sibirnaya Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 draha polovicka mi furt vlaci BfB, asi ji uz zustanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Zítra je budu předávat k narozkám, tak mi držte palce. Jinak se uvidíme v prodejní sekci Tak obavy o delku tahy byly liche. Tak uvidime, jestli je bude nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Tak obavy o delku tahy byly liche. Tak uvidime, jestli je bude nosit Tak jak nosí? Mě dneska Ota dodal krátký řemen na Dynamicy, takže žena taky Omegy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badus Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 U nas ted nejak nejdou z ruky tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 (upraveno) 5Ty nutis pani chodit v maskacich,jo?!Khaki hadr...at vyfoti boty! Upraveno 26. května 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty73 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Moje paní již několik let bez jakékoli výtky tato titanové Citizeny, eco-drive, sapphire. Hezky indigová lumi. Je to sice malý pánský model, 40mm, ale jí se vyloženě dámské velikosti nelíbí. Foto z netu, jsem v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Tak obavy o delku tahy byly liche. Tak uvidime, jestli je bude nosit Tak už je to měsíc a nosí je, nosí. Jsem moc rád Přesnost je super. Od té doby, co jsem posouval datum 1. května (bylo tam 31) jdou na vteřinu přesně.To je to, co paní potřebuje, nemá chronobundus, automatické Citizeny možná brzy přistanou v inzerci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 (upraveno) U nás již dlouho téměř nejdou z ruky tyhle keramiky. A co se mi na nich fakt líbí, že i když s nima žena nezachází zrovna vybíravě, tak jsou téměř nezničitelné a vypadají stále jako když se vytáhly z krabice. Upraveno 8. června 2015 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 ORIENT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Dnes vyzvednuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 pekny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 No moje paní na tu mechaniku prostě není! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Zatím přes baterku nejede vlak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 moc pekne remen na tech bulovach:) copak to je zac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Tenhle Hirsch: http://www.strapshop.cz/hirsch-strukturovana-kuze/hirsch-aristocrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Sestřiny po babičce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Ty nutis pani chodit v maskacich,jo?!Khaki hadr...at vyfoti boty!Posledni dobou je nejaka militantni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Stále převládají baterkáče od Guessu, ale třeba se to časem změní (PS Igen). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Stále převládají baterkáče od Guessu, ale třeba se to časem změní (PS Igen). PS4.jpg Teda ty se mi fakt líbí... Že bych potěšil ženu/sebe? někdy do budoucna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se