Gustaf Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 a to je to krásný...každýmu vyhovuje něco jinýho
roura74 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Kluci ještě k Návrší, co vím tak tam nebrávali platební karty. Takže radši cash. Do PL vezmu nějaký złoty ať máme na pivko, ale polák bere všechny měny jen v tvorbě kurzu projevujou vysokou míru kreativity. Jinak co jsem přijel domů tak ležím, mám nějakej slabší den. Snad se dám do zítra do cajku.
African Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) Tak si to přiznejme že jsme kvalitně křáplý, já chci také delší zdvihy :-) Kluci, jaká je sestava na králíkárnu? Jiřina, roura, kupko, Já a pátý mi nějak uniká... Upraveno 18. května 2016 uživatelem African
kupko Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Spine, nebojim se. Pokud si to v hlave obhajim, tak bude kus za kus Afri dik, taky to vetsinou neresim, ale kdyz na tu nohu moc nemuzes a neohnes ji poradne, tak je to na kolo celkem handicap Kluci, poradne fotit a ocekavam online zpravodajstvi...doufam ze se ti koleno brzo zahoji fotbal je na kolena :-( jedno spane kopnuti a noha v haji nic mene na kole jezdit nemuzes ale muzes nam pripravit na hajde nejakou dobrou veceri atd :-) :-) a jeste dobre pokecame :-)
kupko Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Kluci ještě k Návrší, co vím tak tam nebrávali platební karty. Takže radši cash. Do PL vezmu nějaký złoty ať máme na pivko, ale polák bere všechny měny jen v tvorbě kurzu projevujou vysokou míru kreativity.Jinak co jsem přijel domů tak ležím, mám nějakej slabší den. Snad se dám do zítra do cajku.no chlape dej na sebe pozor jestli nebudes cajk tak raci dojed az v patek rano neni dobre veci hrotit ale ja si myslim ze te totalne slozila ta ENDURA MT 500 :-)
roura74 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Ještě michelin, ale už pak nenapsal. Třeba dorazí. Já budu taky po dnešku bez fyzičky.
spineshank Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 ne ne..já chci nižší zdvihy...a pořád mám v hlavě i HT ty seš taky skrytej chrt nejchrtovatější
roura74 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 no chlape dej na sebe pozor jestli nebudes cajk tak raci dojed az v patek rano neni dobre veci hrotit ale ja si myslim ze te totalne slozila ta ENDURA MT 500 :-)Asi jo, bunda to je skvělá.
African Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Ok, Zlotý taky vezu ale musíme opatrně na to jejich bardzo mocné pivo, už párkrát jsem musel u kluků šišlavejch přespat, ale fajnový jsou, takže no stres :-)
Gustaf Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 ty seš taky skrytej chrt nejchrtovatější jj..celej já..tak já si s bajkem rád zařádím i v lese i se vydám na švih...mno...prostě tíhnu k nizkým zdvihům
TLD Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Kupko,ja nekopnul,zmenil jsem smer pohybu:). Hele,ta nabidka je strasne lakava,bych se asi zblaznil,sedet celej den na chate a Vy budete nekde drtit traily. Ja verim,ze sejeste neco upece a potkame se.
Gustaf Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 určitě se musí něco upect...něco blíž ke mně
kupko Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Kupko,ja nekopnul,zmenil jsem smer pohybu:). Hele,ta nabidka je strasne lakava,bych se asi zblaznil,sedet celej den na chate a Vy budete nekde drtit traily. Ja verim,ze sejeste neco upece a potkame se.no jeste muzes na nas cekat na trase a doplnovat nam pitny rezim :-) :-) ne fakt skoda ale brzo se uzdrav.
roura74 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 jj..celej já..tak já si s bajkem rád zařádím i v lese i se vydám na švih...mno...prostě tíhnu k nizkým zdvihům Jsem na tom podobně, proto mám v hlavě do budoucna fulla na blbnutí nejspíš 27,5", jako druhý kolo.
roura74 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Kupko,ja nekopnul,zmenil jsem smer pohybu:). Hele,ta nabidka je strasne lakava,bych se asi zblaznil,sedet celej den na chate a Vy budete nekde drtit traily.Ja verim,ze sejeste neco upece a potkame se.Tak to zkus, když to nepůjde tak dáš nějakou light pěsí tůru. A hlavně budeš chybět coby hlavní fotograf. ;-)
kupko Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 TLD mas pravdu na to jsem zapomel taky potrebujem nekoho kdo nas bude fotit :-) nebo v klidu kouknes na hokej a nedockave nas budes s veceri vyhlizet :-)
TLD Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Tvl,Vy mate veci:). Kluci,rad Vas uvidim,ale jindy. Ted nechodim ani s coklama,na spac to neni a koukat vecer na Vase rozzareny a nadseny ksichty bych nechtel. Dam se do kupy a priste budu klido fotit:). Ve sprchach:) :)
Gustaf Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 a už je to tu zase..fotky ve sprchách...s tím připínákem
spineshank Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Kupko,ja nekopnul,zmenil jsem smer pohybu:). Hele,ta nabidka je strasne lakava,bych se asi zblaznil,sedet celej den na chate a Vy budete nekde drtit traily. Ja verim,ze sejeste neco upece a potkame se.určo bude volume 2 to už budu moct i já
spineshank Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 určitě se musí něco upect...něco blíž ke mně to je těžký,pokaždý to někdo bude mít blíž a někdo hafo km...spíš by nebylo špatný se zkusit domluvit a nabrat víc lidí po cestě někam,ať každej nemusí jet solo...co myslíte?
Doporučené příspěvky