Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Druhý obchod, tentokrát osobně a navýsost spokojen, vše sedělo, co se dohodlo to platilo i přes velkou dálku. Díky a jak jsem psal výše, jednoznačně doporučuji.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Perfektní, rychlá domluva i odeslání hodinek. Všechno sedělo podle popisu. Hodinky přišly super zabalené. 

Díky moc a i když jsem tady na fóru ještě bažant, dovoluji si Milana všem doporučit.

• po měsících...
Odesláno

S Milanem jsem realizoval výměnu a vše proběhlo naprosto perfektně. Rychlá domluva i zaslání hodinek, prostě vše na jedničku. Děkuji a těším se případně i na příště. 👍

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nelze jinak než dopuručit. Všechno proběhlo do puntíku dle domluvy a k tomu navíc velmi milé setkání a příjemný pokec. Díky moc a ať slouží!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Rychlá a věcná komunikace, průběžné informování o podání zásilky k přepravě, hodinky doručené v pořádku, zabalené, krabička vystlána aby nedošlo k poškození krabičky s hodinkami. Super. Jsem nadšený a Laco Altenburg teď nosim řekl bych dost často. Diky moc chlape 😎

• po měsících...
Odesláno

Rychlá domluva a odeslání. Hodinky přesně odpovídaly popisu i fotkám. Rychle odesláno a slušně zabaleno. Prostě vše OK

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...