Chronofobik Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2020 Maximální spokojenost s řemenem od Milana. Děkuji a doporučuji.
Sphinxx Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 S Milanem vše v pořádku, děkuji a doporučuji.
Lacifer Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 Mejla je super prodejce , vše v cajku, rychlej a bez problémovej odchod, rozhodně doporučuju
Helebrantzje Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2021 Všechno v pořádku, od komunikace až po doručení. Mohu jen doporučit, naprostá spokojenost a rychlost.
Sphinxx Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2021 Druhý obchod, tentokrát osobně a navýsost spokojen, vše sedělo, co se dohodlo to platilo i přes velkou dálku. Díky a jak jsem psal výše, jednoznačně doporučuji.
symptomatic Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 Moc děkuji Milane! V neděli ráno jsem zaplatil, odpoledne už byl balík na poště. Stav přesně dle popisu, spokojenost se vším všudy.
Loyza Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Odesláno 15. června 2023 Perfektní, rychlá domluva i odeslání hodinek. Všechno sedělo podle popisu. Hodinky přišly super zabalené. Díky moc a i když jsem tady na fóru ještě bažant, dovoluji si Milana všem doporučit.
petr4612 Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 S Milanem jsem realizoval výměnu a vše proběhlo naprosto perfektně. Rychlá domluva i zaslání hodinek, prostě vše na jedničku. Děkuji a těším se případně i na příště.
shewcza Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Odesláno 17. února 2024 Nelze jinak než dopuručit. Všechno proběhlo do puntíku dle domluvy a k tomu navíc velmi milé setkání a příjemný pokec. Díky moc a ať slouží!
HAPPI88 Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 Rychlá a věcná komunikace, průběžné informování o podání zásilky k přepravě, hodinky doručené v pořádku, zabalené, krabička vystlána aby nedošlo k poškození krabičky s hodinkami. Super. Jsem nadšený a Laco Altenburg teď nosim řekl bych dost často. Diky moc chlape
mamenec Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Rychlá domluva a odeslání. Hodinky přesně odpovídaly popisu i fotkám. Rychle odesláno a slušně zabaleno. Prostě vše OK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se