Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 26. 5. 2016 v 5:50, roura74 napsal:

Spin mě za chvilku trumfne v počtu defektů.

letos první pich proběhl :lol2: ...snad toho nebude moc

klika že mi to ušlo až jsme byl dole a ne kdy jsem kalil z kopce 50 dolů,to bych měl možná blátíčko :lol2:

Odesláno

Pánové zeptám se blbě, stavoval jsem se ve třech obchodech s koly...každý samozřejmě chválí něco jiného a doporučuje něco jiného. Nicméně mi ten jeden řekl, že je uplně jedno, kterou značku člověk v sekci do 15k vybere. DRuhý zase nedal dopustit na Haibike.

Dobrovolně říkám, že primární je pro mě koloběžka a kolo je doplněk z důvodu sedačky pro dítě..takže min. 2-3 roky jí tam budu vozit.

Zařekl jsem se, že si koupím kolo až píchnu..no stalo se tak tentýž den.

Proto bych požádal o info, jestli na to budete mít moment:

• rozpočet je max 15k a nehodlám zvyšovat...
  • značka má smysl ? Haibike, Rock Machine, LeaderFox nebo jak se to jmenuje, KTM?
  • mtb z důvodu cest i mimo silnice
  • elektrokolo - nechci - není mi 60
  • musí být cca 20" a více rám
  • chci 29" kola.

díky za radu, nechci koupit nějakou mrchu na který se nadřu. Kupoval bych příští týden asi..

Odesláno
  V 26. 5. 2016 v 11:27, tenge napsal:

• značka má smysl ? Haibike, Rock Machine, LeaderFox nebo jak se to jmenuje, KTM?
  • chci 29" kola.

díky za radu, nechci koupit nějakou mrchu na který se nadřu. Kupoval bych příští týden asi..

obávám se že ty dvě zvýrazněné věci se vzájemně vylučují a elektromrcha je jediný kolo

na kterém se (obvzláště s extra váhou dítěte a sedačky) nenadřeš :)

Odesláno (upraveno)
  V 26. 5. 2016 v 11:27, tenge napsal:

Pánové zeptám se blbě, stavoval jsem se ve třech obchodech s koly...každý samozřejmě chválí něco jiného a doporučuje něco jiného. Nicméně mi ten jeden řekl, že je uplně jedno, kterou značku člověk v sekci do 15k vybere. DRuhý zase nedal dopustit na Haibike.

Dobrovolně říkám, že primární je pro mě koloběžka a kolo je doplněk z důvodu sedačky pro dítě..takže min. 2-3 roky jí tam budu vozit.

Zařekl jsem se, že si koupím kolo až píchnu..no stalo se tak tentýž den.

Proto bych požádal o info, jestli na to budete mít moment:

• chci 29" kola.
mrknul bych na decatlon...značka b-twin. určitě vyberes a bejvaj v rámci rozpočtu slušné osazeny ;) Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno
  V 26. 5. 2016 v 14:14, African napsal:

:-) Kolečka již brzy, už jsme to zkoušeli a není to stále ono....ještě tak čtrnáct dní v kuse a jdeme do akce :-)

Afri bomba sikovnej ale ty kolečka :-) už jsi začal učit parakotoul :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno
  V 26. 5. 2016 v 14:14, African napsal:

:-) Kolečka již brzy, už jsme to zkoušeli a není to stále ono....ještě tak čtrnáct dní v kuse a jdeme do akce :-)

Afri,cim dyl je tam bude mít...tím víc si na ně zvykne. ja je malý sundal po 10min. protože bylo vidět,jak se na ne spoléhá,ze ji prostě udrží. Tak sl pryč...chvilku sem ji přidržoval zezadu za sedlo a pak už jezdila najednou sama.
Odesláno

Dnes jsem zkoušel jet podle trasy plánované pomocí apky Mapy.cz a pro mne příjemné překvapeni. Umí lesní i polní cesty, stačí zadat styčné body nebo vzdálenost a nechat naplánovat.

post-16024-0-94224600-1464274995_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem vyrazil do kopců. Byl jsem nějakej nevybouřenej a dal jsem PR na 3 segmentech. Zbytek na pohodu. Ani jsem si nedal pivo na Rabštejně, protože tam bylo 11 stupňů.

722db307017371521bf6285308d13b77.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...