Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo Gusto, ty jezdis jen zname zavody a tam den predem beha po trati sluzba a vsechny klistata vyhubi... :)

Odesláno
  V 14. 6. 2016 v 9:28, TLD napsal:

Tommas, diky. Prubnu!

Spine, ani prd. To jsem mel loni a nic moc. Ono je to jeste mozna tim, ze jezdim proste vsude a vetsinou rano a kdyz projedu travou, tak jsem mokrej az na pytli, tak jestli se to treba neumyje... I kdyz sem mel vlastne i neco co snese vodu. Tak nevim. Tak nejak se me dari je hned po prijezdu ,,pochytat´´, ale obcas se nejaky chytne. Dneska jsem jich ulovil sedm. Musim az ve sprse, protoze na tech zadelanejch haksnych neni nic videt...

Zkusim tu ustni vodu.

Jestli chceš něco co opravdu funguje, tak mám zkušenost s tímhle. Fungovalo to dokonce i v everglades, kde rangeri nosí v těch teplotách 40 + oblečení jako včelaři, protože se to nedá vydržet. Jeden se nás dokonce ptal co to je za značku, protože jsme první co kdy viděl, kdo není sežraný za živa :D Jo navíc to je i opalovací krém, na druhou stranu si nejsem jistý jak je ideální to na sebe každý den matlat....

http://www.bushman-repellent.com/bushman-plus-insect-mosquito-repellent-with-sunscreen.html 

Odesláno

Vojto, diky za tip. Koukal jsem, ze ho prodavaji nejake rybarske shopy. No, s tim kazdodenim matlanim mas asi pravdu... Zkusim nejprve tu ustni vodu a pak zkusim toto.

dik

Odesláno
  V 14. 6. 2016 v 15:35, kupko napsal:

ta ustni voda to snad nemuze ani fungovat ale udelame z tebe pokusneho kralika :-) a dej pak vedet jak to funguje ale aby na tebe nezacala zase lozit jina havet :-) treba svobodne zeny :-)

Tak minimálně budou mit klíšťata alespoň voňavé kusadla :-)

Odesláno
  V 14. 6. 2016 v 15:33, TLD napsal:

Vojto, diky za tip. Koukal jsem, ze ho prodavaji nejake rybarske shopy. No, s tim kazdodenim matlanim mas asi pravdu... Zkusim nejprve tu ustni vodu a pak zkusim toto.

dik

prej ještě pomáhá panenská moč.....DD
Odesláno

Prej to zabírá na vše...bych to potřeboval,dnes ráno mi nějak ruplo v zádech a jsem KO....2 hod jsem ještě makal pak doktorka,opich a prášky a ležím vyrizenej doma

Odesláno
  V 14. 6. 2016 v 15:50, spineshank napsal:

Prej to zabírá na vše...bych to potřeboval,dnes ráno mi nějak ruplo v zádech a jsem KO....2 hod jsem ještě makal pak doktorka,opich a prášky a ležím vyrizenej doma

Tak to je špatný rychle se uzdrav :-(

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno
  V 14. 6. 2016 v 15:54, spineshank napsal:

No minimálně pár dní si nezajezdím...takto mě to nikdy nevzalo

Tak to chce začít posilovat břišní svaly je to střed těla a drží celou kostru .

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno
  V 14. 6. 2016 v 14:47, roura74 napsal:

Dnes luxusní počasí tak jsem sjel 62 km z kopců do civilizace na pivko. :-)

To mi nedělej takové chutě :-) Já ještě v práci, to je krach...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...