spineshank Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 TLDještě jsem koukl na to RB co si tu dal a toto se mi teda moc nelíbí jak je to vedený ta hadice k brzdě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Me prijde, ze tam ty hadice ,,namyskoval´´ nekdo na rychlo, aby se to dalo cvaknout. Se domnivam, ze to pak pujde vse spodem a bude to nejak lepe pridelano. Kazdopadne jsem zvedavej na prvni testy finalniho kola. Na predprodukcni vzorek kazdej pel chvalu.
spineshank Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 no ono tam moc možností na to vedení nebude,ale aspoň bych to vedl horem to by vypadalo mnohem líp a nebylo tam tolik ohybů
TLD Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Pravda. Horem to mam ja a u stredu je taky malej ,,pruves´´. Hlavne kdyz to bude fungovat, ta estetika kdz ji peres dolu asi neni tak dulezita
spineshank Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Pravda. Horem to mam ja a u stredu je taky malej ,,pruves´´. Hlavne kdyz to bude fungovat, ta estetika kdz ji peres dolu asi neni tak dulezita tak všechny super značky to maj horem přeci
African Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 tak všechny super značky to maj horem přeci Určitě, spodem to vedou jenom buzny :-)
TLD Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Na starym kole to mam spodem, tak to jsem rad,ze uz jse heterac:).
spineshank Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Ty ale to starý kolo mas tak seš vlastně bi ...DDD
kupko Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Tak co rikate na trat bude to zajimave :-)
kupko Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 (upraveno) Par fotek ze sobotniho zavodu co poradam ucastnici padali jako svestky Par fotek ze sobotniho zavodu co poradam ucastnici padali jako svestky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. dubna 2016 uživatelem kupko
African Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Super fotky :-) Ta poslední je luxusní, takovou bych chtěl také, cha cha
wave ceptor Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 To Rio se mi moc líbí, krásná trať.
spineshank Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Tak Rio opravdu zajímavě udělané ...bude to super až vyrazí....ale myslím že Nino jim všem ukáže jak se jezdí a vyhrává...D
spineshank Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Kupko super fotky.....hlavně ten parakotoul na konci..DDDBlatíčko je sfina
kupko Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Tak Rio opravdu zajímavě udělané ...bude to super až vyrazí....ale myslím že Nino jim všem ukáže jak se jezdí a vyhrává...Dnini je opradu asi nejlepsi ale jestli jarda naladi formu tak mu preji aby vyhral.
spineshank Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 No Jarda musí hlavně dostat kolo který bude fungovat......D ..tzn ne že bude trénovat jak nasadit řetěz
kupko Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Kupko super fotky.....hlavně ten parakotoul na konci..DDDBlatíčko je sfinabyl to jeden z tezkych sjezdu i za sucha natoz v takovem bahnu ale vsichni přijeli do cile s usmevem na tvari :-)
spineshank Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Jj to verim a respekt před všema co to jeli....a koukám ze i ženský tam jsou
kupko Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 jo zen bylo hodne zavodnice i normalni zeny co jezdi rady na kole moje kamoska jela na bednu a skoncila vykloubene rameno natzene vazy zlomeny palec ruky a otres mozku :-(
Doporučené příspěvky