Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Clovece,tam to bude urcite vsechno jinak. Jezdil jsem tam nekde kolem roku 2000. Ale bylo to fajn a nektery sjezdy uplne super. Tenkrat na ht:).

Odesláno

Pekny lakyrky:)

Ja si dneska na hodku a neco vyjel po te megaprutrzi. Koleno OK. Ja jako prase, kolo jeste vic. Ale naprosta pecka. Cesticky uplne vymeteny, jak sla voda. Akorat pribylo kameni a uplne jemnoucky bahynko. Z lesa se kourilo a ten vzdousek :) Nadhera, rano jdu zase :)

Odesláno
  V 31. 5. 2016 v 18:33, roura74 napsal:

Poslední škody po Králičáku zažehnány. Tretry mi dnes vyměnili. Shimano příjemně překvapilo. df0cdab4d48fdc8577c3b67d674b34c2.jpg

A tak to má být :-) Snad to tentokrát udělali kvalitněji, protože ta předchozí várka tedy nic moc na shimano....

Odesláno
  V 31. 5. 2016 v 19:21, kupko napsal:

Ony nejsou delane na chození po skalách ale na šlapání na kole :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Dobře, ale pro to pivko si taky musíš někam dojít :-) Takže při větší zátěží odešli za víkend, při normálním užívání bych jim dál tak jednu sezónu max...

Odesláno

Zase tak moc jsme toho nenachodili a jsou terény, který i spousta profíků během XC závodů místo ježdění běhá. Kdyby byly jen na ježdění tak nemusí dělat drapákovou podrážku a výměnný špunty vůbec.

Každopádně příště budou platformy a placatý boty.

Zatím mám vyhlídlý tyhle: http://www.kupkolo.cz/pedaly-shimano-saint-pd-mx80_z94247/?search=Shimano%20saint%20pedal

Odesláno

Roura :,, Každopádně příště budou platformy a placatý boty. ´´ :) :) :)

Ano, je potreba pochopit tu podstatu :) Dobre udelas.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...