Přejít na obsah

Co nosí vaše protějšky

Doporučené příspěvky

Návštěvník Mitak
Odesláno

Seiko super , ale B&R za mna velmi nie...

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Moniko, ty B&R jsou tak hnusné, až jsou boží. Ještě před rokem a čtvrt jsem si na SEWu říkal, že jsou hnusné, nezajímají mě a stánek jsem úplně minul. Při odchodu jsem si říkal, že si aspoň vemu katalog. Doma jsem nad ním strávil několik hodin, zrálo to ve mně a na minulý SEW už jsem jel hlavně kvůli B&R. Tyto dámské se nám líbily hned, svoje pořád ještě vybírám, ale je to jen otázka času :-) Nikdy neříkej nikdy!
Odesláno

Krasny. Co prosim tika v tech panskych ? Inhouse nebo .... ? Diky

Bechyně i katalog tvrdí, že se jedná o in-house CFB1950, zlý jazykové tvrdí, že je to pouze upravená ETA :-)

Odesláno

Bechyně i katalog tvrdí, že se jedná o in-house CFB1950, zlý jazykové tvrdí, že je to pouze upravená ETA :-)

Diky za info. Bud jak bud, jsou to krasny hodinky.

Odesláno

Ja dnes brousil po Ostrave a najednou vidim bazar. Rikam si, hodim oko, treba tam neco bude. No, prohrabal jsem sufle na narazil na damsky hodinky, docela se mi zalibily. Napis swiss made jsem nebral moc vazne, bazarnik za ne chtel 39,- Kc. No ale pak koukam, ze naramek ma plny dilky, zadnej plech, stezejky jsou sroubovaci. Zaplatil jsem kyzeny obnos a kdyz jsem je doma otevrel, tak je swiss made znacenej i strojek a dokonce i puvodni baterka. Myslim, manzelky Casia ziskaly noveho souputnika.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Neboj, chodi k tomu i patricne oblecena, navic vypada tak o 3 roky starsi. Nenutim ji, ona nuti me, at ji zase sezenu nejake vintazky. To jeste sem tam sahne do moji hodinkovnice...

Odesláno

Tak to by mě zajímalo, co to je "patřičně oblečená" - biznis styl? 

A ty hranaté hodinky - co to je za značku - tuším správně Hamilton? 

Odesláno

V rámci globálního chronoataku na rodinu, jsem své drahé polovičce dal do kupy i její kukačky, nové baterky, seřízené, vyčištěné a vzorně uskladněné.

Teď se mohu z čístým svědomím věnovat sobě.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pěkně si to zvládnul. Já když jsem tohle udělal, tak za pár dnů měla všechny kousky vytahaný z hodinkovnice a různě poválené po domě, v šatně.....a hodinkovnice prázdná

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...