Fade Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Můj největší úspěch. Přítelkyni jsem dal, půjčil, vzala mi Seiko. Dělá z nich větší tooly než já Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Alpina a tuplak Bernarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Ježíšek drahé polovičce naježil totok : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Ježíšek drahé polovičce naježil totok : pekna seika!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Ježiško priniesol Raymond Weil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALmen Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Můj protějšek nosí kabelku a v tom mobil. Nepřesvědčil jsem ji do hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Moje žena dostala od Ježíška tyhle Citizenky.. zde na foru jsem se dočetl, že ženy nemusejí být z automatů moc nadšený, tak jsem zvolil eco drive.. Od Vánoc je nedala z ruky a dnes, když se vrátila z procházky s dcerkou, tak na mě vyrukovala s tím, že dělala nějaký fotky.. doufám, že ji chronobundus chytne a na léto pořídíme Seika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VENDO Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 My valíme seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Sem drahe upgradoval kolekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fed_ex Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Pred nasim vztahem mela pritelkyne akorat Omega Constellation, ted uz toho ma plnou kabelu :-) (dale Meistersingery a Longiny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Krasny. Co prosim tika v tech panskych ? Inhouse nebo .... ? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Sem drahe upgradoval kolekci skvela volba od spidyho:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Skromné rozšíření kolekce mé ženy (ještě chybí SKX009), každopádně o nich neví a do narozenin si ještě pár měsíců počká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Tie Seiko by som potom celkom rada videla na manzelkinej ruke... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Skromné rozšíření kolekce mé ženy (ještě chybí SKX009), každopádně o nich neví a do narozenin si ještě pár měsíců počká. B5F8330E-BF2E-4100-B9FD-C948273673E0.jpeg masakr:-) nemas wristshot s tema B&R? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 (upraveno) Mám wristshot, když si je zkoušela na SEWu. Ten perleťový ciferník se fakt blbě fotí.A tady jsou Seiko SKX009. Upraveno 13. ledna 2018 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Ta velikost je na hrane ale OK:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 moc paradni BRkatvoje draha se toho opravdu neboji :-) Mám wristshot, když si je zkoušela na SEWu. Ten perleťový ciferník se fakt blbě fotí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Seiko super , ale B&R za mna velmi nie... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 V té velikosti 39 mají dámské i pánské zmenšené modely. Tento je vyloženě dámský, přiložený řemen na svou ruku 18-19 cm nezapnu ani na nejmenší dírku. Vsadím boty, že s tímto designem pouzdra a perleťovo-maskáčovým ciferníkem to vzbudí mezi kamarádkama mnohem víc reakcí než Datejusty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se