Mitak Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Seiko super , ale B&R za mna velmi nie... Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkMoniko, ty B&R jsou tak hnusné, až jsou boží. Ještě před rokem a čtvrt jsem si na SEWu říkal, že jsou hnusné, nezajímají mě a stánek jsem úplně minul. Při odchodu jsem si říkal, že si aspoň vemu katalog. Doma jsem nad ním strávil několik hodin, zrálo to ve mně a na minulý SEW už jsem jel hlavně kvůli B&R. Tyto dámské se nám líbily hned, svoje pořád ještě vybírám, ale je to jen otázka času :-) Nikdy neříkej nikdy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fed_ex Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Krasny. Co prosim tika v tech panskych ? Inhouse nebo .... ? Diky Bechyně i katalog tvrdí, že se jedná o in-house CFB1950, zlý jazykové tvrdí, že je to pouze upravená ETA :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Bechyně i katalog tvrdí, že se jedná o in-house CFB1950, zlý jazykové tvrdí, že je to pouze upravená ETA :-)Diky za info. Bud jak bud, jsou to krasny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Tie Seiko by som potom celkom rada videla na manzelkinej ruke... Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkPokud chceš vidět SKX009 na ženské ruce, tak na mé krásnější polovičce. Sedí jí pěkně, myslím. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60640-co-nosí-vaše-protějšky/?p=2034322 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Ja dnes brousil po Ostrave a najednou vidim bazar. Rikam si, hodim oko, treba tam neco bude. No, prohrabal jsem sufle na narazil na damsky hodinky, docela se mi zalibily. Napis swiss made jsem nebral moc vazne, bazarnik za ne chtel 39,- Kc. No ale pak koukam, ze naramek ma plny dilky, zadnej plech, stezejky jsou sroubovaci. Zaplatil jsem kyzeny obnos a kdyz jsem je doma otevrel, tak je swiss made znacenej i strojek a dokonce i puvodni baterka. Myslim, manzelky Casia ziskaly noveho souputnika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Pokud chceš vidět SKX009 na ženské ruce, tak na mé krásnější polovičce. Sedí jí pěkně, myslím. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60640-co-nosí-vaše-protějšky/?p=2034322 Áno, sedia jej perfektne... ;-) Diky za post. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Tagy v Hard Rock cafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 dnes takle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 To jsou ty victorinox s moonphase, které jsi manželce koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 To jsou ty victorinox s moonphase, které jsi manželce koupil? no já to s ní pak raději probral a stornoval jsem to a koupil Zeppeliny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Dobřes uďál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Jj, nosí je velice ráda... Tak snad jo. Ale myslím, že na Noxe taky dojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 v peci, cekame na tah, ale je nekde mezi cinou a prahou, uz mesic Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Toto neni hodinkovnice meho protejsku, ale patnactilete dcery. Je na dobre ceste, myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Hmm, zvlastni vkus na mladou holku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Neboj, chodi k tomu i patricne oblecena, navic vypada tak o 3 roky starsi. Nenutim ji, ona nuti me, at ji zase sezenu nejake vintazky. To jeste sem tam sahne do moji hodinkovnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Tak to by mě zajímalo, co to je "patřičně oblečená" - biznis styl? A ty hranaté hodinky - co to je za značku - tuším správně Hamilton? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 V rámci globálního chronoataku na rodinu, jsem své drahé polovičce dal do kupy i její kukačky, nové baterky, seřízené, vyčištěné a vzorně uskladněné.Teď se mohu z čístým svědomím věnovat sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Pěkně si to zvládnul. Já když jsem tohle udělal, tak za pár dnů měla všechny kousky vytahaný z hodinkovnice a různě poválené po domě, v šatně.....a hodinkovnice prázdná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 U nás je to zase opačně, budou tam teď ležet až do konce světa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se