Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Míra je drsoň. Bez helmy skjždět Králičák je hustý. Toho Kleina je pomalu škoda jezdit. Pěkná raritka.

Jo a Ondra nove poradne boty :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Já nový boty ještě ve čtvrtek měl. :-) Už jsem psal maila do prodejny, tak uvidím jak se k tomu postaví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a taky je zvykly pracovat v lese jako drevorubec :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

No jo, priste solo cimra... (nebo bez rymy) Bity na podrazky jsem dnes objednal... U nas dnes moc hezky, ted jsem z toho slezl ?

Upraveno uživatelem Mira188
Odkaz ke komentáři

Míra je drsoň. Bez helmy skjždět Králičák je hustý. Toho Kleina je pomalu škoda jezdit. Pěkná raritka.

Já nový boty ještě ve čtvrtek měl. :-) Už jsem psal maila do prodejny, tak uvidím jak se k tomu postaví.

Rikam poradne boty s pořádnou podrážkou :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Fáborky jsem žádné nezaregistroval, jel jsem přes Teplice a nad Teplicemi jsem se napojil na značenou stezku....klasická značka <? která mě vykopla zase dole na asfaltu a čekal jsem ze me povede k Hubertovi, ale tahala me do hranic, tak jsem to otočil a jel zpět a tam ta značka byla taky, tak nevim, ale kámoš říkal, že by me to mělo vyhodit u Huberta, tak jsem po tom nepátral a jel zpět. Příště vemu nekoho sebou, co se vyzná lépe. Ale dneska jsem si to celkem užil, akorát ta hromada asfaltu nez jsem vjel do lesa :-)))

Jinak Šela musí byt peknej mazec, jsou tam strašné klikyháky, hodně techniky v tom lese, to mi připomnělo, kde mam rezervy, vracečky při sjezdu jeste nějak zkoriguju, ale při prudkém stoupání, to uz chce fištróna :-)

Bylo to znaceny faborkama, ale rikal sem si ze je stejne sundaj... Trasa Sely zde... https://www.endomondo.com/users/3117611/workouts/721338094

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...