Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Pánové Já bych to nedělil je to škoda se kouskovat dva tam druzí dva jinam další na kafe :-)

Já teda účast potvrdím příští týden dle vyjádření lékaře, ale my na normálních horákách budem brzda při trail sjezdech... Ruce mám jen jedny :)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to vidím tak, že v pátek u piva dáme hlavy dohromady a pořešíme to. Budeme vědět už podle pátečního ježdění co nás čeká atd. Navíc nám určitě poradí i na Návrší atd. Ještě se spojím s kámošem kterej tam zná každej kámen v okruhu tak 30 km ať hodí nějaký tipy. On mi právě ukazoval ty lovecký chodníky.

EDIT:

Ještě jsem kdysi plánoval trasu pro mě a tátu a možná bude zajímavá Tetřeví hora s bunkry na vrcholu. Nahoru šotolina a dolů vymyslet nějakej fajn sjezdík.

http://www.treking.cz/cyklistika/kralicky-sneznik.htm

Upraveno uživatelem roura74
Odkaz ke komentáři

Moty, uz pres rok vybiram drzak na tazny a co jsem tak prolezl recenze a sebral nazory od lidi, tak moc nekoukej na cenu a jdi do Thule nebo Atera.

Ja mam vybrano Atera strada 3+1. U me je problem, ze nemam az tak bezny auto a potreboval bych to nekde zkusit a skoro nikdo to nema skladem...

Díky, taky k tomu už tak nějak směřuju, proč ses rozhodl pro Ateru? Jsou s Thule za podobnou cenu
Odkaz ke komentáři

roura, ty lovecky chodniky jsou super, to me zajima. Ale ja bych i ty vyjezdy zkusil divocinou. Kdyz to nepujde, tak klido ponesu kousek. Me prijde skoda byt v udajne v nejsyrovejsi bikove lokalite a jet po sotoline. ale souhlasim s tou poradou u piva, akorat aby to nedopadlo tak, ze v sobotu budem vsichni polehavat. A s mirou taky souhlas, nema cenu ,,chrty´´ trapit nejakym technickym jezdenim a skakanim a na druhou stranu je zdrzovat na zbytku trati.

moty, atera vychazela lepe v testech, to je jeden duvod. Udajne si to nemci delaj ,,doma´´. Thule je cina nebo neco podobneho, coz asi ale neni problem, protoze kvalitu si ohlidaji. Hlavni duvod je ten, ze mam delene zadni dvere 1/3 a 2/3 a potrebuji ten nosic sklopit tak, abych se dostal dovnitr do supliku a lednice. A ta atera by to mela umet. A pak obcas bych rad i mimo zpevnene cesty a tam by taky mela atera byt odolnejsi. Me by se nejvic asi libil drzak od Yakimy, ale ten se tu neda sehnat. Pozor, todle jsou jen me nazory, ono to muze byt uplne jinak :)

Odkaz ke komentáři

Je fakt, že chodit v tretrách po skále s kolem na zádech není to nejlepší.

S pitím to určitě přehánět nebudeme, taky proč si kazit zážitky kocovinou.

Já nejradši technické věci a výstupy s kolem na zádech miluji, jo a taky si rád nahnu :-) Budeme si rozumět, chi chi. Ale na druhou stranu nemám absolutně problém se přizpůsobit většině, takže se nebojte nic, určitě si to všichni užijeme, nejedeme tam přece na závody.

Odkaz ke komentáři

Takovému zájmu snad ani nemůžu odolat...

Celkově to byl nádherný zážitek, ale jelikož moje pozadí není zvyklé na kilometry sezení na sedlovce, neujeli jsme tolik, kolik bychom chtěli. Výšlap na Planneralm celkem záhul, ale vzhledem k naší fyzičce jsme byli rádi, že jsme to zvládli. 

Hele myslím, že je to celkem výkon. Už jen vzhledem k váze Tvého kola, prostě to není úplná xc raketa :) Jednou jsem měl něco podobného půjčené a po 60km bych teda zdechnul :D Jinak super foto a místo, jak dlouho jste to jeli ? 

Odkaz ke komentáři

úplně nej je chodit v karbonovejch tretrách :lol2:  :lol2:

tak to víš o čem mluvím,už si měnil podrážku na nich?

btw co to je za model?já mam Drako,ale toto vypadá jinak

Upraveno uživatelem spineshank
Odkaz ke komentáři

nemam problem :-) ja přizpůsobim jsem pro kazdou spatnost :-) ale na kole uz neskaču :-(

Už neskáču, to je dobrý, tak já třeba nikdy neskákal :-) Jinak děkuji moc za dnešek, jsi borec a máš u mě pivečko, jsem rád že ti ho budu moci již brzy naservírovat...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...