Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak Mr.Kupko mě trumfl a takový brutál salto přes řídítka už jsem tedy dlouho neviděl kluci, jinak paráda bez zranění :-)

Byl to krásný parakotoul :-) rovnání patky par odřenin ale super :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak Mr.Kupko mě trumfl a takový brutál salto přes řídítka už jsem tedy dlouho neviděl kluci, jinak paráda bez zranění :-)

tvl tak hlavně že bez zranění....
Odesláno

dnes dopo jsem zajel za klukama do servisu s nějakou drobností co jsem potřeboval a chvíli jsem projel a otestoval  tuto žiletku :clap:

Jede to jak z praku a hodně příjemně se na tom jelo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Elektro bajk...ses pomátl? :D

jel sem to jel projed než mi udělali na kole servis

jede to jak z praku,otevřený na plno  50km/h ...předjel jsem i na žiletce borca..... :lol2:  

Odesláno

Elektro bajk...ses pomátl? :D

ale ty pláště to jsou šlupky pořádný.....verze 27,5 plus :clap:

o to bylo horší když jsem pak ale sedl na svoje a musel šlapat za svý :lol2:

Odesláno

ale kámoš/majitel si skládal novej bike,moc pěknej  Scarp,taková XC raketa...to by bylo něco pro tebe Davide :cheers:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...