Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

zase to (koupit další hodinky) na mě přišlo zničeho nic. Objevil jsem "zajímavé" Orient-ky.

Orient Star WZ02xxEL s rezervou nátahu, automatické i ruční natahování. Na výběr je ze tří barev ciferníku (bílá, modrá a černá) a tady jsem se zasek´. Hodinky budou pro denní nošení ke sportovnímu černému oblečení. Teď střídám Tissoty (PRS516) se Seikama (Stargate), takže jsem uvažoval o změně na modrou nebo dokonce bílou?? Pocitově vnímám ten bílej cifr jako designově nejčistší. No, ale naživo to bude třeba jinak. 

Potřeboval bych slyšet jiný názor. 

díky za postřehy a rady

Petr

post-9964-0-82505600-1365589977_thumb.jpg

post-9964-0-52979900-1365589993_thumb.jpg

post-9964-0-39384800-1365590022_thumb.jpg

post-9964-0-80506300-1365590650_thumb.jpg

Odesláno

To je hodně individuální, mě osobně oslovují ty modré , zejména díky ručkám, které jsou v barvě kovu. Na těch bílých mi k tomu ta černá na hodinovce a minutovce nesedí. Navíc k tomu tmavému oblečení co plánuješ je ta modrá také lepší, nebude tak razit, jako bílá.

Odesláno

Tak jestli je budeš nosit ke sportovnímu oblečení, tak bych vzal asi modrou, ta černá a bílá vypadá moc formálně.

Jen se mi teda vůbec nelíbí ten řemen. Vzal bych nějakej s modrým prošíváním a bude to bomba.

Odesláno

Pokud bys měl možnost je vidět na živo a pak se rozhodnout, tak by to bylo asi ideální. Jinak bych volil podle toho, jaké barvy hodinky už vlastníš. tj. pokud bys měl už dvoje černé, tak další už asi ne. Mně osobně se líbí asi nejvíc ty modré a k černému oblečení jistě taky půjdou dobře. Na druhou stranu, pokud ti jde o kontrast, tak pak ty bílé

Odesláno

Modré mám, řemen je podle mě Ok. Celkově vypadají menší, protrože ciferník je hodně výrazný a ten soudkovitý leštěný nerez zaniká.Jinak jsou OK. Přesnost tak -3s. Modrá je dobrá., řemen opravdu poctivý kůň.

Odesláno

To je hodně individuální, mě osobně oslovují ty modré , zejména díky ručkám, které jsou v barvě kovu. Na těch bílých mi k tomu ta černá na hodinovce a minutovce nesedí. Navíc k tomu tmavému oblečení co plánuješ je ta modrá také lepší, nebude tak razit, jako bílá.

Jak se říká, pro oči nevidí. Ty černé ručky jsem už ani nevnímal. Projel jsem galerii a knihu, vedou ručky v barvě kovu. Přesně tenhle hint jsem potřeboval. Díky !

Odesláno

Tohle Ti nikdo neporadí,je to podle vkusu.Já dávám přednost konzervativním kombinacím,barevné mě brzy přestávají bavit,v tomto případě bych šel do černýho cifru.

OK, jsem taky konzerva. Až dopadnu tak, že budu chtít poradit co si mám vybrat, tak snad už ani nebudu vědět na co hodinky jsou :-)

Odesláno

Ja by som vybral bielu variantu, je výrazná, ale pritom aj elegantná. Ale ak ich budes nosit k tmavemu sportovému oblečeniu, tak asi modrá bude lepšia, univerzálnejšia.

Sú to velmi pekné Orienty, dobrá volba.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...