StanoBare Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 ETA 2836-2 je stabilná, aspoň vo Fortiskách šlape ako má, a ak do plusu tak super. Nespomenul si pri antireflexe nádherný modrastý odtieň. Okamžitá zmena dňa a dátumu cca za 5 min polnoc- to je bleskovka. V noci rád sledujem orbit sekundovky, kde pri lumi sa stráca jej jemne trhaný pohyb. Oceľový ťah je veľmi dobrý a na tých zubaticiach by hodinky dostali ešte viac techno výraz. Naopak kaučuk som nikdy nemal, tak si ma nalákal ešte viac. Spona je plecháč a za chvíľu bude samý škrabanec, ale to patrí k noseniu. Fajn výber, nech ti slúžia. pozn. Archymede?..tss...archimede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 ETA 2836-2 je stabilná, aspoň vo Fortiskách šlape ako má, a ak do plusu tak super. Nespomenul si pri antireflexe nádherný modrastý odtieň. Okamžitá zmena dňa a dátumu cca za 5 min polnoc- to je bleskovka. V noci rád sledujem orbit sek..dovky, kde pri lumi sa stráca jej jemne trhaný pohyb. Oceľový ťah je veľmi dobrý a na tých zubaticiach by hodinky dostali ešte viac techno výraz. Naopak kaučuk som nikdy nemal, tak si ma nalákal ešte viac. Spona je plecháč a za chvíľu bude samý škrabanec, ale to patrí k noseniu. Fajn výber, nech ti slúžia. pozn. Archymede?..tss...archimede Tééda já jsem vostuda, tak to se omlouvám, na to že jsem si je prohlížel nějakej týden, tak bych si název Archimede mohl pamatovat. Jako kaučuk je fakt paráda uvidíš, že to není špatný krok. Jednak jim trochu odlehčíš, a i jak ten černý kaučuk tak i ten oranžový silikon se super nosí a hodinkám dá vyniknout. K antireflexu jsem napsal svoje poznatky to, že hezky odráží modrou, jsem nevěděl jestli to nedělají i jiné antireflexy, jako jestli to není standard. Rychlý přechod datumu mi unikl a to v práci požívám datum docela hodně, ale večer mi to uniklo, ale je dobré, že i ostatní uživatelé hodí svoje poznatky do placu. Díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Jinak klucí nehádejte se. K těm Omegám jsme tak nějak zabrousili společně, ale už jsem to probrali a jedeme dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Jediný co jsem nepochopil(a není to nic extra) je právě ta změna datumu.Je opravdu blesková,tak proč 5 minut před půlnocí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Pripajam sa ku gratulaciam a vitaj F klube Ta zmena datumu je zaujimava, nikde som sa nedozvedel preco to neni presne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Na dýnku bylo taky "kosmonautské" logo - ani ne tak proto že by si u Fortisu někdo popletl profese, jako proto že na Bajkonuru se hodinky z této "námořní" řady svého času prostě fasovaly... Jak to je vlastne s temi dynky? Zalezi jen na nahode, jestli je tam ponorka popr. kosmonauti, nebo se tak rozlisuji konkretni serie? Nemuzu se nikde dopatrat odpovedi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 No já bych řekl (čistě můj názor), že ta ponorka je asi novější záležitost, stejně jako ta luneta, že Marinemastery vycházejí z Kosmonautů no a začali indexy a datumem a pak asi luneta a dýnko. Ten datum mi taký není jasný, proč 5min před 12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 (upraveno) 2Daemonultimate, Strocek: A co když jsou ty ručičky prostě z fabriky chybně osazené vůči čerstvě sestavenému strojku? U těch "mých" to tuším přeskakovalo až po půlnoci - ale nechci kecat protože už je nemám... Upraveno 21. dubna 2013 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 2Daemonultimate, Strocek: A co když jsou ty ručičky prostě z fabriky chybně osazené vůči čerstvě sestavenému strojku? U těch "mých" to tuším přeskakovalo až po půlnoci - ale nechci kecat protože už je nemám...To by těch chybně osazených ručiček bylo habaděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Mě na mých datum taky přeskakuje před půlnocí. Jen teď nevím jsetli těch 5 minut,nebo 2 minuty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Mě na mých datum taky přeskakuje před půlnocí. Jen teď nevím jsetli těch 5 minut,nebo 2 minuty...U mě za 5 minut 12.Myslím že to bude mít nějakej "mechanickej důvod" ,ale vysvětlení by mě zajímalo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 U mě za 5 minut 12.Myslím že to bude mít nějakej "mechanickej důvod" ,ale vysvětlení by mě zajímalo .Jeden ze zajímavých názorů na tuto problematiku ( ten poslední) http://forums.watchuseek.com/f2/what-time-does-your-watch-change-date-53007.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Jako zkoušel jsem to přelouskat, ale moje maximu je: maj parenz haze smol hauz in d kántry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2013 A jedna historka z dnešního dne. Sedím na obědě a přijde kolega a tak kecáme a najednou se mi nakloní nad Mástry a říká ty vole, co to máš za hodinky, to vypadá, že tam není sklíčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2013 A jedna historka z dnešního dne. Sedím na obědě a přijde kolega a tak kecáme a najednou se mi nakloní nad Mástry a říká ty vole, co to máš za hodinky, to vypadá, že tam není sklíčko... Jo občas mě taky u nich sklíčko mizí. Nevím co s tím. Za chvíli tam zas je. Asi nějaký paranormální jevy nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2013 Pozname Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 U mě zase kolega nechápal, proč to hází fialový prasátka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 10. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Jako kluci já se vám musím přiznat, znáte takovej ten pocit, že po nějakém čase euforie z nových hodinek opadne a už by jste přemýšleli o jiných? Tak to jsem ještě nepoznal a jsem pořád zatraceně spokojenej parchant a jedna fešácká do placu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Ja sa ti ale vobec necudujem... Mam to tak uz pol roka. Sem tam sa mi nieco zapaci samozrejme, no pri pohlade na ruku ma to hned prejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Ja sa ti ale vobec necudujem... Mam to tak uz pol roka. Sem tam sa mi nieco zapaci samozrejme, no pri pohlade na ruku ma to hned prejde... Tak jasně, já se taky občas podívám na jiný a samozřejmě se mi líbí i jiný, ale jak říkáš, pak mrknu na ty svý a jsem spokojenej s tím co mám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se