Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za měsíc!!!!!! Psal jsem ještě Mira188 ten chtěl jet taky, ale zatím se neozval. Co gustaf?

20-22.05 na Návrší

1. TLD

2. Jiřina

3. roura74

4. Afri

5. Michelin

6. kupko

7.

8.

9.

10.

Tenhle týden se bavím v Polsku, takže s bikem mám do pátku utrum. :-(

Aspoň si dělám "chutě".

http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=624

http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=136

Odesláno

Chtel bych zdejsi osazenstvo poprosit o radu. Po ruznych experimentech jsem nakonec zakotvil u lowendoveho trailoveho kola a ted bych obcas rad zkusil svezt dcerku (2.5 roku).

Jelikoz predchozi kola neumoznovala zadne varianty vozeni (na karbonovu sedlovku nesel drzak pridelat, pak jsem mel zase enduro s teleskop sedlovkou, kam taky nesla sedacka, navic pevnou osu, takze tam ani nesel Croozer atd.), nemam s timto vubec zadne zkusenosti.

Tohle kolo (Canyon Nerve AL 6.0) ma obyc sedlovku, je tedy mozne na nej pridelat takovou tu beznou sedacku? Jsou s tim spojene nejake nutne upravy nebo neco, co je potreba hlidat?

Predem diky za kazdou radu, nerad bych neco podcenil a vystavil tak svoji holcicku nejakemu riziku.

no na celopero proste sedacnnu nedas pokud ji nenamostujes na predek kola coz ja osobne nepreferuji horsi ovladatelnost kola v podstate vetsina vyrobcu uz dela jen sedacky montovane na sedlovou trubku coz u tebe nejde a na sedlovku bych to rozhodne nemontoval pri kazdem zhupu se budes obavat ze se dacka dotkne zadniho kola mmusit to vyrest jako ja a monoho dalsich nit druhe pevne kolo nebo vozik.

Odesláno

Hned po prací příjemných patnáct v klidu, no a nějaký pálení na stehně, doma koukám a jelito jak sviňa, zase mě prdla žíla. Nedá se nic dělat, musím si už koupi ty východoněmecký gelový medvídky :-) Jo a toho zámku pod sedlovkou se nelekejte, byl jsem v hospodě, kde za posledních čtrnáct dní zmizelo pět kol, nejsem si tedy jistý, jestli by pomohl, ale risknul jsem to :-)

post-364-0-78072900-1461171010_thumb.jpg

post-364-0-53317300-1461171111_thumb.jpg

Odesláno

tak já si dal dnes krásných pade  :clap:  Poprvé jsem vyjel jen v kraťasech - konečně. Samozřejmě sem to cestou položil. V lese rozsekaný cesty od lesáků, trochu bahnitý...chytnul jsem kolej, svezl se po kraji a už sem letěl. Tak sem si narazil kotník a koleno...kua, že já se na to nevyseru  :lol2:  :lol2:  Ale jinak to bylo super...

post-13404-0-67857600-1461175246_thumb.jpg

Odesláno

Já teď dojel,vyjel jsem taky v kratasich ale vítr a kosa byla cim dal větší takže jsem musel zastavit a dat bundu,navleky na nohy a sprcku na hlavu.....ale bylo to super,malem jsem dopadl jak ty,bláto a uschle koleje...no tak tak jsem to srovnal...D

Odesláno

Já si dal termotriko,dres,navleky na ruky,vestu a stejne mi byla kosa...vyjet drive tak bych si užil sluníčka,ale když vyjede člověk po 18 hod tak už to nehřeje

Odesláno

Já si dal termotriko,dres,navleky na ruky,vestu a stejne mi byla kosa...vyjet drive tak bych si užil sluníčka,ale když vyjede člověk po 18 hod tak už to nehřeje

tak to jo..já jel ve 3 a před 6 návrat...to bylo jiný kafe, ikdyž taky foukalo...

Odesláno

Jako konec dubna má být studenej,ale sníh už snad nebude...i když pár let zpátky jsme nachystali kurty a pak přišel sníh a mráz

Odesláno

tak to jo..já jel ve 3 a před 6 návrat...to bylo jiný kafe, ikdyž taky foukalo...

to si to měl mnohem lepší...já se v týdnu bohužel dříve jak v 17,30 na kolo nedostanu,takže to musím dohánět až večer
Odesláno

Za měsíc!!!!!! Psal jsem ještě Mira188 ten chtěl jet taky, ale zatím se neozval. Co gustaf?

20-22.05 na Návrší

1. TLD

2. Jiřina

3. roura74

4. Afri

5. Michelin

6. kupko

7.

8.

9.

10.

Tenhle týden se bavím v Polsku, takže s bikem mám do pátku utrum. :-(

Aspoň si dělám "chutě".

http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=624

http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=136

Ja uz se tak tesim ;)

Odesláno

no já nevím,ale víkend moc pěknej nemá být,sobota asi vcelku by se dala s přeháňkama,ale neděle má chcát a 10 st.

Jsem stejně víkend mimo takže mi to vlastně ani nevadí :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...