Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

TLD jsem se lekl, že už jsi upgradoval. Jsem na tebe dnes myslel. Nachlazení odeznělo tak jsem vyrazil počasí navzdory. Vichr, mrholení, druhá půlka cesty mlha a pak tma. Dojížděl jsem už na světlech. Už jsem i čekal, že začne sněžit, protože teplota postupně spadla na nulu. Ale byla to pecka. Cesty v lese jsou místama brutálně rozrytý od divočáků. Jsem zvědavej kdy na nějaký stádo narazím. Zatím potkávám jen srnčí a minulej týden nádhernýho jelena. No a krávy. Ale ty jsou u nás pořád.

dd4ac0c0ef854496a6ad14ad26ad692a.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No toti. Co je to s tebou?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Práce, do toho jsem dodělával dřevo, 2x po sobě moribundus a na hovno počasí. Příští týden to bude tuplem zabitý a pak už začne sněžit. Dokonce mi dovezli hrozně rychle ze servisu i sněžnou frézu, prý bude brzo sníh. :-)

Odkaz ke komentáři

Martine,kolo paradni,ale to co mam taky:) v podstate jsem nepostrehl zadnej markantni rozdil. Tzn,ta rozdilova castka co bych musel dat je pro me asi nesmyslna. Spis to o rok posunu a uvidim. Super jsou jeste sirsi rodla nez mam ja,tak o nich popremyslim a ty karbon rafky,to je fakt pecka. To kolo melo pneu 2.5 a do kopce to letelo jako drak:).

Odkaz ke komentáři

Martine,kolo paradni,ale to co mam taky:) v podstate jsem nepostrehl zadnej markantni rozdil. Tzn,ta rozdilova castka co bych musel dat je pro me asi nesmyslna. Spis to o rok posunu a uvidim. Super jsou jeste sirsi rodla nez mam ja,tak o nich popremyslim a ty karbon rafky,to je fakt pecka. To kolo melo pneu 2.5 a do kopce to letelo jako drak:).

Největší odezva energie je poznat v tuhosti váze a jake jsou kvalitní ložiska v kolech :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...