka/limo A rychlost nevim, nevozim zadne mereni já si dělal prdel...taky jezdím, podle toho jak se citím a kochám a nechrtím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Dnes šel Cannondale do lázní ať je na sezónu pěkně ready :-) Překvapila mě Rock Shox vidle, kluk co jezdí závodně se projel, vyzkoušel na nějaké diagnostice a řekl že netřeba servisovat, prý jde jak po másle, najeto deset tisíc. Prý se hodně zlepšili, takže uvidíme, necháme ji na příští rok. Jsem zvědav jak zbytek kola, nelíbilo se moc hlavové složení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Tvl,Afri 10tis km jo? To pocitas I ty km co s kolem najedes v aute ne? Tam se ta vidle neopotrebovava:). Kluci,pristi tyden se pojedu podivat na Stvoridla. Kdyby nekdo nemel co delat a pridal se,budu rad:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Kolo mám šestý rok a tachák ukazuje celkově deset, ještě se mě v servise smáli že toho moc nenajezdím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Ja to mam jak ostrej cross,km nic moc,jezdim na motohodiny. Teda kolohodiny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Organic, a ty boty si stejne neodpustis Pekny.Tri hodinky jezdeni s Mirou v Toulovcovkach. Je to tam moc pekny. Spousta potoku a bystrin. Skaly vsude kolem.Snad 15x jsme brodili, boty komplet ve vode Chvilkama vede cesta potuckem. Pocasi 1A Neni to nijak rozlehle, ale asi se tam da namotat dost. Idealni je tam asi dorazit rano, celej den to tam obevovat, nekde v miste se ubytovat, vecer si dat maso a pivo a druhej den se na pohodu pokochat a po obede domu Takovej mam plan na priste paráda kluci,nádherný kus přírody a počasí vám teda fest pralo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Ja to mam jak ostrej cross,km nic moc,jezdim na motohodiny. Teda kolohodiny:)Nemám sebemenší problém za šest hodin ujet třicet km :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Dneska jsem se taky vysr. na práci a v 14:30 vyrazil na kolečko okolo Labe z Čelákovic. Dal jsem asi 25km a nebyl jsem sám. Hafo rybářů a chatařů, dnes snad nikdo nedělal. Bylo fakt krásně, já poprvé v triku a kraťasech, pivko a zmrzlina... ovšem na polích za Lysou n.Labem byl ještě sníh... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky