TLD Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 No jo Gusto, ty jezdis jen zname zavody a tam den predem beha po trati sluzba a vsechny klistata vyhubi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Dnes luxusní počasí tak jsem sjel 62 km z kopců do civilizace na pivko. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Tommas, diky. Prubnu!Spine, ani prd. To jsem mel loni a nic moc. Ono je to jeste mozna tim, ze jezdim proste vsude a vetsinou rano a kdyz projedu travou, tak jsem mokrej az na pytli, tak jestli se to treba neumyje... I kdyz sem mel vlastne i neco co snese vodu. Tak nevim. Tak nejak se me dari je hned po prijezdu ,,pochytat´´, ale obcas se nejaky chytne. Dneska jsem jich ulovil sedm. Musim az ve sprse, protoze na tech zadelanejch haksnych neni nic videt...Zkusim tu ustni vodu.Jestli chceš něco co opravdu funguje, tak mám zkušenost s tímhle. Fungovalo to dokonce i v everglades, kde rangeri nosí v těch teplotách 40 + oblečení jako včelaři, protože se to nedá vydržet. Jeden se nás dokonce ptal co to je za značku, protože jsme první co kdy viděl, kdo není sežraný za živa Jo navíc to je i opalovací krém, na druhou stranu si nejsem jistý jak je ideální to na sebe každý den matlat....http://www.bushman-repellent.com/bushman-plus-insect-mosquito-repellent-with-sunscreen.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 já se nemazu ničím....a zatím dobrý. ale to pivko si každej den dam tak to by me zajimalo co si do toho piva pridavas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Vojto, diky za tip. Koukal jsem, ze ho prodavaji nejake rybarske shopy. No, s tim kazdodenim matlanim mas asi pravdu... Zkusim nejprve tu ustni vodu a pak zkusim toto.dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 ta ustni voda to snad nemuze ani fungovat ale udelame z tebe pokusneho kralika :-) a dej pak vedet jak to funguje ale aby na tebe nezacala zase lozit jina havet :-) treba svobodne zeny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 ta ustni voda to snad nemuze ani fungovat ale udelame z tebe pokusneho kralika :-) a dej pak vedet jak to funguje ale aby na tebe nezacala zase lozit jina havet :-) treba svobodne zeny :-)Tak minimálně budou mit klíšťata alespoň voňavé kusadla :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Vojto, diky za tip. Koukal jsem, ze ho prodavaji nejake rybarske shopy. No, s tim kazdodenim matlanim mas asi pravdu... Zkusim nejprve tu ustni vodu a pak zkusim toto.dikprej ještě pomáhá panenská moč.....DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 prej ještě pomáhá panenská moč.....DDTo si pleteš je to jako desinfekce :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Prej to zabírá na vše...bych to potřeboval,dnes ráno mi nějak ruplo v zádech a jsem KO....2 hod jsem ještě makal pak doktorka,opich a prášky a ležím vyrizenej doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Prej to zabírá na vše...bych to potřeboval,dnes ráno mi nějak ruplo v zádech a jsem KO....2 hod jsem ještě makal pak doktorka,opich a prášky a ležím vyrizenej domaTak to je špatný rychle se uzdrav :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 No minimálně pár dní si nezajezdím...takto mě to nikdy nevzalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 No minimálně pár dní si nezajezdím...takto mě to nikdy nevzaloTak to chce začít posilovat břišní svaly je to střed těla a drží celou kostru . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 tak to by me zajimalo co si do toho piva pridavas :-)vůbec nic...musíš pít dělnický značky, jako Bráník:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Dnes luxusní počasí tak jsem sjel 62 km z kopců do civilizace na pivko. :-)To mi nedělej takové chutě :-) Já ještě v práci, to je krach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 To mi nedělej takové chutě :-) Já ještě v práci, to je krach...Já už konecne jedu z prace domu Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Dnes luxusní počasí tak jsem sjel 62 km z kopců do civilizace na pivko. :-) hmmm... Guiness...pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Je libo rekreacne jety, pouze po asfaltu a sotolinivych cetach pouzivamy celooudpruzeny stroj? Zn: to chces!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Ideální model pro prodej v AAA Kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 To se omotá kobercovkou a bude zas dobře... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky