Radius Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) Vybíral jsem paní asi týden hodinky do cca 8k, kde by byl alespoň japonský quarz a vypadaly pěkně. Od začátku byly favoritem chrona Guess. Kamínky totiž musely být! Ostatní dámský fashion labely buď čína, strašný zpracování či nevkusný design. Pro svůj klid jsem prošel třeba Tissot, Certinu, Seiko apod, bohužel pro ženský dělaj takový příšernosti, že jsem pak objednal z goldeligiusu ty Guessky. Fashion label, ale s japoncem - nic jsem od toho nečekal, snad jen aby nebyly indexy usazený šejdrem. Za dva dny dorazily hodinky a byl jsem docela v šoku - celoocel, cifr přesně poskládanej, chrono funkční, koruka šroubovací, na tu cenu dost dobrý zpracování a vyšly na čtyřku. Takže za mě palec nahoru. Nutno ale podotknout, že to je jedinný, co se nám od Guessu líbilo, vlastně jedinný, co se nám v tý relaci do osmičky líbilo. Hlavně paní je nadšená. Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Hodinky manzelky, ruka moje na wristshot ji nepresvedcim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Ještě než jsem si přečetl komentář, tak po shlédnutí fotky mi hlavou problesklo, ten borec má fakt smůlu, jestli je tohle fotka ruky jeho manželky . Abych nebyl úplně off topic, i když už jsem jí tu uveřejňoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Smulu nemam, neboj;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulsar Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) manželka má Pulsar titan solar. kvalitní brand SEIKO. jelikož to střída s Timexem , potřebuje něco bez údržby a na baterku. Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem Pulsar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Moje milá dnes cestou z práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Hodinky manzelky, ruka moje na wristshot ji nepresvedcim Kájo,taky sis tu ruku mohl depilovat-první pohled je docela šok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 zeny nova antea ks na hnedem aligatorovi, moc se ji libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poiko Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Quartzky Morelato. Hlavne,ze tam je hooodne blystivych kaminku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 zeny nova antea ks na hnedem aligatorovi, moc se ji libi prudká elegance! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BBeginner Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Svuj pozadavek na foceni jsem spatne formuloval a byl jsem poslan do pr*ele s tim,ze se nebude fotit pro partu magoru nekde na netu.)) jinak je to hodna partnerka a budiz ji odpusteno..Tak alespon z netu foto co dostala cca pred rokem.Delaji radost,nosi to hlavne do prace .. ted se hleda dostupny a zajimavy model na volny cas.. jelikoz hodne sportuje/me,tak to vypada na BabyG..cas ukaze .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BBeginner Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 doplnujici foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Moc pekne hodinky s dobrym rodokmenem /tu WR mohli dat alespon na 100m/. Jdu zapatrat po cenovce, tak strachy ani nedycham IKEPOD PLATYPUS ..pěkná designovka pro dámy.http://www.ikepod.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Už před rokem jsem koupil ženě Junghansky, ale až teď jsem se dokopal je vyfotit . Moc je z ruky nesundavá. a dokonce mají i nějakou decentní lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Už před rokem jsem koupil ženě Junghansky, ale až teď jsem se dokopal je vyfotit . Moc je z ruky nesundavá. IMG_9156.jpg a dokonce mají i nějakou decentní lumi IMG_9161.jpgKubo, ty se Ti fakt povedly.Ten Bauhaus cifr, datumka, moc pěkné. Co víc může baba potřebovat, dizajnovky jak prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus. Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Konecne jsem svoji premluvil k nejakym mechanikam a libi se ji opravdu hodne. a myslim, opravnene, moc ji slusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 tvl, to vypada dobre jak svina. ale ty nehty bych ji rozmluvil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus. Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 To pujde hur nez to premlouvani k mechanikam ale jak rikas, vypadaji uzasne a nazivo jeste lip, prijemne prekvapeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 .... ale ty nehty bych ji rozmluvil..Řekl muž se zlatými crocsy na nohách .... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se