Gustaf Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 (upraveno) TLD,takovej teren já nejezdim. dnes to byly traily, singly... technicky sjezdy i výjezdy...polnacky. dál jsem to i bez fullu.. p.s..když jsem tam viděl ty 1x12 eagle v goldu...masakr. ta velká placka je už opravdu jak cirkulárka Upraveno 3. září 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Ted v tom lezim... . Grade nebo Slate jsou super,ale ty prachy za to nedam. RB ma celkem peknej kousek za dobry prachy. A v testech slusne hodnotej I Norco. Me sympaticka znacka. Rubecko je taky pekny. Canyon snad taky neco dela... uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 To jsou fajn starosti, že? Já zrovna vybírám novou motorovou pilu a nejspíš i štípačku dřeva. Už se mi nějak nechce pořád cvičit s kalačem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Ja mam toto rad Pilu mam uz asi 10let Husku a nemuzu si stezovat. Kalac je muj kamos, me to bavi a beru to jako relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 (upraveno) já mám Hecht pilu a štípání taky resim ruco fuco...baví me to...A teď co budu mít vidli na reklamaci, tak aspon budu mít čas se vrhnout na dřevo Upraveno 3. září 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 U HQ nejspíš skončím, po 12ti letech s oleomacem. Taky strašně rád štípu dřevo, ale těch aktivit je tolik a navíc nekonečný boj s tenisovým loktem. Teď mě čeká tohle, stejně jako každý rok: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Sobotní vyjížďka se nakonec natáhla na 230 km, kolo i nohy vše zvládly až v překvapivé pohodě, snad to tak zůstane v druhém případě i ráno Na fotce v pozadí Kralický Sněžník a Dolní Morava... Silničku vám kluci schvaluji A i když bude možná Jarek naštvaný a Roubaix jsou určitě skvělá kola, oproti mému Endurace mají podobně vybavené modely cenu úplně někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 No, ty kráso! 230km, to já najedu za půl roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Sobotní vyjížďka se nakonec natáhla na 230 km, kolo i nohy vše zvládly až v překvapivé pohodě, snad to tak zůstane v druhém případě i ráno Na fotce v pozadí Kralický Sněžník a Dolní Morava... Silničku vám kluci schvaluji A i když bude možná Jarek naštvaný a Roubaix jsou určitě skvělá kola, oproti mému Endurace mají podobně vybavené modely cenu úplně někde jinde. Tak tomu se říká nájezd. Klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 (upraveno) Ty wogo,tak to by bylo moje poslední vystoupení .Hmm,kilometry bez té nuly bych možná ještě zvládl,ale i na to jsem moc línej Upraveno 3. září 2016 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Hezký výlet :-). Za druhé strany spektra: Včera jsem poprvé jel jeden místní závod - 15 km z Pelhřimova na Křemešník. Super akce, přes nějaké drobné bloudění jsem dojel 5. Kdybych tušil, že jsem takhle vepředu, tak bych ještě pár sekund ušetřil. ??(startuje se ve 2minutových intervalech, čili soupeře nevidíte, dokud je nedojedete) Napsáno vlastní ťapkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Bobisek,tak to je masakr. Slusnej vylet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Borise pěkná nálož :-) také chci tento měsíc překonat 200 na bajku :-) bude to asi výjezd na Radhošť Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 pekna práce..to bych nedal ani autem:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Tak abych nevymyslel kraviny, byl jsem si dve hodky zaradit v lese, a stejne me to porad drzi.... Libi se me norco search Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Tak dneska jsem dal 60km ráno tak foukalo že jsem myslel že to otočím :-) nic méně při vjezdu do lesa jsem si to pořádně užil .Přej jsou horska kola pomalá to jsi dneska tsky myslel jeden borec na žiletce kterého jsem dojel trosku se divil co to za nim hučí :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 (upraveno) Sobotní vyjížďka se nakonec natáhla na 230 km, kolo i nohy vše zvládly až v překvapivé pohodě, snad to tak zůstane v druhém případě i ráno Na fotce v pozadí Kralický Sněžník a Dolní Morava... Silničku vám kluci schvaluji A i když bude možná Jarek naštvaný a Roubaix jsou určitě skvělá kola, oproti mému Endurace mají podobně vybavené modely cenu úplně někde jinde. Já nejsem vůbec naštvaný Kolo je moc pěkný a kdybych nedělal pro Specialized, tak bych ho klidně i jezdil Jinak já mám jednodenní rekord 334km Upraveno 4. září 2016 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Čus kluci, otec shání na kolo nějaký headset nebo vysílačku aby mohli za jízdy ve dvou mluvit... Buď na jedno ucho nebo nahlas, dělá se na to něco? Odesláno z telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Já nejsem vůbec naštvaný Kolo je moc pěkný a kdybych nedělal pro Specialized, tak bych ho klidně i jezdil Jinak já mám jednodenní rekord 334km Řekl jsem si, že až budou příští rok v červnu delší dny, tak dám přes 300, holt to bude muset být aspoň 335... No a u tu nenaštvanost vlastně chápu, stejně u vás nechám prachy v servisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Řekl jsem si, že až budou příští rok v červnu delší dny, tak dám přes 300, holt to bude muset být aspoň 335... No a u tu nenaštvanost vlastně chápu, stejně u vás nechám prachy v servisu Tak můžeš se k nám příští rok přidat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky