African Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 (upraveno) Mira je borec jako svin. Akorat tu prilbu by to chtelo Sent from my iPhone using TapatalkA páteřák až zase poběží ze schodů, chi chi :-) Upraveno 23. května 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Jo a Ondra nove poradne boty :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Míra je drsoň. Bez helmy skjždět Králičák je hustý. Toho Kleina je pomalu škoda jezdit. Pěkná raritka. Jo a Ondra nove poradne boty :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Já nový boty ještě ve čtvrtek měl. :-) Už jsem psal maila do prodejny, tak uvidím jak se k tomu postaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 (upraveno) Jo a taky je zvykly pracovat v lese jako drevorubec Sent from my iPhone using TapatalkNo jo, priste solo cimra... (nebo bez rymy) Bity na podrazky jsem dnes objednal... U nas dnes moc hezky, ted jsem z toho slezl ? Upraveno 23. května 2016 uživatelem Mira188 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Jo a taky je zvykly pracovat v lese jako drevorubec No jo,priste solo cimra.... Sent from my iPhone using TapatalkAle prd . Sputny staci Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 A Já sedim u zubaře :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Míra je drsoň. Bez helmy skjždět Králičák je hustý. Toho Kleina je pomalu škoda jezdit. Pěkná raritka. Já nový boty ještě ve čtvrtek měl. :-) Už jsem psal maila do prodejny, tak uvidím jak se k tomu postaví.Rikam poradne boty s pořádnou podrážkou :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Míra je těžkej borec Rád jsem tě poznal Bylo mi cti se vsemi. Urcite jsme se nevideli naposled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Fáborky jsem žádné nezaregistroval, jel jsem přes Teplice a nad Teplicemi jsem se napojil na značenou stezku....klasická značka <? která mě vykopla zase dole na asfaltu a čekal jsem ze me povede k Hubertovi, ale tahala me do hranic, tak jsem to otočil a jel zpět a tam ta značka byla taky, tak nevim, ale kámoš říkal, že by me to mělo vyhodit u Huberta, tak jsem po tom nepátral a jel zpět. Příště vemu nekoho sebou, co se vyzná lépe. Ale dneska jsem si to celkem užil, akorát ta hromada asfaltu nez jsem vjel do lesa :-)))Jinak Šela musí byt peknej mazec, jsou tam strašné klikyháky, hodně techniky v tom lese, to mi připomnělo, kde mam rezervy, vracečky při sjezdu jeste nějak zkoriguju, ale při prudkém stoupání, to uz chce fištróna :-) Bylo to znaceny faborkama, ale rikal sem si ze je stejne sundaj... Trasa Sely zde... https://www.endomondo.com/users/3117611/workouts/721338094 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Malá pauzicka,počasí parádní domů 20 km zbývá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Birell..ty si máslo. Máš si dát 5 plnotučnjech, ať to domů utíká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Nejsem pivař....škopek mi moc neleze,ale na zizu Birel polotmavej dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 tak to každopádně...sem si dělal prdel já když jedu, tak dám max jedno..pak už mám těžký nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Sem se byl dnes trosku vyjet po jesenikach. Takze jen 15km a 700 vyskovych Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Byl jsem zkusit lehčí kopce, co na to nohy po Kraličáku a docela pohoda. Jen ten šílenej vítr mě brzdil i v lese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 ty krávo...vy si žijete všichni a já dřu v práci jako mezek....Snad o víkendu vyjedu. V tejdnu to mám teď nějaký našláplý. Ale moc hezký fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Tak ještě jedno a vyrážím,kavicka výborná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Moc pěkně kluci :-) Jiří 700m dobře ty :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Já jsem dneska trénoval kopce s malou :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Jen když jsem ji řekl že už se to LÁME tak to moc nechápala :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky