TLD Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Wave ceptor,jj neni to spatny:) Spine, je to rfx, mam to na par dni na test a pak se uvidi:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Aha,já si říkal že ses nezmínil že bude něco nové. Ale na fotce to vypadá pěkně, pak dej víc fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 TLD jsem se lekl, že už jsi upgradoval. Jsem na tebe dnes myslel. Nachlazení odeznělo tak jsem vyrazil počasí navzdory. Vichr, mrholení, druhá půlka cesty mlha a pak tma. Dojížděl jsem už na světlech. Už jsem i čekal, že začne sněžit, protože teplota postupně spadla na nulu. Ale byla to pecka. Cesty v lese jsou místama brutálně rozrytý od divočáků. Jsem zvědavej kdy na nějaký stádo narazím. Zatím potkávám jen srnčí a minulej týden nádhernýho jelena. No a krávy. Ale ty jsou u nás pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Cau Ondro,nene,zatim ne:). Mas to pekny. Ty divocaci jsou u nas taky,cesty jak mtx trat po zavode. Ja je potkavam celkem casto. Souhlas s Tebou,to jezdeni je naprosta parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Co je to, to horské kolo? - Pěkné to máte kluci, já nestíhám nic, natož bike.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Koukni na 100% brisker. Ja vozim fox antifreeze,dobry,ale jsou dvoudilny.A na zitra jsem pripraven, pocasi me nezastavi Jaknu a uvidím, děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Koukni na 100% brisker. Ja vozim fox antifreeze,dobry,ale jsou dvoudilny.A na zitra jsem pripraven, pocasi me nezastavi Jaknu a uvidím, děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Co je to, to horské kolo? - Pěkné to máte kluci, já nestíhám nic, natož bike....Afri taky jsem momentálně časově v háji. Jsem rád, že vyjedu 1x týdně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Afri taky jsem momentálně časově v háji. Jsem rád, že vyjedu 1x týdněNo toti. Co je to s tebou? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 kluci paráda...pěkně si to dáváte TLD: taky sem si myslel, že si upgreadoval na novej bajk. Vím, že si o tom dříve mluvil, že se poohlížíš po novým Turnerovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 No toti. Co je to s tebou? Sent from my iPhone using TapatalkPráce, do toho jsem dodělával dřevo, 2x po sobě moribundus a na hovno počasí. Příští týden to bude tuplem zabitý a pak už začne sněžit. Dokonce mi dovezli hrozně rychle ze servisu i sněžnou frézu, prý bude brzo sníh. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 já dneska zakončil fázi řezání a zítra začne fáze štípání...skládání. Na bajka se dostanu jen cestou do práce...sere mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Ondro, nestras starou babu ulinem s tim smehem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Dopoledne po lese v sedle. Bylo to bozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 No jo no...to se to nekomu jezdi Pecka fotky. Ja dopa na hodinku musel zrelaxovat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 la dolce vita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 TLD pekne kolo kdy bude parkovat u tebe v garazi :-)Jiri v lese muselo dneska byt super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Martine,kolo paradni,ale to co mam taky:) v podstate jsem nepostrehl zadnej markantni rozdil. Tzn,ta rozdilova castka co bych musel dat je pro me asi nesmyslna. Spis to o rok posunu a uvidim. Super jsou jeste sirsi rodla nez mam ja,tak o nich popremyslim a ty karbon rafky,to je fakt pecka. To kolo melo pneu 2.5 a do kopce to letelo jako drak:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Teď jsem se tě zeptat co ty karbon kola,jak se ti to jeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Martine,kolo paradni,ale to co mam taky:) v podstate jsem nepostrehl zadnej markantni rozdil. Tzn,ta rozdilova castka co bych musel dat je pro me asi nesmyslna. Spis to o rok posunu a uvidim. Super jsou jeste sirsi rodla nez mam ja,tak o nich popremyslim a ty karbon rafky,to je fakt pecka. To kolo melo pneu 2.5 a do kopce to letelo jako drak:).Největší odezva energie je poznat v tuhosti váze a jake jsou kvalitní ložiska v kolech :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky