Marcus Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Abys neřekl, že jsi v těch levnějších hodinkách sám... tohle nosím já... občas... podle outfitu... trochu recese, já vím... hmt_janata_bile.jpg hmt_janata_modre.jpg hmt_janata_ruzove.jpgHMT jsou náhodnou super hodinky za pár korun. Sám mám dvoje.
Jenikec Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Tak my tak Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
KatkaB Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 HMT jsou náhodnou super hodinky za pár korun. Sám mám dvoje. Já vím, viděla jsem je ve tvém vlákně (mimochodem, pochvala, máš je krásné a s krásnýma fotkama!). Když jsem na ebay zjistila, že existuje HMT, tam jsem se do toho vlákna progooglila. Popravdě jich mám doma i víc, ale nosívám jen tyhle troje plus černé pilotky. Ale u těch potřebuju seřídit ručičky.
KatkaB Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Hm, tohle je těžko překonatelné duo. Jo, brala bych oboje. Třeba Omegy na liché dny, Rolex na sudé. Nebo opačně. To je jedno, provětrala bych oboje.
Kid_A Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Jo, brala bych oboje. Třeba Omegy na liché dny, Rolex na sudé. Nebo opačně. To je jedno, provětrala bych oboje. air kingy jsou 34mm a na zenskou ruku jsou imho idealni velikost. Moony se 42mm uz jsou mozna trochu moc...kazdopadne je manzelce nepujcuju:-))
cuborg Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Moje LHC a nové La Grande Classique mojí přítelkyně
KatkaB Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 air kingy jsou 34mm a na zenskou ruku jsou imho idealni velikost. Moony se 42mm uz jsou mozna trochu moc...kazdopadne je manzelce nepujcuju:-))No, co Ti mám na to říct.... holky těžký to maj... HMT, které občas nosím, mají 35 mm, takže tu velikost mám vyzkoušenou. Souhlasím s Tebou, pro ženu akorát. U Moonů je to tak, že se mi líbí samy o sobě, jako hodinky. (Ty Rolexy samozřejmě taky, ale jsou zase jiné.) Ta velikost je samozřejmě někde jinde, 42 je opravdu o dost víc. Ale když už bych je měla, tak bych se přemohla:-))
KatkaB Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Cuborg, hezký, oboje. Jaký model má přítelkyně? Zkoušela jsem ho vyhledat, ale nenašla jsem (pravda, moc jsem tomu nedala). Zajímala by mě velikost:-)
Kid_A Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Moje LHC a nové La Grande Classique mojí přítelkyně 20170517_212248_HDR.jpg pekny!
Kid_A Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 No, co Ti mám na to říct.... holky těžký to maj... HMT, které občas nosím, mají 35 mm, takže tu velikost mám vyzkoušenou. Souhlasím s Tebou, pro ženu akorát. U Moonů je to tak, že se mi líbí samy o sobě, jako hodinky. (Ty Rolexy samozřejmě taky, ale jsou zase jiné.) Ta velikost je samozřejmě někde jinde, 42 je opravdu o dost víc. Ale když už bych je měla, tak bych se přemohla:-)) podle me jsou idealni chrona pro zenu Daytony:-) a pokud je libo omegy, sahla bych po reduced moonech:-))
Maxel Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Souhlas se Speedy reduced Žena je střídá s Colty. A oboje občas nosim sám, máme skoro stejné zápěstí
KatkaB Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 No ale reduced speed bych asi nemohla odkázat synovi (z kterýho zřejmě bude kus pořádnýho chlapa) takhle bych to udělala, menší rolexy dceři, větší moony synovi Ale konec legrace, musím přiznat, že pro ty omegy mám trochu větší slabost, ale všechno vypadá dobře a samozřejmě velikostně vhodnější než těch 42mm, takže děkuji za rozšíření obzorů.
Kid_A Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Souhlas se Speedy reduced Žena je střídá s Colty. A oboje občas nosim sám, máme skoro stejné zápěstí moc pekne to mate!!!
cuborg Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 Cuborg, hezký, oboje. Jaký model má přítelkyně? Zkoušela jsem ho vyhledat, ale nenašla jsem (pravda, moc jsem tomu nedala). Zajímala by mě velikost:-) Má La grande Classique L4.801.2.11.2, jsou oficiálně pánské, průměr 38 mm. Dámská verze by jí asi moc nevyhovovala velikostí, je s něma strašně spokojená.Pořídil jsem je starší v prakticky nepoužívaném stavu ještě s folií. Tu jsou třeba na jomashopu: http://www.jomashop.com/longines-watch-l48012112.html
rooosta Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 ... a pozeram, ze 21 dni nenastaveny datum, ved modny doplnok tak naco heh :-) 1
KatkaB Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 Má La grande Classique L4.801.2.11.2, jsou oficiálně pánské, průměr 38 mm. Dámská verze by jí asi moc nevyhovovala velikostí, je s něma strašně spokojená.Pořídil jsem je starší v prakticky nepoužívaném stavu ještě s folií. Tu jsou třeba na jomashopu: http://www.jomashop.com/longines-watch-l48012112.htmlDíky za reakci. Já jsem to podle velikosti odhadovala, že budou pánské. Musím říct, že na ruce na té tvojí fotce jsou mnohem hezčí, než na té produktové z jomashopu.
KatkaB Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 Nejsem si úplně jistá, kam to dát, ale při prohledávání internetů jsem natrefila na galerii (asi) Japonky, která má v oblibě hodinky: http://www.imgrum.org/user/olive55wrist/4951920856 všechno samé pánské hodinky. Značky Stowa, Oris, Frederique Constant, Seiko, Omega, Rolex... vůbec nevím, odkud je bere, jestli jsou její (a jestli jsou vůbec pravé), u některých píše, že patří kolegovi. V této diskusi bude zajímavá její fotka s moonama: http://www.imgrum.org/media/1505455328669788495_4951920856 (a jo, myslím, že jí jsou velký)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se