Franta1973 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Ja a moje pani a seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) Tyhle Doxy si moje paní před rokem sama vybrala: Upraveno 23. října 2017 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasion Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Zdarte všichni, můj miý má nový přírustek. Vůbec sem nepřispívám, tak to jdu napravit. Suby v bicoloru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 mala (bude co nevidet nosit), mlada (furt stejne) a ja (stastny pankhart) odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 16610LN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Drahá má Rolexky, tak jsem jí na lítačku pořídil takový holčičí bílý Citizeny .... stejně mě neposlouchá a všude nosí Apple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 A proc sem proste nedas jeji fotku, ale nejakou modelku z katalogu:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 (upraveno) A proc sem proste nedas jeji fotku, ale nejakou modelku z katalogu:-))No tuto fotku mi poslala sama Upraveno 30. října 2017 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 No tuto fotku mi poslala sama A proc ti jako posila fotky nejakych modelek z katalogu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 To Jarett: ups, tak ted nevim. Ja tedy puvodne myslel, ze je to ona a jen jsem chtel pochvalit, ze jim to na fotce slusi a ted nevim:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 To Jarett: ups, tak ted nevim. Ja tedy puvodne myslel, ze je to ona a jen jsem chtel pochvalit, ze jim to na fotce slusi a ted nevim:-) Je to moje drahá ... zde s roládama ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Moje milá v neděli ráno. Mě teď čeká otázka co místo nich pro mě. Opět skx nebo želvy? Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Jarret ale tá pred tým mala bycikel bola modelka a táto iba rolady som z toho nejaký popleteny no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Tak moje pritelkyne ma sve prvni automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 To je SKX09? Moje milá v neděli ráno. Mě teď čeká otázka co místo nich pro mě. Opět skx nebo želvy? Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Hustý, jak jsou starý ty hodinky? Jakou mají rezervu a přesnost? Tak moje pritelkyne ma sve prvni automaty Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 To je SKX09?Ano, SKX009 Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Díky. Já kvůli velikosti. Dobře jí sedí, alespoň z tohoto úhlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Hustý, jak jsou starý ty hodinky? Jakou mají rezervu a přesnost? Stari je ve hvezdach, vypada to na obdobi kolem roku 1965.A rezerva a presnost neznama, pritelkyne je ma asi 3 hodiny :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Počkej, to jsi jí je dal bez vyzkoušení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se