Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

TLD,takovej teren já nejezdim. dnes to byly traily, singly... technicky sjezdy i výjezdy...polnacky. dál jsem to i bez fullu..

p.s..když jsem tam viděl ty 1x12 eagle v goldu...masakr. ta velká placka je už opravdu jak cirkulárka

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted v tom lezim... :). Grade nebo Slate jsou super,ale ty prachy za to nedam. RB ma celkem peknej kousek za dobry prachy. A v testech slusne hodnotej I Norco. Me sympaticka znacka. Rubecko je taky pekny. Canyon snad taky neco dela... uvidime.

Odkaz ke komentáři

Sobotní vyjížďka se nakonec natáhla na 230 km, kolo i nohy vše zvládly až v překvapivé pohodě, snad to tak zůstane v druhém případě i ráno :)

Na fotce v pozadí Kralický Sněžník a Dolní Morava...

Silničku vám kluci schvaluji :) A i když bude možná Jarek naštvaný a Roubaix jsou určitě skvělá kola, oproti mému Endurace mají podobně vybavené modely cenu úplně někde jinde. 

post-95-0-58604300-1472934906_thumb.jpg

post-95-0-89584100-1472935009_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Sobotní vyjížďka se nakonec natáhla na 230 km, kolo i nohy vše zvládly až v překvapivé pohodě, snad to tak zůstane v druhém případě i ráno :)

Silničku vám kluci schvaluji :) A i když bude možná Jarek naštvaný a Roubaix jsou určitě skvělá kola, oproti mému Endurace mají podobně vybavené modely cenu úplně někde jinde.

Tak tomu se říká nájezd. Klobouk dolů.

Odkaz ke komentáři

Hezký výlet :-).

Za druhé strany spektra: Včera jsem poprvé jel jeden místní závod - 15 km z Pelhřimova na Křemešník.

Super akce, přes nějaké drobné bloudění jsem dojel 5.

Kdybych tušil, že jsem takhle vepředu, tak bych ještě pár sekund ušetřil. ??

(startuje se ve 2minutových intervalech, čili soupeře nevidíte, dokud je nedojedete)

Napsáno vlastní ťapkou

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem dal 60km ráno tak foukalo že jsem myslel že to otočím :-) nic méně při vjezdu do lesa jsem si to pořádně užil .ae9b4cfc9c3b3bd04ea341d8d7eb1609.jpg52d88d94bc85b4843276258fd47df8de.jpgf92cedcc7cef29cccbd145c40350d660.jpg

Přej jsou horska kola pomalá to jsi dneska tsky myslel jeden borec na žiletce kterého jsem dojel trosku se divil co to za nim hučí :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Já nejsem vůbec naštvaný :) Kolo je moc pěkný a kdybych nedělal pro Specialized, tak bych ho klidně i jezdil :)

Jinak já mám jednodenní rekord 334km :)

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři

Já nejsem vůbec naštvaný :) Kolo je moc pěkný a kdybych nedělal pro Specialized, tak bych ho klidně i jezdil :)

Jinak já mám jednodenní rekord 334km :)

Řekl jsem si, že až budou příští rok v červnu delší dny, tak dám přes 300, holt to bude muset být aspoň 335...

No a u tu nenaštvanost vlastně chápu, stejně u vás nechám prachy v servisu :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...