Micey Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Trochu už OT, ale umožňovala.. já to tak vyřešený mám a spokojenost. Akorát je to tak právě do těch dvou, dvou a půl let:)
roura74 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Za měsíc!!!!!! Psal jsem ještě Mira188 ten chtěl jet taky, ale zatím se neozval. Co gustaf? 20-22.05 na Návrší 1. TLD2. Jiřina3. roura744. Afri5. Michelin 6. kupko7.8.9.10. Tenhle týden se bavím v Polsku, takže s bikem mám do pátku utrum. :-( Aspoň si dělám "chutě". http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=624http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=136
TLD Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Uz se tesim. Ja jsme kvuli alergii ted nepojizdnej,tak taky ,,prezivam" na videiich apod:)
kupko Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Chtel bych zdejsi osazenstvo poprosit o radu. Po ruznych experimentech jsem nakonec zakotvil u lowendoveho trailoveho kola a ted bych obcas rad zkusil svezt dcerku (2.5 roku).Jelikoz predchozi kola neumoznovala zadne varianty vozeni (na karbonovu sedlovku nesel drzak pridelat, pak jsem mel zase enduro s teleskop sedlovkou, kam taky nesla sedacka, navic pevnou osu, takze tam ani nesel Croozer atd.), nemam s timto vubec zadne zkusenosti.Tohle kolo (Canyon Nerve AL 6.0) ma obyc sedlovku, je tedy mozne na nej pridelat takovou tu beznou sedacku? Jsou s tim spojene nejake nutne upravy nebo neco, co je potreba hlidat?Predem diky za kazdou radu, nerad bych neco podcenil a vystavil tak svoji holcicku nejakemu riziku.no na celopero proste sedacnnu nedas pokud ji nenamostujes na predek kola coz ja osobne nepreferuji horsi ovladatelnost kola v podstate vetsina vyrobcu uz dela jen sedacky montovane na sedlovou trubku coz u tebe nejde a na sedlovku bych to rozhodne nemontoval pri kazdem zhupu se budes obavat ze se dacka dotkne zadniho kola mmusit to vyrest jako ja a monoho dalsich nit druhe pevne kolo nebo vozik.
jhonzatko Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Doufal jsem, že celopéro s pevnou sedlovkou už nebude problém? Vycházel jsem z toho, že na tom trailu mám výrazně nižší zdvihy a už by to mohlo jít. No, tak to je teda slušnej fail
African Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Hned po prací příjemných patnáct v klidu, no a nějaký pálení na stehně, doma koukám a jelito jak sviňa, zase mě prdla žíla. Nedá se nic dělat, musím si už koupi ty východoněmecký gelový medvídky :-) Jo a toho zámku pod sedlovkou se nelekejte, byl jsem v hospodě, kde za posledních čtrnáct dní zmizelo pět kol, nejsem si tedy jistý, jestli by pomohl, ale risknul jsem to :-)
Gustaf Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 tak já si dal dnes krásných pade Poprvé jsem vyjel jen v kraťasech - konečně. Samozřejmě sem to cestou položil. V lese rozsekaný cesty od lesáků, trochu bahnitý...chytnul jsem kolej, svezl se po kraji a už sem letěl. Tak sem si narazil kotník a koleno...kua, že já se na to nevyseru Ale jinak to bylo super...
spineshank Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Já teď dojel,vyjel jsem taky v kratasich ale vítr a kosa byla cim dal větší takže jsem musel zastavit a dat bundu,navleky na nohy a sprcku na hlavu.....ale bylo to super,malem jsem dopadl jak ty,bláto a uschle koleje...no tak tak jsem to srovnal...D
Gustaf Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 mno já měl nahoře dva dresy na sobě a návleky na ruce....na nohy to šlo. Jo, ty koleje sou na pytel...několikrát jsem to vyrovnal, ale pak to prostě přišlo
spineshank Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Já si dal termotriko,dres,navleky na ruky,vestu a stejne mi byla kosa...vyjet drive tak bych si užil sluníčka,ale když vyjede člověk po 18 hod tak už to nehřeje
African Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Se vůbec nebudu divit, když bude u nás do rána metr sněhu :-( Jsem byl teď se psem hodinku a je tam zima jak v pr....
Gustaf Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Já si dal termotriko,dres,navleky na ruky,vestu a stejne mi byla kosa...vyjet drive tak bych si užil sluníčka,ale když vyjede člověk po 18 hod tak už to nehřejetak to jo..já jel ve 3 a před 6 návrat...to bylo jiný kafe, ikdyž taky foukalo...
spineshank Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Jako konec dubna má být studenej,ale sníh už snad nebude...i když pár let zpátky jsme nachystali kurty a pak přišel sníh a mráz
spineshank Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 tak to jo..já jel ve 3 a před 6 návrat...to bylo jiný kafe, ikdyž taky foukalo...to si to měl mnohem lepší...já se v týdnu bohužel dříve jak v 17,30 na kolo nedostanu,takže to musím dohánět až večer
roura74 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Koukám na předpověď a u nás to taky trochu padá dolů. Víkend bude fajn.
Jiřina Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Za měsíc!!!!!! Psal jsem ještě Mira188 ten chtěl jet taky, ale zatím se neozval. Co gustaf? 20-22.05 na Návrší 1. TLD2. Jiřina3. roura744. Afri5. Michelin 6. kupko7.8.9.10. Tenhle týden se bavím v Polsku, takže s bikem mám do pátku utrum. :-( Aspoň si dělám "chutě". http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=624http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=136Ja uz se tak tesim
spineshank Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 no já nevím,ale víkend moc pěknej nemá být,sobota asi vcelku by se dala s přeháňkama,ale neděle má chcát a 10 st.Jsem stejně víkend mimo takže mi to vlastně ani nevadí
Micey Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Todle mě teďka pobavilo, furt na to čumim a řikám si, jaktože mi unikla nějaká chronomag limitka:)http://mtbs.cz/clanek/co-nabizi-kanadsky-chromag-na-sezonu-2016/kategorie/doplnky-na-kolo
spineshank Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Todle mě teďka pobavilo, furt na to čumim a řikám si, jaktože mi unikla nějaká chronomag limitka:)http://mtbs.cz/clanek/co-nabizi-kanadsky-chromag-na-sezonu-2016/kategorie/doplnky-na-kolojá na to koukal zrovna dnes ráno,tuto značku vozí TLD
Doporučené příspěvky