PRS516 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Ahoj, zase to (koupit další hodinky) na mě přišlo zničeho nic. Objevil jsem "zajímavé" Orient-ky.Orient Star WZ02xxEL s rezervou nátahu, automatické i ruční natahování. Na výběr je ze tří barev ciferníku (bílá, modrá a černá) a tady jsem se zasek´. Hodinky budou pro denní nošení ke sportovnímu černému oblečení. Teď střídám Tissoty (PRS516) se Seikama (Stargate), takže jsem uvažoval o změně na modrou nebo dokonce bílou?? Pocitově vnímám ten bílej cifr jako designově nejčistší. No, ale naživo to bude třeba jinak. Potřeboval bych slyšet jiný názor. díky za postřehy a rady Petr
funf5 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 To je hodně individuální, mě osobně oslovují ty modré , zejména díky ručkám, které jsou v barvě kovu. Na těch bílých mi k tomu ta černá na hodinovce a minutovce nesedí. Navíc k tomu tmavému oblečení co plánuješ je ta modrá také lepší, nebude tak razit, jako bílá.
Red Dwarf Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Promiň OT, ale budeš něco z watch-tanaka.com objednávat? Přidal bych se ;o)
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Tohle Ti nikdo neporadí,je to podle vkusu.Já dávám přednost konzervativním kombinacím,barevné mě brzy přestávají bavit,v tomto případě bych šel do černýho cifru.
Liqid Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Tak jestli je budeš nosit ke sportovnímu oblečení, tak bych vzal asi modrou, ta černá a bílá vypadá moc formálně. Jen se mi teda vůbec nelíbí ten řemen. Vzal bych nějakej s modrým prošíváním a bude to bomba.
tomek Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Pokud bys měl možnost je vidět na živo a pak se rozhodnout, tak by to bylo asi ideální. Jinak bych volil podle toho, jaké barvy hodinky už vlastníš. tj. pokud bys měl už dvoje černé, tak další už asi ne. Mně osobně se líbí asi nejvíc ty modré a k černému oblečení jistě taky půjdou dobře. Na druhou stranu, pokud ti jde o kontrast, tak pak ty bílé
Malik Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Modré mám, řemen je podle mě Ok. Celkově vypadají menší, protrože ciferník je hodně výrazný a ten soudkovitý leštěný nerez zaniká.Jinak jsou OK. Přesnost tak -3s. Modrá je dobrá., řemen opravdu poctivý kůň.
filo-boxer Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 A nebo hnede s vterinou na sestce?http://www.ebay.de/itm/ORIENT-STAR-WZ0081FR-Automatic-Somes-Saddle-Bridle-Leather-Collaboration-Model-/171012935541?pt=AU_Watches&hash=item27d12a4f75
PRS516 Odesláno 10. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 To je hodně individuální, mě osobně oslovují ty modré , zejména díky ručkám, které jsou v barvě kovu. Na těch bílých mi k tomu ta černá na hodinovce a minutovce nesedí. Navíc k tomu tmavému oblečení co plánuješ je ta modrá také lepší, nebude tak razit, jako bílá.Jak se říká, pro oči nevidí. Ty černé ručky jsem už ani nevnímal. Projel jsem galerii a knihu, vedou ručky v barvě kovu. Přesně tenhle hint jsem potřeboval. Díky !
PRS516 Odesláno 10. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Promiň OT, ale budeš něco z watch-tanaka.com objednávat? Přidal bych se ;o)Sorry, pokud ano, tak ne na w-tanaka.
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 http://www.seiyajapan.com/product/O-WZ0251EL/ORIENT-STAR-CLASSIC-WZ0251EL.html. Tyhle jsou podle mě taky super. Z Tveho výběru tak za mě taky modré.
kuncák7 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Za mě ty bílé, pro mě nejvíce výrazné.
PRS516 Odesláno 10. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 A nebo hnede s vterinou na sestce?http://www.ebay.de/itm/ORIENT-STAR-WZ0081FR-Automatic-Somes-Saddle-Bridle-Leather-Collaboration-Model-/171012935541?pt=AU_Watches&hash=item27d12a4f75Ty mi na první pohled nesedí. Vadí mi nepoměr mezi ukazatelem power res. a subdialem vteřinovky. Je to tam "natlačený".
PRS516 Odesláno 10. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Tohle Ti nikdo neporadí,je to podle vkusu.Já dávám přednost konzervativním kombinacím,barevné mě brzy přestávají bavit,v tomto případě bych šel do černýho cifru.OK, jsem taky konzerva. Až dopadnu tak, že budu chtít poradit co si mám vybrat, tak snad už ani nebudu vědět na co hodinky jsou :-)
USER47 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Víc se mi líběj bílý. Ale tohle je fakt záležitost tvýho osobního vkusu, těžko to za tebe může rozhodnout někdo jinej.
dandy Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Ja by som vybral bielu variantu, je výrazná, ale pritom aj elegantná. Ale ak ich budes nosit k tmavemu sportovému oblečeniu, tak asi modrá bude lepšia, univerzálnejšia.Sú to velmi pekné Orienty, dobrá volba.
luidis Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Ta modrá u mě vypadá nejlíp. Druhé místo černá. Bílá poslední. Tož tak.
martin.951 Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Taky hlasuju pro modrou .. Jinak teda černou a bílou poslední ... ale vyber si snad co se Tobě líbí
Daemonultimate Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Díval jsem se na stránky odkud máš fotky,co se barvy týká potvrdily mi,že moje volba by byla černá,ale uznávám,že všechny barevné kombinace jim sluší,chtělo by je to někde vidět a výběr modelu hodinek je to opravdu zajímavý.
Návštěvník kupec Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Za mňa čierny ciferník, hodí sa ku všetkému........
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se