Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 23. 5. 2016 v 12:48, Jiřina napsal:

Mira je borec jako svin. Akorat tu prilbu by to chtelo ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

A páteřák až zase poběží ze schodů, chi chi :-) Upraveno uživatelem African
Odesláno

Míra je drsoň. Bez helmy skjždět Králičák je hustý. Toho Kleina je pomalu škoda jezdit. Pěkná raritka.

V 23. 5. 2016 v 13:26, kupko napsal:

Jo a Ondra nove poradne boty :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Já nový boty ještě ve čtvrtek měl. :-) Už jsem psal maila do prodejny, tak uvidím jak se k tomu postaví.

Odesláno (upraveno)

Jo a taky je zvykly pracovat v lese jako drevorubec :D

No jo, priste solo cimra... (nebo bez rymy) Bity na podrazky jsem dnes objednal... U nas dnes moc hezky, ted jsem z toho slezl ?

Upraveno uživatelem Mira188
Odesláno
  V 23. 5. 2016 v 13:35, Mira188 napsal:

Jo a taky je zvykly pracovat v lese jako drevorubec :D

No jo,priste solo cimra....

Ale prd ;). Sputny staci ;)

Odesláno
  V 23. 5. 2016 v 13:32, roura74 napsal:

Míra je drsoň. Bez helmy skjždět Králičák je hustý. Toho Kleina je pomalu škoda jezdit. Pěkná raritka.

Já nový boty ještě ve čtvrtek měl. :-) Už jsem psal maila do prodejny, tak uvidím jak se k tomu postaví.

Rikam poradne boty s pořádnou podrážkou :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno
  V 23. 5. 2016 v 12:20, African napsal:

Míra je těžkej borec :notworthy: Rád jsem tě poznal :cheers:

Bylo mi cti se vsemi. Urcite jsme se nevideli naposled...

Odesláno
  V 22. 5. 2016 v 19:21, moco napsal:

Fáborky jsem žádné nezaregistroval, jel jsem přes Teplice a nad Teplicemi jsem se napojil na značenou stezku....klasická značka <? která mě vykopla zase dole na asfaltu a čekal jsem ze me povede k Hubertovi, ale tahala me do hranic, tak jsem to otočil a jel zpět a tam ta značka byla taky, tak nevim, ale kámoš říkal, že by me to mělo vyhodit u Huberta, tak jsem po tom nepátral a jel zpět. Příště vemu nekoho sebou, co se vyzná lépe. Ale dneska jsem si to celkem užil, akorát ta hromada asfaltu nez jsem vjel do lesa :-)))

Jinak Šela musí byt peknej mazec, jsou tam strašné klikyháky, hodně techniky v tom lese, to mi připomnělo, kde mam rezervy, vracečky při sjezdu jeste nějak zkoriguju, ale při prudkém stoupání, to uz chce fištróna :-)

Bylo to znaceny faborkama, ale rikal sem si ze je stejne sundaj... Trasa Sely zde... https://www.endomondo.com/users/3117611/workouts/721338094

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...