spineshank Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 tak jo, pokazdy když pojedu, tak si budu říkat, jak mě to kua vadí :D jj tak nějak jsem to kamaráde myslel,aby ti to vrtalo v hlavě né dělám prdel,já myslím že je to úplně jedno,jen bych byl víc opatrnější když přes něco letím abych tím nezavadil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Díky za rady. Ohledně zaměření jsem to asi blbě napsal, ale jestli to chápu u tebe dobře, tak říkáme to samé. Tj. že Roubaix za 30 tisíc bude svým zaměřením podobný jako Roubaix za 120, ale ty se budou lišit od řady Tarmac. Vyrazím se dnes podívat k Jarretovi a doufám se posunu někam dále, případně bych potom napsal SZ.Roubaix jezdim, kdyby tě zajímalo něco konkrétního tak klidně písni:-) Foto o pár postů výše.Jede to parádně a žehlí to taky celkem obstojně. Samozřejmě nelze čekat od toho jízdu po kostkách jak na fullu, ale když to srovnám s předchozí žiletkou(GT, hliník, 23mm pláště) tak ten rozdíl je znatelnej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Na Hané byla mlha tak jsem si udělal cyklo turisticko kochací jízdu kolem Slezské Harty. Přesunul jsem homeoffice na meadowoffice a užil jsem si to parádně. Závěr byl 81 km, 1100 m výškovejch a parádní panoramata. Razovské tufity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Super jsi to měl :-) Co to máš za madla? Kurňa, strašně mě trápí karpály posledních pár let a necítím po chvíli na kole vůbec ruce, vypadají dobře, možná by trochu pomohli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 já je mám taky spodem...a nějak mě to neva...nebo by mělo?ne neboj se nicemu to nevadi od doby co jsou vedeny v celku tak jediny duvod je estetika vnitrkem to stoji za prd a nahore se mi to uz vubec nepaci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Roura,krasne sis to uzil. Ja od nedeli zeru cesnek,zazvor,lemtam slivku a furt se nejak nemohu zbavit nejaky virozi. Ale zitra se treba na chvilku dosstanu:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Super jsi to měl :-) Co to máš za madla? Kurňa, strašně mě trápí karpály posledních pár let a necítím po chvíli na kole vůbec ruce, vypadají dobře, možná by trochu pomohli.Ergon. Koupil jsem je kvůli karpálům a tenisovýmu lokti. Co je mám tak mi vůbec nebrní ruce. Dřív to bylo furt. http://www.ergon-bike.cz/produkty/gripy/zavodni-gripy/gripy-ergon-gs1-cerne/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Roura,krasne sis to uzil. Ja od nedeli zeru cesnek,zazvor,lemtam slivku a furt se nejak nemohu zbavit nejaky virozi. Ale zitra se treba na chvilku dosstanu:).Já jako prevenci mám tohle: Pak si pořád čistím játra ostropeřcem, piju bylinkový čaje a ještě zobu tobolky z jader grapefruitu. Jmenuje se to grepofit. Výsledek je, že jsem tak rok nebyl nemocnej. Do toho jsem hodně omezil pšeničnou mouku a z 96 kg jsem se postupně dostal na 78 kg. Blbý je, že jsem 2x obměnil šatník. Z XL jsem už u nějakých hader i na M. A to měřím 186 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Super jsi to měl :-) Co to máš za madla? Kurňa, strašně mě trápí karpály posledních pár let a necítím po chvíli na kole vůbec ruce, vypadají dobře, možná by trochu pomohli.mrkni na gripy SQ Lab,jsou na toto zaměřeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 A k tomu gelový rukavice od spešlu a je po brnění rukou. Vyzkoušeno a funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 rukavice s gelem ale každému nemusí vyhovovat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) A k tomu gelový rukavice od spešlu a je po brnění rukou. Vyzkoušeno a funguje.Tome přesně. Rukavice BG gel vozím už třetí sezónu a nenašel jsem lepší. Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Děkuji moc kluci za rady, vyzkouším :-) Na operaci už mě hnali tak pět let zpátky, ale být jeden měsíc bez ruky a druhý bez druhé si zatím bohužel nemůžu dovolit. Možná tak v důchodě nejdříve bych to viděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Na Hané byla mlha tak jsem si udělal cyklo turisticko kochací jízdu kolem Slezské Harty. Přesunul jsem homeoffice na meadowoffice a užil jsem si to parádně. Závěr byl 81 km, 1100 m výškovejch a parádní panoramata. Razovské tufity Super rouro! Díky za tip na výlet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Rifik. Chceš poslat gpx? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Jj, budu rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 mrkni na gripy SQ Lab,jsou na toto zaměřeniPotvrzuju, fakt fungujou, od letoška spokojený uživatel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Co říkáte tady tomu kluci, jen tak na kolo pro lepší pocit http://www.bodyid.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Co říkáte tady tomu kluci, jen tak na kolo pro lepší pocit http://www.bodyid.com/Vozim:-)Dala mi to loni manželka. Blbý je že tam dala číslo na sebe a jí se nedá věčně dovolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Vozim:-)Dala mi to loni manželka. Blbý je že tam dala číslo na sebe a jí se nedá věčně dovolat jestli ona to neudělala schválně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky